A Borderlands végső előzetese

Itt biztosan szembemegyek az általános véleménnyel, mert szerintem ez fun film lesz. Konkrétan a Deadpool 3-nál jobban érdekel, de arról majd holnap. Viszont természetesen hatalmas buktának néz ki egyelőre ez a játékadaptáció.

Még az is előfordulhat, hogy majd streamingen és letöltve sokan csodálkoznak rá mennyire szórakoztató? De ez a jövő szele, télre megtudjuk.

Addig itt az új, végső trailer.

human
írta
2024. 07. 25. 00:19
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Borderlands végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Ha 18+os lenne mint a játékok akkor még talán de így PG-13ban maximum egy Galaxis Őrzői klón lesz aminek a címen kívül sok köze nincs a Borderlandshez. Szóval nekem moziban biztos nem, otthon egy unalmas estére talán jó lesz.

  2. kötelező nyaf: mindet végigjátszottam, pár kiegészítőt is. szerintem ez túl tiszta. nincs por, kosz, homok, vagy hát nem látszik. az egész Pandora (nagy része) az első perctől mindig szakadt, kopott, koszos volt. ez meg fényesre van pucolva.

  3. Teljesen egyetértek, nekem is fun-nak tűnik, és engem is sokkal jobban érdekel mint a Deadpool. A játék rajongóinak minden joguk megvan leszólni, rossz korhatárbesorolás, rossz színészválasztás (Kevin Hart), Marveles kinézet, stb stb., de nem lehetne néha pusztán csak 1.5-2 óra szórakozásnak tekinteni egy adaptációt egy könyvből/videójátékból/képregényből/stb? A Marvel filmeknek kb. annyi közük van a képregényekhez, mint ennek a játékhoz, mégis most fognak egy-másfél milliárdot a nézők kifizetni egy 2 órás gegparádéra arról, ahogy ők 15 éve ugyanazt nézik újra és újra, kvázi kiröhögve őket is ezért. Nem lehetne pusztán csak úgy felfogni, hogy “élvezzük basszus, hogy végre valami mást nézünk”? A Borderlands játékoknak egy totálisan kúlönleges, időtálló, egyedi kinézetük van, eleve animációsnak kellett volna megcsinálni, nem “élőszereplősnek”, akkor viszont eleve a kutya se nézte volna meg, mert annyiból játszhatsz a játékkal is. Szerintem az adaptációkat is a megfelelő helyen kell kezelni, belenéztél a trailerbe, nem érdekel, okádni tudnál, ez van, ez nem neked készült, lépj tovább. Tudom mit éreznek a náték rajnogói, kb. mint én a Leo Dicaprios Rómeó és Júlia trailer láttán anno, most meg azon vannak felháborodva, hogy Júlia EGY színházi előadásban fekete, de persze anno az első(?) filmet is szétszedték, mert a színésznő túl fiatal volt bizonyos jelenetekhez. Sokszor soha, semmi nem elég jó, még 2 órára sem, más esetekben meg ugyanaz a zéró történet, sokszor gagyi cgi, unalmas karakterek, 120 perc után elfelejtett főellenségek és poénok jók 15 évig vagy tovább. Én megnézem ezt a filnet az tuti, és mivel évek óta nem volt időm a videójátékot játszani (hiába van meg évek óta), így nekem újdonság lesz mindenképpen, akkor is ha bűnrossz lesz végül. Egyébként meg áldom a sorsot, hogy Super Mario mozi nem hithű adaptáció lett és halt meg Mario minden 20. másodpercben és b*szta oda mindenki a kezében lévő dolgokat (popcorn, üdítő) a vászonra mint én itthon a képernyöre mikor próbálom lenyűgözni a gyereket a játéktudásommal. :)
    (Basszus ez megint hosszú lett, bocsi😀)

  4. Nekem is tetszik eddig minden amit láttam, a castból egyedül Kevin Hart lóg ki a szerepre, de a Jumanjiban is jó volt vègül, itt is ek tudom fogadni. Félek tőle én is hogy DnD film szindrómàval érkezik (szórakoztató, tökéketes popcorn blockbuster, de senki nem fogja nézni, mert…mert csak?).

    Off: A Deadpool hamarosan lecsúszik mozibérlettel, de számomra is ijesztő, mennyire nem mozgatott meg a minimum 100 milliós reklámkampány, sőt talàn ellenkezőjét érte el, pedig régen szerettem.

  5. Én nagyon várom, Zolsan kommentjével pedig maximálisan egyetértek. A látottak alapján szórakozni fogok a filmen, majd eldöntöm, hogy bejön-e. Ha Pattinson vagy Bale lehetett Batman, akkor Kecin Hart is lehet Roland, kb. akkora a különbség.

  6. @Zolsan: Hát öcsém :D valami hasonló járt az én fejemben is, de legalább nem kellett leírni, mert te leírtad :D Én az összes Borderlands játékkal játszottam. Elég sok órám van bennük. Azt remélem, hogy a filmben benne lesz a jó öreg Torgue is :D Hátha direkt nem lőtték el a trailerben :D

  7. A játokot személy szerint nem csíptem (kövezzetek meg) szóval nem nagyon hozott lázba ez a játék adaptáció sem!
    Egy JÓL megcsinált Bioshock filmnek jobban örülnék továbbra is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.