Captain America: Brave New World-előzetes, de piros Hulk kezes poszter is van

Úgy tűnik a trailerből, hogy próbálnak visszamenni az akciófilmes kapitány vonalra, és Harrison Ford is bejött a fura hajával, de mégis, Anthony Mackie nem mozisztár, pedig tévés szinten már szépített Twister Metallal, de ide más kéne…

A kapitány az új elnökkel találkozva belekeveredik valami nemzetközi konfliktusba, aminek az egyik oldalán valami mindent vörösben látó morog. Jelenleg ilyesmit tudni a történetről, ennyit ki mertek adni, mert úgy érzik 2-3 újraforgatás után ez a része már biztos a filmnek.

Akkor lássuk az előzetest a poszter alatt. Jövő februárban mehetünk majd mozikba rá.

36 hozzászólás a “Captain America: Brave New World-előzetes, de piros Hulk kezes poszter is van” bejegyzéshez

  1. Nem tudom mi történt, de valahogy totál nem hozott lázba. Pedig semmi bajom az MCU-val, de az utóbbi 4-5 évben nagyon keresik magukat.

  2. Akciók jól néznek ki.
    CGI borzalmas, teljesen látható, hogy egy zöld(kék) szobában vették fel az összes jelenetet és még egy egyszerű szék se volt, az is CGI.
    A csávó továbbra is pocsék színész.

    Nagyon billegek, egyelőre affelé, hogy ebből nem lesz mozi.

  3. @Wittgen: Hál’ Istennek ma sem múlik el úgy trailer, hogy ne lenne “szaraCGI” :D
    Megnéztem én is a trailert, de ez a CGI dolog nekem nem tűnt fel. Igaz nem vagyok egy vájtszemű, de szerintem nincs vele gond. És februárig még úgyis puccba vágják.

  4. Megőrülök de ez egy király előzetes lett ami meghozta a kedvem!
    Annyira vicces hogy kvázi egyszerre kiadnak egy Gladiátor 2-féle szégyen gyalázat előzetest egy legendás film folytatásának, majd egy ilyen remek előzetest egy nagyon kétes előjelű filmnek…

    A legjobb szöveg pontosan a Steve Rogerses önazonos megjegyzés. Szerintem ez kizárt hogy az eredetil forgatókönyvben is benne lett volna. :)

    Igazából mindegy hogy milyen nehezen készült el, ha végül jó lesz, akkor megérte a sok cécó.

  5. Várnám is a filmet, hogyha nem Sam bácsi lenne a Kapitány. Ha már Steve nem lehet, akkor legalább Bucky. Máris más lenne az egész film fekvése. Vörös Hulk/Ford, L. Tyler és a Vezető miatt azért várom, de ciki, hogy pont a főszereplő az aki egyáltalán nem érdekel. :/

  6. Őszintén szólva nem győzött meg, hogy ezt is moziba nézzem meg…szerintem ők is érzik ezt mert Februárra tették a premiert. Ellenben a Deadpool tuti mozi nézés lesz :D

  7. Az okádék CGI ennyi munkálat után hagyján, de mehetünk tovább a powerless csávón: kettéfejel egy vadászgépet és továbbrepül?!

  8. 1. ezt a villódzást direkt az epilepsziára hajlamosak kedvéért tették bele?
    2. akkor most a “megmentjük az univerzumot” szintről visszalépünk az USA belügyei szintre?

  9. Buckyval nagy sikerül lett volna, de sajnos ő fehér férfi ezért szóba sem jöhetett szerintem

  10. Emma

    Ja ez a “fehér férfi szóba se jöhet” jó duma amikor az Endgame óta kijött 11 Marvel filmből 6-nak volt fehér férfi főszereplője, ha az új Deadpoolt is számolom akkor meg 12ből 7 az arány. Ráadásul abban rögtön ketten is ugye :) Az Eternalst nem is számoltam mert ott véleményes ki a főszereplő de gondolom inkább Gemma Chan.

  11. Mackie nem egy óriási színész de én a Pain and Gain óta bírom a csávót, na meg Chris Evans se volt egy tanár a szerepben, gyenge színész ugyanúgy. Az előzetes jó, meglehet a korábban MCU-ra jellemző korrekt közepes szintet hozni fogja a film, Red Hulk sok embert be fog rántani.

  12. Vasember is kettékapott dolgokat a páncélja miatt, így Samnek se esik nehézére. Egyértleműen a kütyükre és a páncéljára fog támaszkodni, ezekkel ellensúlyozza a szérum hiányát.

    Ja, és az Amcsi filmek mindig földhözragadabbak voltak, egyik sem nagyon csatlakozott rá az univerzum megmentésére.

