Az Inside Out 2 megállíthatatlan a pénztáraknál

A harmadik hétvégéjét tolta a Pixar animációs filmje, szóval várható volt, hogy az új Quiet Place nem üti ki az élről. Nyilván poénkodok.

Az Inside Out 2 a harmadik hetén 57,5 milliót hozott. Brutális. Világszinten már milliárd fölött, Bob Iger pezsgőben fürdik. Azért A Quiet Place: Day One sem szomorkodhat igazából, elvileg 67 millióból készült, a reklámot sem tolták túl, és 57,3 millát hozott össze odakinn. Világszinten 102,8 fölött van 1 hétvége alatt.

Ami szomorúbb, hogy a Horizon: An American Saga Chapter 1 csak 12,2 milliót szedett össze a western hazájában. A világ sem tett hozzá bevételileg, de nem nyitott sok piacon. Oké, csak 50-be került ez a rész elvileg, de nem ez éleszti fel a westernt végleg.

5 hozzászólás a “Az Inside Out 2 megállíthatatlan a pénztáraknál” bejegyzéshez

  1. Full közepes film volt. Tegnap néztem meg. Az egyetlen értékelhető, normálisan cselekvő, szerethető karakter a macska volt

  2. Disney regebben hasitott, mert ugyan eredeti filmek nem nagyon hoztak neki penzt, de Ride based filmek igen, Marvel filmek igen, Star Wars filmek igen, Live action remakek igen, folytatasok igen.

    Mostanra ugy nez ki, a folytatasok az utolso, amit a Disney ki tud aknazni. Ha ez a mostani siker megdobja egy picit a reszvenyek arat, jo pillanatnak tunhet eladni, mert ez nem fordulat, csak szepites.

  3. sajnálom a westernt, de lássuk be Costner a Yellowstone-siker ellenére sem vonza annyira az embereket a moziba.

    valszeg a távozása körül kialakult negatív légkör, a film hossza és az R besorolás sem tett jót a filmnek.

    abban reménykedhet, hogy jó lesz a nézői visszhang és sokáig a top10-ben marad, különben ebből nem lesz négy részes mozi eposz, max 2, míg a többi megy vod-ra/streamre

  4. @Gyula Szabó:
    Ennek a Quiet Place-nek a legnagyobb hibája, hogy előzménytörténetnek gyenge. Megjönnek ezek a dögök, amik azon kívül, hogy gyorsak, erősek és ultraéles a hallásuk, semmit nem tudnak, de kb órák alatt elesik a város. Aztán tudjuk a korábbi filmekből, hogy lenyomják az egész ország (világ) hadseregeit minden modern fegyverrel és elektronikával együtt. Ezt kicsit hihetőbben és alaposabban bemutathatták volna, csak inkább rámentek az akcióra, és harmadjára is a két első filmet nézzük, csak más szereplőkkel és helyszíneken.
    Sima Quiet Place filmnek jó, ha valajibej tetszett az első kettő és azoknál nem vágyik többre.

  5. Se a Quiet Place day 1 se az Inside out 2 kapcsán nem sajnálom a pénzt a készítőktől.
    Sőt, a Pixar duplán vagy triplán megérdemli mert a Covid miatt a Soul és a Luca sem kapta meg ami járt volna neki. Nagy szükség van a minőségi alkotásokra, és szerintem ezek mind azok lettek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.