SDCC és a Marvel: Brave New World, Thunderbolts, és The Fantastic Four – First Steps, Russo-k megerősítve az Avengers filmekre.

Nyilván a legnagyobb Comic Cont nem hagyhatja ki a Marvel, főleg, hogy épp mélyponton vannak, ahogy Deadpool is mondta a filmjében. A DC meg kihagyja a bulit, az új univerzumból még nem sokat tudnának mutogatni.

Mielőtt belevágnánk, az egész buli végén felfedték, hogy tényleg a Russo tesók (Infinity War, Endgame, The Gray Man) rendezik majd az Avengers 5 (a neve Avengers: Doomsday lett) és Avengers: Secret Wars filmeket, ahogy a múlt héten hallhattuk a csiripelést. Úgy tűnik Feige bennük bízik, hogy visszarángatják pozitívba az MCU-t.

Sőt, kiderült, hogy az Avengers: Doomsdayben Robert Downey Jr. alakítja majd Doctor Doomot “New mask, same task”. 2026 május a tervezett premier. Ez a film logója.

Fel is fedték a Secret Wars hivatalos logóját is.

És akkor a többi ami előtte volt, és a fentiek fényében teljesen elhalványult.

  • Elvileg feltűnt egy Avengers vs X-Men account az instán.
  • 3 film a fő téma.

Captain America: Brave New World

  • Feige azt mondta, hogy a Captain America: Brave New World visszatér a Winter Soldieres valósághűbb tétekhez.
  • Giancarlo Esposito igazából Sidewinder a Brave New Worldben.
  • A filmben Ford karaktere beszél végre az Eternalsban látott Celestialról (a hatalmas ellenfél akit… kövesítettek a csajok? Nem emlékszem már, de a születésével talán megsemmisült volna a Föld), elvileg az a lény hozza el az adamantiumot az MCU-ba.
  • Ford alakul át a trailerben látott Red Hulkká, ezt teljesen felfedték a Marvel panelen most, mutatva is.
  • Ford elvileg büszkén lett az MCU tagja, hiszen látta más színészek milyen jól érzik magukat benne…

Thunderbolts*

  • Florence Pugh azt mondja, hogy pont attól jó a csapat, mert diszfunkcionálisak, jó nézni őket. (we have the guardians of the galaxy at home)
  • Sebastian Stan szerint Pugh fantasztikus a filmben. (mi mást mondana?)
  • Stan azt mondja Bucky sokadik feltűnéséről “mintha 9 életem lenne, de hány maradt?”
  • Az SDCC-n már volt előzetes, elvileg a Thunderbolts tagok egyesével kapják meg ugyanazt a küldetést, Yelena gyilkolni akar, és Ghostnak új ruhája van.

The Fantastic Four… címet kapott: The Fantastic Four – First Steps.

  • A Fantastic Four csapat benne lesz az Avengers filmekben majd.
  • Az egész sivatagot felkutatták a kőért, aminek tökéletesen Thing-es a textúrája.
  • Retro future sci-fi lesz a 60-as években játszódva.
  • Mutattak forgatási teszteket, Pascalnak régies akcentusa lesz Reed Richardsként.
  • Tartani akarják a 2025 júliusi dátumot a premierre.
  • Michael Giacchino szerzi a zenét.
  • Galactusról is mutattak concept artot, elvileg tényleg kozmikus lesz, nem fokozzák le.
  • Igyekeznek az “egy család” hangulat elhozásával.

Bevallom ezért nem érte meg fennmaradni.

