Heti mozibemutatók: július 25.

Nehéz helyzet, mert nekem a Deadpool & Wolverine bűzlik kicsit, mármint olyasminek tűnik, amire nem olyan szívesen rohannék, és még nem is vagyok teljesen jól. Szóval nem tudom. Közben meg hiába “no spoilers”, úgyis tele lesz minden a cameokkal pár napon belül. Gondolom csak elmegyek rá, de…

  • Deadpool & Wolverine (Deadpool & Rozsomák) – végre Rozsomák az öreg? Mást nem is nagyon tettek ezen blockbuster ellen.
  • Kina et Yuk, renards de la banquise (Kina és Yuk – Két sarki róka kalandjai) – természetfilm moziban?
  • BlackPink World Tour Born Pink in cinemas – koncertfilm kpop rajongóknak csak július 31-én ha jól látom.

human
írta
2024. 07. 25. 13:57
megjelenés

hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 25.” bejegyzéshez

  1. érdemes menni szerintem, hozza a korábbi deadpool filmek szintjét + WOLVERINE!
    és végre nincs rajta (túlzottan) a marvel stílus.

  2. Én erre biztos megyek!
    Előzetest itt sem néztem jó szokásomhoz híven, ha valamit meg akarok nézni ,akkor semmit sem akarok belőle látni.
    Nekem nagyon tetszett az első kettő is! Ritkán nézek szuperhős filmeket moziban .Kivéve Nolan féle Batmanek vagy a Pattison féle. Általában jól döntök. A Logant is megnéztem, úgy hogy a korábbiakat csak Tv-ben és hát elment kategória volt. Sőt a X-men filmeket rühellem.
    Avengersek is egy borzalmak számomra.

    Remélem tetszett, hogy megosztottam veletek az izlésemet 🤣!

  3. Szerintem fantasztikus lett a Deadpool és Rozsomák, igaz marvel fan vagyok, aki Mcu vagy fox univerzum fan, nekik kötelező.

  4. Nem vesztesz semmit, ha kihagyod. A cameokat leszámítva szinte értékelhetetlen. Poén is alig, izzadságszagú és fárasztó volt az egész. Mondjuk én az első kettőtől sem ájultam el, de azok még mindig jobbak voltak.

  5. Elképesztően jól szórakoztam. Nem néztem róla előtte semmi cikket, trailert, így minden cameon hatalmasat derültem, hökkentem meg pozitívan.
    10/10 fan-service a film, millió+1 kiutalással a filmes és valós világra.
    Angol+felirattal néztem, sok mondatra leszek kíváncsi, hogy cseszik el a magyar fordítását, mert már a feliratozás is hülyeség volt.
    Régen telt el ilyen kellemesen moziban 2 órám, közönség is jó volt, jókat röhögtünk együtt mindannyian :)

  6. Már nagyon meguntam a képregényfilmeket, de erre mindenképpen befizetek.

  7. Nagyon jó lett a Deadpool, menj rá human! Gondolkodom egy második megtekintésen, ami nagy dolog, mert eddig csak egyetlen filmre ültem be 2x! (Végtelen háború)

  8. Én most jöttem ki róla, mert érdekelt, marha régen voltam moziban is, meg a spoiler kerülgetést is megakartam úszni.
    Szórakoztató, a főszereplő páros hozza a várhatót, a poénok is sokszor jók, de a sztori az gyakorlatilag 0, egy lufi az egész.

  9. Kozel sem tokeletes, de tenyleg szorakoztato. Elso 2 trailert lattam csak, ugyhogy nekem sok meglepetes volt, es volt par dolog, ami utott. A moziban hatalmas volt a hangulat. Van post credit scene es jo is.

  10. Éjféli vetítés Odeon UK-ben tegnap éjjel (szerdáról-csütörtökre). A terem fullon volt. Nekem a másodiknál picit billeget a dolog, itt első megnézésre baromi szórakoztató volt, volt egy-két vendég szereplő meg kameo, amin/akin meglepődtem azért. Nekem a látvány, a jelenetek, beállítások bejöttek a történet, hát azt hagyjuk.

  11. nekem ez volt az utolsó Marvel film amit megnéztem. az utolsó fél órát már iszonyatosan untam, sajnos a a viccek kb 20%-ban találtak be nálam. a cameok között voltak viccesek meg meglepôek, de az nem tud elvinni egy filmet szerintem.

    SPOILER
    (legalábbis valamennyire)
    – a kutya iszonyatosan túltolt és idegesítô volt mikor ötödször is megjelent
    – az erôltetten poénos soundtrac nagyon zavaró volt, ha minden szám viccnek van beletéve a filmbe az nem mûködik
    – valahogy cdak sikerült úgy csavarni hogy itt is a végén kék/narancs-piros sugár legyen amit a gonosz egy gépbôl kiszív. ezt már nem hiszem el hogy nem direkt csinálják a nézôkkel.

  12. igen sokszor izzadtságszagú volt és erőltetett, de azért többnyire szórakoztató, a kutya nagyon irritáló volt valóban, gondolom a tesztvetítésen a női résztvevők azt pontozták legjobb jelenetnek

  13. nem szólt semmiről. Korulbelul egy 40 perces sorozat epizod teljesen felesleges coolnak szant jelenetekkel felhigitva. Es meg igazából vicces se volt. Volt benne 1-2 jo akcio, meg meglepő cameo, de ahoz nagyon-nagyon keves,higy ez élvezhető film legyen

  14. a deadpool filmek történetei nem szoktak jók lenni, mindig is a dinamika meg a viccek vitték előrébb szerintem, abban pedig ez nem hibázik.
    ebben még pluszban benne Jackedman, nem volt ez rossz na.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.