17 hozzászólás a “Új kép a kapitányról is” bejegyzéshez

  1. Nyilván képregény filmről beszélünk, de mennyire van létjogosultsága egy szuper erő nélküli Amcsi kapitánynak? Hawkeye és Fekete özvegynek sem volt ez tény, de teljesen más volt a szerepük.

  2. A ruha jobb mint a sorozatban a végén. Ez a része rendben. Amit már sokan felvetettek, hogy milyen létjogosultsága van egy szupererő nélküli Kapitánynak… hát igen. Ez az egész így béna, repeked, meg lő, meg hajigálja a pajzsot, de kb. ennyi. Bucky-nak kellett volna lennie az új Kapinak. Azért várom a filmet, Liv T., meg Vörös Hulk és a Vezető miatt, de remélem az lesz a vége, hogy annyira ledózerolják a nigakapit, hogy átadja a végén a pajzsot a Tél Katonájának. :D

  3. Ha a film nem azzal indít, hogy szérumot kap, akkor nem sok esélye lesz. Gondolom akkor megkapja magamellé Buckyt meg Bannert. Mondjuk erre egy lazább drámai szállat ráfűzhetnének, hogy ott a dilemmája, hogy nincs képessége és mégis ő a kapitány, és most akkor adja be magának a szérumot vagy sem. Viszont a disneytől nem várok csodát. A csettintés következményeiből is lehetett volna valami tök fasza drámaibb filmet csinálni, de arra várhat az ember.

  4. Shanusss, Tony Starknak se volt szuperereje, csak a ruhája. Gondolom itt is eljátsszák ugyanezt.

  5. @Kopasz Az ő ruhájának az erejét már tudjuk, repül, drónja van, meg petárdázik és ennyi. A pajzs dobálásához elég erő még mindig nincs benne ha nem szérumozzák be, ez a lényeg. Amúgy a kép olyan mint ha egy Warzone karakter lenne 2 évvel ezelőttről.

  6. Ez bukni fog, vagy legalábbis nem hozza azokat a számokat amit várnak Tőle, nem is hoz nagyon lázba hogy lássam. Nem úgy mint a D3.

  7. @Artox

    A sorozatban már egész jól ment neki a pajzs dobálása.

    Arról nem is beszélve, hogy Steve Rogers nem azért volt az aki mert megkapta a szérumot. Nem tudom, hogy miért lovagolnak ezen az emberek.

  8. Elegge Hot Toys figura fele dolt a retus ecset a szobaban. Red Hulk, L. Taylor miatt varom csak.

  9. Crash: azért volt szupererős, mert megkapta a szérumot, ezért lovagolnak rajta. nyilván a kalapácsot a jelleme miatt foghatta meg, de ettől még az MCU filmekben igenis számított a szuperereje is (nemtom, hirtelen a helikopter megfogása ugrik be csak úgy elsőre legalább)

  10. Pontosan, Rogers a jelleme miatt lett kiválasztva a szérumhoz(és amiatt tudta a Mjölnirt emelgetni), és a szérum miatt tudott helikoptert visszarántani felszálláskor, meg tudta olyan erővel hajigálni a pajzsot hogy az beleálljon a fémpáncélos robotokba.(meg kelt fel Thanos tockosa után) Falcon-ban ezekből semmi nincs meg. A sorozatban levő pajzsdobálása meg már akkor is nevetséges volt, semmi nem teszi elég erőssé hogy úgy dobálózzon.

  11. Nem az a kérdés hogy megnèzem e moziban.. Hanem, mivel (mèg mindig) “kèklemez” gyűjtő vagyok, megèri e megvenni, kètsègeim vannak.. Sajnos sok at màr nem vettem meg..

  12. Bocs, de

    “This guy’s the Captain? His real name’s Clarence
    This guy don’t wanna battle, he’s shook
    ‘Cause ain’t no such things as half-way crooks”

  13. Bukta lesz! Egyrészt túl későn jön. Már mindenkinek tele a puttonya a szuperhősös filmekkel! Másrészt mivel disney,így 100% biztos,hogy tele lesz “érzékenyítéssel” attól meg már szerintem mindenki IS instant hányógörcsöt kap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.