49 hozzászólás a “SDCC és a Marvel: Brave New World, Thunderbolts, és The Fantastic Four – First Steps, Russo-k megerősítve az Avengers filmekre.” bejegyzéshez

  1. Szerintem is elég teszkós lett ez a marvel panel.
    Számomra az F4 teljesen érdektelen, sose szerettem őket, és képregénybe is unalmasak, Dr. Doom szintén teljesen túlértékelt gonosz. Emiatt kicsit szkeptikus vagyok az Rdj casting kapcsán.
    CapAm4 kicsit érdekel, és Harrison Ford az egyik legszerethetőbb színész, szóval érdekes is lehet.
    Thunderbolts, engem ez érdekel a legjobban a jövő évi filmek közül,de biztos egy gyenge Suicide Squad koppintás lesz.
    Az hogy e 3 film szereplői benne lesznek az Avengers 5,6-ban hát nem egy nagy vonzerő, ezért is lehet hogy kellett egy Rdj casting, mert talán vele el lehet adni a filmeket.
    Remélem a D23 alatti marvel panel erősebb lesz.

  2. Személy szerint ez a koncepció ezerszer sokkal jobban felcsigázott, mint a kang féle verzió…rég éreztem ezt az MCU-val kapcsolatban

  3. hát, ez az rdj hír..

    mennyire lehetnek elkeseredettek?!

    és akkor az f4 a 60as évekből majd szerepel a majdnem 70 évvel későbbi avengersben?

    persze időutazás, alternatív univerzum, stb..

  4. RDJ castingon kifeküdtem, de innentől nagyon várom. Chris Evans-t még visszahozhatnák valami alternatív szerepben (esetleg Fáklya?), és akkor újra otthon érezném magam az MCU-ban.

  5. Ez maga a nagybetűs tűzoltás, elég nagy szarban lehetnek, teljes kreazívválság. Deadpool ennek volt előfutára: lesz valami random alibi sztori, aminek se füle se farka, viszont lesz RJD meg Hugh Jackman stb, így hát ha nem gondolkoznak majd a nézők a sztorin.

    Russsoék se tudnak szarból csodát tenni.

  6. Normál esetben örülnék RDJ-nek de…tényleg idáig jutottak? Visszahozni színészeket más szerepekbe? Azt még megértem, hogy rendezőket visszahoznak de ez így már sok.

  7. Asszem kisebbségben leszek a véleményemmel: a Russo-testvérek és Robert Downey Jr. visszahozása is elég nagy csalódás. Marketing-döntés, annak beismerése, hogy kudarcot vallottak, és mivel túl ingoványos minden, inkább nem próbálkoznak tovább új színészekkel, karakterépítéssel, hanem megpróbálják a fan service-re meg a kíváncsiságra építve behúzni az elfordult, unott régi rajongókat, erről szól a Deadpool 3 rengeteg cameója is. Nem véletlen, hogy mellette minden más új Marvel hír elhalványult, pedig azoknak kéne az igazán érdekesnek lennie. Megfordították a dolgot: nem abban reménykednek, hogy Doom érdekli az embereket, hanem abban, hogy azért beülnek majd, hogy megnézzék, milyen Downey másik szerepben.

    Egyébként elég nagy kockázat is: Downey és a Russók is a Marvel csúcsán hagyták ott a cirkuszt, kikezdhetetlen hagyatékkal és érdemekkel, amit most könnyedén lerombolhatnak. Downey talán kevésbé, azért ő egyértelműen nagy színész, ha szar is lesz a filmje, el lehet hessegetni azzal, hogy túlképp nem rajta múlt. De a Russók a Marvel óta csak buknak, láthatóan önállóan, a nulláról nem tudnak valamit felépíteni. Korábbaan a Marvelben kész karaktereket, felépített világot kaptak, ott könnyebb dolguk volt, most viszont nekik kell letenni a téglákat, és egyelőre nem látom, hogy ebben annyira jók lennének.

