11 hozzászólás a “Csak a hússzövet öregszik” bejegyzéshez

  1. Már létezik egy 4K-s master, amiből 1080p-s blu-ray készült. Azt tovább pacsmagolták volna?!

  2. Annyira szomoru ez. En megertem, hogy Cameron teljesen meg van orulve a technologiai fejlesztesekert (mondjuk eleg ironikus a Terminator atyjakent) de, barcsak tobb filmkeszito felerne esszel azt, hogy ezzel a sajat kulturalis hagyatekukat fertozik meg. Engem sem erdekelnek egyaltalan az ilyesfele felujitasok, es tovabbra is a regebbi kiadasokat fogom nezni.

  3. Nem értek egyet. Az Aliens-t gyönyörűen felújították. Szinte kiég az ember retinája a képélességtől. Akár AI akár nem, de szerintem amit a videóban a fickó elmond, azokat a részleteket csak is hozzáértő digitális felújításban jártas, vagy hozzáértő emberek veszik észre. Vagy akik direkt erre vadásznak képkockáról – képkockára. Amúgy meg mintha egy robot beszélne, talán csak nem AI?

  4. Az AI konkrétan kártékony. Művészekre stb. nagyon rossz hatással van. megöli az igazi kreativitást. Lehet majd fejlődik vagyis biztos, de én pl. nagyon nem rajongok érte.

  5. 1, az MGM-es eddigi Terminator Blu-Ray elvileg nagyon jó minőség és restoration 2012 vagy 13-ból.
    2, ez feltehetően új lesz, és mivel az Aliens és True Lies filmeknél is AI-t használt még csak nem is új scanen Cameron, így nincs sok remény itt sem.

    turrican: az Aliens még csak-csak, de ha te a True Lies rajzol nulla homlokú életszerűtlen (hallucinációkkal teli) sz*rra azt mondod, hogy jobb, mint egy rendes, tényleg az eredetit csak szépen újra bescannelő (egy 35mm-es filmszalag vagy 8k felbontás, van miből) azon zajt és porfoltokat szűrő felújítás, akkor… ööö szerintem nem túl nagyok az elvárásaid. ezt nem sértésnek mondtam, csak lehet másoknak több kell tényleg, ha már új remaster valami.

  6. Isten óvjon minket attól amit az upscale engine tenni fog a fürdőszobai Arnold báb arcával.

  7. Nem értem mi a francnak kellett AI-t használni ezekhez. Az Abyss és az Aliens még csak csak..bár azok is olyanok amilyenek, viszont a True Lies az valami tragikusan szarul néz ki. Ahhoz nem kell szakértőnek lenni, mert kb a vak is láthatja mennyire gáz az egész. Ha még hozzáveszem hogy ezeknél a Cameron filmeknél a HDR is kb. 200 nitre van belőve..akkor meg aztán végképp feleslegesek ezek a megjelenések. Mind1 én megcsináltam magamnak 4K HDR-ben a Terminatort is. Igaz mivel csak a blu ray vagy az abból készült remux elérhető a halandó ember számára, ezért nyilván plusz részletek nincsenek a képen, de a HDR és a színek nagyon jók lettek.

  8. a terminator 1 blu ray megvan magyar kiadád,és nagyon jó a kép,nem tudom elképzelni hogy ennél jobbra lenne szükségem,csak ugy az aliens blu ray is ,remek szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.