Jackpot-előzetes: a jövő lottója

Paul Feig megmutatja… valamit!? Mármint tipikusan nulla vizuálisan a trailer alapján amit az asztalra tesz Feig. A főszereplők amúgy Awkwafina & John Cena, előbbi nyer a lottón, és valami olyan közeljövőben játszódik, ahogy bejelenti a győztest, és szabad préda estig, meg is ölhető, így elvéve tőle a pénzt. De vannak testőrök akik pont erre specializálódnak, és megmentik őket az őrültektől.

Legalábbis a trailer ezt mutatja. Az alapötlet jó akció-komédiára adna esélyt, az eredmény pedig… augusztus közepén jön a Prime Video-ra.

human
írta
2024. 07. 02. 19:55
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Jackpot-előzetes: a jövő lottója” bejegyzéshez

  1. A csaj elvileg komika, de eddig soha nem tudtam még elmosolyodni sem a karakterein egyik filmben sem.
    Ellenben Cena szerintem baromi jó a vicces filmekben, oltári sok poént forrása.
    Itthonra jó lesz ez a film, lazítani a melós nap végén.

  2. Shang-Chi 2: In another Universe

    Nem értem ebben az Awkwafina-ban mit láttak meg a filmesek, olyan a testtartása mint egy ősemberé, színésznek csapnivaló, humoristának pedig nem vicces, erre ráadásul megkapja mindig ugyanazt a karaktert eljátszani vagy lehet éppen ezért…
    A film meg úgy néz ki, mint amikor anno a ’90-es években lementem a videótékába és életemben először ott és akkor hallottam adott filmről (nem véletlenül), de adtam neki egy esélyt, mert semmilyen A-F kategóriás film nem jelent meg éppen adott héten. Manapság szerencsére nagy a választék, nem kell minden sz*rt, mint ez is megnézni, pláne nem fizetni érte, hogy még több ilyet készítsenek. A komédiát remélem leveszik a filmkategória mrghatározásából, vagy ha ez az, akkor komoly gondok vannak a világgal, a humorral és a közízléssel.

  3. én csodálkozom hogy ez miért nem történik meg amúgy Amerikában ahol publikus ki nyert. Öltek már embert kevesebb pénz miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.