  8. Nem tudom RDJ-nek most örüljek-e. Persze, csuklóból hozni fogja a karaktert, de nagyon nehéz lesz elvonatkoztatni az arca miatt Stark-tól. Az F4 nyilván egy másik univerzumban fog indulni, ahol RDJ Doom és a egész majd átkerül a “mi” világunkba valahogy. De akkor is, annyi remek színész van még, aki elbírna a szereppel. Ez tényleg tűzoltás. Igazából ez az egész multiverzumos vergődés egy kalap szar. Az, hogy behozták a TVA-t nekem kinyírta az egészet, hiszen ez alapján minden nagyobb mozzanat, világmegmentés, cselekedet mögött ott van a szent idővonal, meg még ezernyi más is, amit felügyelnek és ezzel igazából nincs is tétje a dolgoknak. Az Endgame-nek elég nagy tétje volt, nem sz*rral gurigáztak, de most az egész önfeláldozásnak, meg nagy harcnak mennyi tétje volt így? Szinte semmi. Meghalt Vasember, nem baj, majd egy másik univerzumból visszahozzuk ha kell, ahogy akárki mást is. A Deadpool-ban is baromira zavart ez most, függetlenül attól, hogy tetszett a film.
    Na mindegy, valószínűleg csak addig lesz zavaró RDJ arca, amíg a karakterével nem történik meg a baleset. Utána úgyis eltorzul az arca, meg maszk mögött lesz, de akkor is ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ezek szerint a Kang Dinasty sztori is törölve lett, mondjuk én eleve nem Kang-ot, hanem Doom-ot tettem volna meg főgenyának az MCU-ban. Ennek azért örülök, hogy ezt belátták.

  9. jszkfer abszolút +1, pár extra kiegészítő megerősítése ennek:

    – 10 éve követem ezeket a paneleket a Phase Three bejelentése óta, sose maradt el az azóta agyonmémelt idővonal a felvillanó logókkal… most viszont tekintve, hogy a 2019-es és a 2022-es változatban is számtalan projekt a., meghiúsult b., csúszott. ennek eredményeként most először már nem is mutogattak ilyesmi idővonalat, mert nem bíznak benne (szerintem), hogy minden projekt akkor és úgy megvalósulna

    – egy deka sorozatról sem esett szó. ez megerősíti azt is, hogy a Disney+-os tartalmaikról ők is tudják, hogy jó esetben a “felemás” minőségi szintet érik el, a távolodást ezektől pár hete be is jelentették azzal, hogy ismét visszahozták a MARVEL TELEVISION brandet, most pedig még egy Daredevil: Born Again-ről se voltak hajlandók beszélni. persze tudom időhiány miatt is lehet, de korábban is egy-egy órával gazdálkodtak ezeken a műsorokon és 1-1 perc belefért volna a 15 perces Like a Prayer kórus helyett, hogy “ja jön amúgy a Daredevil is”. tudatosan nem akartak róluk beszélni.

    – Kangról tényleg egy árva szót sem szóltak, ami megint csak érthető a Majors körüli botrány függvényében, de érezhetően körbe lett táncolva az éveken át főgonosznak felvezetett karakter és a szőnyeg alá seperték rendesen, gyanúsan alaposan megvizsgálva a reakciókat a Kvantumánia után.

  10. Ez egyszerre szomorú és szánalmas. A semmiből akarnak megvalósítani egy Avengers filmet kevesebb mint két év alatt, amikor manapság egy rövid sorozatévad készítésébe is több időt, energiát, írást és kreativitást szánnak. Russo tesók és Robert Downey hírt, főleg az utóbbit pedig nem is nagyon tudom kommentálni, ez a legalja, gondolom majd a 600 milliós pénzmosásból (budget) kap Downey 100-at ezért és akkor full vasemberes mozdulatokkal csinálja ezt a bejelentést meg az utána való pózolásokat. Csak hasonlításként írtam a Deadpoolnál, hogy a Marvel “Horrora Akadvája”, de úgy látszik tényleg átmentek teljesen abba az irányba, Downey szavaival élve egy másik filmből: fullba nyomják a kretént.

  11. “Az egész sivatagot felkutatták a kőért, aminek tökéletesen Thing-es a textúrája”

    Ezt a mondatot nem igazán értem.

    Downey, mint Doom menő lesz♥️

  12. Lehet, hogy akit egy színészcsere is zavar általában – mint engem – akkor annak az ellenetettje, ez a downey-s dolog is zavarni fogja. Egyébként egy alternatív Tony Stark féle Dr. Doom az mennyire lenne szarabb döntés? Képregényrajongók?

