The Killer-előzetes: John Woo a Peacocknak rendezett

Az öreg a streaming szolgáltatónak kell erre a VOD premierre, főleg mivel egy régi filmjéhez nyúl, bár ezt tényleg csak erős ecsetvonásoknak lehet most mondani. És persze Chow Yun-fat pótolhatatlan.

Párizs legjobb bérgyilkosa nem hajlandó megölni az egyik célpontját, így ellene fordul az alvilág, ellenben mellé fordul egy nyomozó. Főszerepben a gyönyörű Nathalie Emmanuel.

human
írta
2024. 07. 17. 02:40
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “The Killer-előzetes: John Woo a Peacocknak rendezett” bejegyzéshez

  1. Katasztrófa és még csak nem a manapság felkapott szitokszavak mint wokeizmus és társai miatt. Szimplán csak egy szarnak néz ki, Cobra 11 szint. Mondom ezt úgy, hogy imádom Woo-t.

  2. Szörnyű. Nálam végig a főszereplő előnytelen szemöldöktetkója elvitte a showt, minden jelenetben önkéntelenül arra fókuszáltam, hogy milyen gáz már.

  3. Egynek elmegy,a többet meg nem várok tőle. Cserébe újranézem majd az eredetit addig.

  4. Én igen. A volt főbérlőm váratlanul visszatartja az egész kauciómat, pedig nem szabadna, nekem meg nincs itt rechtschutzom, nem hittem volna, hogy kelhetne, így ezt a csajt szívesen ráereszteném, hogy slowmóban verje péppé helyettem a rohadékot. :(
    Egyébként filmileg ugyanaz a probléma, mint az utolsó Die Hardnál, a Hitmannél, Equalizernél és egyéb hasonló akció filmeknél. A főszereplő megint annyira túlontúl szuper és sebezhetetlen, hogy a néző nem bírja a főhös bőrébe képzelni magát, ezáltal hiányzik az empátia; nem lehet izgulni az épségéért. Ami hátra marad, az a látvány, de tartalmilag meglehetősen üres alkotássá silányul.

  5. Édes Istenem, az a segg 1:25-nél….hát lehet, hogy szar a CGI, de hogy ez felkerült a listámra, az is tuti :D Az Isten éltesse, aki kitalálta a szűk latex nacikat :D :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.