A Cuckoo másodszor

Avagy új előzetes jött a Neon stúdió elborult horrorjához. Legalábbis a lenti trailer vágója nagyon összerakta a hangulatot. Dan Stevens pedig feküdjön rá még jobban a rosszfiú szerepekre!

Egy 17 éves amerikai tinédzser kénytelen az apjához költözni a Keleti-Alpokba. Oda érkezve az apja főnöke a féltestvére iránt kezd érdeklődni, miközben a lányt látomások gyötrik. Mindez persze sötét titkokhoz vezet.

human
írta
2024. 07. 24. 16:14
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Cuckoo másodszor” bejegyzéshez

  1. Nagyon mérges leszek, ha a legutóbbi NEON horrorokból tényleg pont ezt nem hozzák be itthon, ez a szereplőgárda szuper, az elborult hangulat is – bár eddigi beszámolók szerint csak öncélúan fura, de még így is szívesebben nézném ezt, mint a jelenlegi mozis kínálatot.

  2. Aratnok: azért a Longlengs behozása is komoly most a hetekben, bár gondolom Nic Cage miatt előnyben volt.

  3. Van ketto szinesz, akiknek mindig lattam valami sotetet a szemeben, szereptol fuggetlen. Egyik Dan Stevens a masik Armie Hammer.

  4. Pont most töltöttem az osztrák Alpokban több napot, és tökre adom, hogy a különféle vallásos épületek (pl. kis kápolna álldogál magányosan az erdő közepén, feszületek erre-arra, Mária oltárok, stb.), illetve maguknak az osztrákoknak a giccsbe hajló ízlésficamaik a dekorációk terén (pl. a mondák útja Ötztal-ban mindenféle fémhulladékból összerakott szobrokkal “dekorálva”) tud eléggé parán hatni. Úgyhgogy már önmagában a helyszínválasztá egy jó pont részemről, még ha nem is konkrétan Ausztriában fog játszódni.

  5. human: Igaz, kicsit hálátlannak tűnök, persze én is a Longlegst vártam jobban, nézem is azonnal, ahogy a Love Lies Bleedinget is tettem, nehogy elmenjen a kedvük ezektől a forgalmazóknak:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.