  13. LL Juniror-t megmagyarázzák majd, hogy lett vasembörből dr dumm? Vagy az univerzumban semmi köze nem lesz egymáshoz a két karakternek, csak újracastingolták? Ez nekem picit olyan, mintha BK Magdi anyus a következő epizódtól Tilda szerepét vinné tovább.

  14. @Zolsan
    félig-meddig trollkodok csak, de a sorozataik írásába semennyi időt, energiát vagy kreativitást nem szántak :DDD

    @TheBannedOne
    no not Tilda!

  15. RDJ egy alternatív Starkot fog alakítani aki egy másik világból származik, ahol VAsember helyett Doom lett Ennyi.

  16. gore: basszus, ezek szerint félreérthetően fogalmaztam, mert nem rájuk gondoltam, hanem mindenki másra (Stranger Things, House of the Dragon, Fallout stb sorozatok, amikre 2 éveket kell várni évadok között).
    A Marvel sorozatok döntő többségét AI írja valszeg 2 másodperc alatt, ahogy elnézem aztán egy másik AI átnézi 2 másodperc alatt pár hónap múva az újraforgatások előtt, majd 5-6 írónak fizetnek, hogy használlhassák a nevüket a stáblistán :DDDD

  17. Ha egy cél rossz, nem lehet a megvalósításához használt eszköz jó. Izzadságszagú marketing, tűzoltás szintű döntések. Én az Endgame-nél kiszálltam, nem is érdekel már ez a cirkusz, de ezt a jelenkori filmtörténeti folyamatot látni kifejezetten érdekes. Felmerül kérdés, hogy nincs színész odaát aki fiatal, és lehetne rá építeni tíz évet? Akkor Jackman és Downey, Evans, és a többiek mennek majd még tíz évig, mert ők be vannak járatva, meg az öreg Ford papa, meg S.L. Jackson, amíg meg nem halnak?

    Ez a rövidtávú rövidlátó gondolkodás ékes példája. Itt tényleg annyi lehet már csak a cél, hogy sajtoljunk ki belőle még pár száz milliót és becsukjuk ezt a kaput? Érdeklődve várom mi sül ki ebből.

    Ja és bedobnak egy pár jól hangzó bejáratott karakternevet, (elfedve így a gondokat) a szerencsétlen átlag szuperhős junkie meg bármit beszop amit elé tolnak, és éljenzi a szakadék szélét. Amiben nincs semmi rossz, igaz jó sincs.

  18. Mind RDJ, mind Russo-ék a legnagyobb biztonsági lépés, amit húzhattak, és csak a részvényesek megnyugtatására szolgál kb.
    Azért bőven lett volna aki eljátssza Doomot, anélkül, hogy olcsó (bár nekik valószínűleg irtó drága) miscastet kapjunk.
    Meh.

  19. A Russo tesóknak örülök, de ez a Doom-os szál nem tetszik. Színészcsere kellett volna és vinni tovább Kang-ot, ha már felvezették, így meg csak bedobják Doom-ot, tessék, itt van, mehet a Bosszúállók 5. Előtte max belerakják egy stáblistába, de túl gyors ez így.
    Daredevil-t én is hiányolom, egy előzetest vártam minimum!

  20. Nem értek néhány embert.

    Eddig újat húztak, nem jött be a népnek, hozzá teszem nagyon nekem sem ült már az utóbbi évek mozijai.

    Most, kvázi belátták, hogy elvitték lejtmenetbe az egészet, RDJ visszahozásával ezt be is vallották. Nyilván Ő egy húzónév, kb egy a Marvel univerzummal, erre mindenki picsog, hogy jajj “tűzoltás”. Könyörgöm, semmit nem tudni a történetszálról, semmit nem tudni a koncepcióról, hogy ezzel mit szeretnének elindítani vagy lezárni. A Russo tesóknak megint van mihez nyúlni, a képregényes tárház kifogyhatatlan. Ha csak a rajongók kiszálgálása a cél, engem már azzal is megvettek. 3 óra kikapcsolódás, nekem más nem kell.

