A Fistful of Dollars remake?!!

Vagyis hát a Fistful a Yojimbo remake-je, szóval ez a remake remake-je lehet, így nem szólhatjuk le a projektet? Akkor sem, ha A Fistful of Dollars spagetti western mérföldkő és jelenleg talán nincs is olyan karizmatikus színész, mint Clint volt akkoriban? Leone is pótolhatatlan!

We are determined to produce a remake that does justice to the great Sergio Leone’s classic.

Igen, egyelőre csak producerek vannak a Euro Gang Entertainment, Enzo Sisti, és Jolly Film kosárban, castingról és rendezőről még nem tudni, de a fenti hangzott el.

26 hozzászólás a “A Fistful of Dollars remake?!!” bejegyzéshez

  1. A Suburra rendezőjével még eltudnám képzelni (az ő apja is spagettiket készített egyébként).

  2. Total felesleges, mint a legtobb remake (azert vannak kivetelek: ben-hur, 3:10 to yuma, ket tuz kozott, stb.).

    Mondjuk az az x-men elso resze ota nem ertem, hogy Hugh Jacmant miert nem nyomtak be western filmbe. Vele johetne valami, de ne remake.

  3. Szerintem az lesz a sorsa, mint a Ben Hur 2016-os remake-jének. Majd a videán futhat nagy karriert 240p-ben.

  4. “olyan karizmatikus színész, mint Clint volt akkoriban”
    Clintet megszépíti az emlékezet, mert idősebb korára beérett, és tényleg remek színész lett, de akkoriban csak egy szépfiú volt, kicsit ki is lógott szerintem a közegből, ha helyette jobb színész kapja ezeket a spagetti szerepeket a filmek még jobbak lettek volna (na ok, a jó a roszz.. ba stimmelt, mert oda jófiú kellett)

  5. totoro: nem értek egyet, lásd a gyengébb de szebb színész Terence Hillt a Nevem Senkiben. Imádom perce Hillt, de akkor is.

  6. 10: glenn powell mint karizmatikus szinesz? az a mennyisegu karizma, ami neki jutott egy colgate reklamhoz volna eleg.

    ezt inkabb visszavonom, mert Tom Selleck volt colgate reklamban es azt a lecet nemhogy megugorni nem tudja, de olyan messze van, hogy odaig el sem lat szegeny.

    …kicsit ingerult vagyok: rafogom a melegre.

  7. “jelenleg talán nincs is olyan karizmatikus színész, mint Clint”

    Jaj ne már basszus! Clint ikonikus meg zseniális, de 1964-ben ő is csak egy éppen berobbanó sármos fiatal volt. Az hogy így 70 év távlatában legenda lett, nem jelenti azt, hogy ebben a filmben (mármint ha tényleg lesz remake) ne lehetne őt pótolni. Semmi extra nem volt ebben az alakításában.

    Kapásból itt van a fejembe mondjuk Austin Butler. A bikeriders után szerintem minden probléma nélkül elbírná, de lenne más is.

    Ami nagyobb probléma hogy Sergio Leone stílusú filmes valóban nincs. Nem tudom ki tudna ebből méltó filmet gyártani. Senki nem jut eszembe.

    Valamint azért hozzátenném, hogy Ennio Morricone is pótolhatatlannak tűnik, de legalábbis nagyon nem érzem valószínűnek hogy hasonlóan epic zenét tudjanak szerezni hozzá.

    Szóval, ez elég rossz ötlet.

  8. Gyerekek, én az apátok lehetnék, pontosan emlékszem, hogy a nyolcvanas években Clint Eastwood egy vicc volt, nem volt komolyan vehető színész. Mondom, torzít nálatok az, hogy később beérett, és egyre jobb lett, de addig egy B kategóriás szépfiú volt. Nézzétek meg milyen filmeket csinált a spagettik után, dirty harry és társai – vicc volt a csávó, de jól öregedett.

  9. Palpatine: nemtom, én teljesen itt figyeltem fel rá anno. nekem pl Austin Butler túl törékeny szépfiús egyelőre.

  10. totoro azt látom, hogy Armond White a példaképed. Avagy Dirty Harry mint rossz film. Mindjárt kitalálod, hogy a Kelly’s Heroes is gyenge, és a High Plains Drifer borzasztó alakítás.

  11. Hát persze, azért csúszott le a rózsaszín cadillacig a nyolcvanas évek végére, mert akkora zseni volt. Eastwoodot a Nincs bocsánat és a szív hídjai hozta vissza az élvonalba, addig csak vegetált.

  12. “Eastwoodot a Nincs bocsánat és a szív hídjai hozta vissza az élvonalba”

    várjál, ezzel elismered, hogy az élvonalban volt előtte, avagy a Dollars trilógiánál és a Dirty Harry 1-nél :) szar filmjei mindenkinek vannak.

  13. human: Ja ez egyértelmű, szerintem mindenki itt figyelt fel rá, meg hát jó is volt benne.

    Inkább arra akartam kihegyezni a dolgot, hogy a remake szerintem nem elsősorban a színészeken fog múlni, mert arra lenne megfelelő pótlék (Austin Butler mellett még pl.: Paul Mescal, Harris Dickinson etc.)
    Egy jó castingos ezt azért megoldaná.

    Arra akartam kihegyezni hogy az a fajta zene-képi összkép amit Leona és Morricone megalkotott, azt nem hiszem hogy lehetne újrázni

    Mondom ezt úgy, hogy a Dollár trilógiából messze ezt tartom a leggyengébb darabnak.

  14. Lehet, h. nem is westernben gondolkodnak, hanem egy mai korban játszódó drámában/akciófilmben.

  15. Nem, nem, nem, nem és nem!

    Erre képtelen a mostani Hollywood, hiába él még Clint..

  16. Mikor felnottem ez volt A western film, ez volt meg VHS-en.

    Erdekes Leone westernjei kozul a harom Eastwood film a hires. A Volt Egyszer Egy Vadnyugat amerikaban ismeretlen, A Fistfull of Dynamits-ot meg en sem lattam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.