  13. Ennek lehetne az a címe ez alapján a trailer alapján, hogy “Marvel has fallen” vagy “Falcon has fallen”, mert kb. úgy néz ki mint egy Gerard Butler film, csak fekete dőszereplővel és azon filmek kb. 60 milliós budget-ja helyett, erre marketing nélkül eddig elköltöttek 350-375 milliót, agyrém, és nem, nem a sztrájkok miatt mint a Gladiátornál, hanem azért, mert az első két verziója értékelhetetlen lett a filmnek. A főszereplő mint kb. egy biodíszlet esküszöm, katasztrófálisan semmi nincs ebben a pasiban, ami egy főszereplőhöz kell, még anno mellékszereplőnek sem volt benne semmi. Az egyetlen értékelhető ebben, hogy a Disney végre rájött, hogy nincs “Falcon” Harrison Ford nélkül, mondjuk Chewbaccat még beletehették volna, ha már ilyen nagy reunion van itt.😂

  14. @18. Vasemberen egy rohadt nehéz és erős anyagból készült páncél volt, ezen meg egy vásári maskara szárnyakkal meg rakétákkal, aminek amúgy az említett vadászgép szétfejelésénél is NYITOTT A FÉL FEJÉN A SISAK. Do the math.

  15. Basszus, a trailer alapján valamiért nekem is a Butler-es Fallen széria ugrott be.:)
    Meg a Roland Emmerich-es viccfilm a White House Down.:)
    Pedig Anthony Mackie amúgy egy jó színész. Ő nem olyan, mint Jai Courtney, aki játszani se tud és még így is boldog boldogtalan filmbe bedobáltak lesz ami lesz alapon.:)
    Mackie-vel kapcsolatban mégis olyan érzés – hiába jó színész – olyan mintha ott se lenne… Az ember aki ott se volt.:)
    Rengeteg filmbe játszott már és egyszerűen én pl nem emlékszem rá, hogy “jaaaaa, ő is szerepelt benne”?
    Egyedül a Pain and Gain-ből emlékszem rá, de mondjuk abból a filmből mindenre emlékszem.:)

  16. Artox, nem hiszem el, hogy ezzel foglalkozom :DDD de én úgy láttam, hogy a szárnyával szeletelte a vadászgépet. A film meg van mentve!

  17. 23. Frame-re bontva valamelyest úgy néz ki, meg talán még is van valami auchan-os sapka rajta, de akkor is faszság.

  18. Én is becsatlakoznék a legfontosabb kérdésbe: kikockázva simán látszik, hogy a jóember a saját mechanikus szárnyával kaszálja el, vágja le a vadászgép szárnyát. Tehát nem kettészedi, nem átmegy az egész repülőn fejjel előre, csak levágja a szárnyát, amit kissé dramatikus robbanással sikerült ábrázolni.

  19. Kikockázás nélkül is lehet látni egyértelműen, hogy a mechanikus szárnyával szedi le a vadászgépet a Kapi. Nyilván nem fejeli le, hisz tudja, hogy ő nem Steve Rogers. :D
    Viccet félretéve ettől még kéne az a rohadt szérum. Bucky legalább szuperkatona, még ha nem is az Erskine-féle szérummal.

  20. Mennyit problémáztok egy vadászgép szétkapáson, az nem volt probléma a sorozatban, hogy puszta kézzel megtartott egy teherautót!!!??? Kabaré az új kapitány, pláne a Tél Katonája nélkül.

  21. Artox: bár nekem se jön be ez az új Amerika Kapitány vonal, de az a páncél vibrániumból van és wakandai fejlesztés, szóval azért a vásári maskarától kicsit messze van.

  22. Őszintén szólva nekem ez csalódást keltő. Nem érzem benne a nagy világmegváltó MCU változást. Hol vannak a többiek? Miért kellett ilyen szóló filmet kihozni, amikor mindenki egy normális Avengers filmet akarna már látni? Ha belegondoltok, hogy a Captain America 3 alatt milyen sztárparádé volt a Civil Warban, akkor ahhoz képest ez egy tévéfilmes matiné. Igazán behozhattak volna mellé még vagy 3-4 szereplőt, mert ez így nagyon karcsú.

  23. azért a harmadik filmhez hasonlítani ezt és elvárni, hogy olyan legyen szerintem nem fair.
    kezdve azzal, hogy az első avengers óta ide futott ki a sztori, 2 avengers, 4 solo film, utána mint következményként hatott 2 avengersre és 2 solo filmre.
    az Amerika kapitány filmek mindig is belső konfliktusokról szólt és a hazafiság/kormány különbségeiről. én pl nem értem miért most kellett Red Hulk és ha Ross újra lett castingolva akkor Tchala miért nem de elfogadom.
    a sorozat szerintem elment, de ott az írás szerintem volt jó. remélem nem azok írták ezt is

  24. Akkor ő most sólyomkapitány? Ez elég ciki lesz…
    Ezba színész alkalmatlan erre a szerepre. Mellékszereplőnek nézhető de ennyi.nincs benne több..

  25. Az új mozis előzetesben a Kapitány elhajít egy asztalt a konferencia teremben, ahol kitör a balhé. Ahogy elhajítja, lehet látni, hogy kapni fog valami szérumot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.