    Én kíváncsian várom, remélem visszatér a minőség a Marvelhez, és nem csak a mennyiség lesz a lényeg. Ezt Feige is belátta már év elején miután sorra buktak a filmek.

    Várjuk már ki a végét, messze van még 26-27.

  21. jiliac – de hát – a régi felhajtáshoz viszonyítva – nem nézik az új Marvelt. nem mindet, nem annyian, csak néhány lett igazi siker, az is a régi arcokat futtatta. nem kellenek a közönségnek az új emberek. ez van.

    nem tudom, mit akarnak ettől amúgy már jövőre, hogy Avengers, kik egyáltalán most az Avengers? az új AmKap, Pók, Hangya, uhm. biztos van még pár, de nem ugrik be. hogy lesz ebből Avengers jövő nyárra, meg új főgonosz, meg minden?

  22. #Malachi

    Még nem álltak össze. Szűk két évük van felépíteni és gondolom 26-ban, a Doomsday-ben állnak össze teljesen. Nem jövő nyár hanem következő május.

  23. Hierro:
    “Semmit sem tudni a történetszálról, semmit sem tudni a koncepcióról”
    Kevesebb mint 2 évvel a bemutató előtt a készítők se tudnak róla még semmit, épp most kukázták az egészet egy teljesen új totálisan felépítetlen főgonoszt behozva.
    “A Russo tesóknak megint van mihez nyúlni”
    Captain America, Fantastic 4 és Thunderbolts szereplői lesznek az Avengers-ekben, 3 még be sem mutatott film eddig be sem vezetett karakterei.
    “A képregényes tárház kifogyhatatlan”
    Ehhez képest 5. éve nézünk egy rosszul megírt, koncepció nélküli katyvaszt, ami nem vezet sehová, pláne nem egy másik világból való Tony Starkból lett Doomhoz.
    És végezetül: amelyik rajongót ezzel kiszolgálják az sosem volt igazán rajongó. Egy IGAZI rajongó inkább olvasni fogja a képregényeket, mintsem ezt nézze, aminek egyetlen egy koncepciója van: pénzt mosni és kreálni a strandpapuccsal szétcsapkodott fosból.

  24. Hierro:
    “Eddig újat húztak, nem jött be a népnek,”

    Hát nekem nem az volt a bajom, hogy újat húztak, hanem hogy szar kivitelezésben húztak újat.
    És sokak is ez volt az igazi baj.

  25. Zolsan:

    Ez is egy nézőpont. Erről beszélek, hogy semmit nem tudni kb., de pl. Te már temeted. Engem nem zavar ez sem, csak nem feltétlen értem.

    Igen, 5. éve, amin most próbálnak javítani azzal, hogy régi bevált színészekhez nyúlnak. Úgy gondolom, az elmúlt évekhez képest csak jobb lehet.

    Régen olvastam képregényt, de jelenleg se időm se pénzem ilyen hóbortra, így maradt a mozi vagy sorozat. Az hogy engem mi szórakoztat, hadd döntsem el én.

    Ha tartalmas, érdekfeszítő filmre vágyom, megnézek egy svéd/norvég krimit, thrillert, ha popcorn filmet akarok, tökéletes számomra. Ízlések és pofonok.

  26. Köszi. Olvasom a kommenteket, látom ezt a nagy felhajtást, éljenzést, örömöt, tapsot és felindultságot a közönség soraiban, mint alternatíváját egy hatalmas politikai vagy vallási eseménynek (amiket szintén nem értek, már a tömegmanipulációt belülről).
    Érzelmileg totál engem hidegen hagy ez a memetikai vidámpark, főleg az igazából tét nélküli multiverzumos történetmeselés felnőtt fejjel, de (!) örülök, hogy mások jól szórakoznak, és legalább örömüket lelik ilyesmiben.
    Az FF a 60as évekből azonban mint egy mese jöhet. Bárcsak ott is műfajt újítanának, mint a Jokernél.
    Ui: én se tudom, hogy most trollkodtam-e.

  27. Ui2: Kösz, rágugliztam ki az a Tilda, mert eddig nem ismertem ezt a karaktert se. (Lebuktam, nem néztem a bközt sorozatot.) A Magdi anyusról ettől függetlenül azonban véletlenül már én is hallottam. :)

  28. “RDJ egy alternatív Starkot fog alakítani aki egy másik világból származik, ahol VAsember helyett Doom lett Ennyi.”

    Ez igaz és volt is egy ilyen megbukott képregény is. Attól ez még nem lesz jó ötlet. Az MCU-nak hivatalosan is annyi!

    Feige megint a fanszervízt választotta a kreatív lépés helyett. Lásd a John Krasinski féle Reed casting a Doktor Strange filmben. Ami nyilván nem volt gáz mivel ő még nem játszott senkit előtte. De ez a casting csak simán lusta.

    Az a szerencse, hogy már szinte egyáltalán nem érdekelnek a képregényfilmek. Pláne a Marvel. És persze lehet mondani, hogy multiverzum meg úgyis csak 1 film erejéig alakítja valószínűleg és a hivatalos MCU-ban majd jön más, de ez akkor is baromság.

    Ráadásul fel sem építették a karakterét, ellenben Kanggal. Megint a könnyű megoldás választották, pedig csak újra kellett volna castingolni Kangot. Ezzel nem csak 1 hanem két remek karaktert csesztek el. Doom már így is vicc tárgya azoknak akik nem olvastak képregényeket. Pedig az egyik legjobb karakter.

  29. Ez a RDJ Doom ez nagyon gáz. Kang karaktere jó volt, és mivel a TVA sztori ott volt a som idősíkkal, simán újra castingolhatták volna a karaktert. De nem mérték továbbvinni. Így meg behozzák gyors Doom-ot..
    Jó igazából nekem mindegy is, sose voltam oda az MCU képregényfilmekért.

  30. Hierro:
    “próbálnak javítani azzal, hogy régi bevált színészekhez nyúlnak”
    De éppen ez az baszki: semmi baj nem volt a színészekkel, a Hangya 3 sem a színészek miatt lett fostalicska, ahogy The Marvels sem, vagy a Doktor Strange 2 sem, hanem az AI által írt forgatókönyvek és a teljes jövőkép- és koncepció hiánya miatt.
    Egy Gladiátor 2 akkor és azért lehet jó ha visszahozzuk a jól bevált Russel Crowe-t gonosz császárként? Egy új Aliens film attól ha Sigourney Weaver belöltözik szörnynek?? Én egy popcorn mozinál is szeretem ha van eleje, közepe, vége, nemcsak egymásra dobált jelenetek sztori nélkül, váltogatva részenként a színészeket szerepekben, ez volt pontosan a Horrorra Akadva sorozat is, ott is az első volt még valamelyest új és vicces, azután értékelhetetlen. Vagy ha mát univerzumot építenek, akkor kérdem én az elmúlt 5 évből hány film végefőcím jeleneteinek volt bármi értelme, ami összefűz egy koherens nagy egész sztorit itt? Ja igen: egynek sem. Mind kukázva lett, ahogy a Kang szál is. Ez itt most egy szánalmas, kétségbeesett kapálózás úgy előadva mintha ők találták volna ki a popcorn mozi fogalmát, és ez az, és csak ez az.

  31. Nem ai irta oket, ezt felejtsuk mar el, sok ember kemenyen dolgozott h szarok legyenek, ellenben ezzel kb. felemeled a tenyleg ai altal keszitett szarokat, legitimizalod ha mindent odamosol.

  32. Zolsan:

    Nézd, az hogy a szavaimat teljesen kiforgatod, az nem nagy érvelés. Mint írtam, az előző koncepció befuccsolt szerintük is, most megpróbálnak egy új csapásirányt, ami lehet jó lehet nem, ez majd a jövőben kiderül.

    Számomra sokkal inkább izzadság szagú az álláspontod másokra erőltetése, mint maga RDJ Doom alternatívaként a Marveltől..

    De no offense, ezzel én lezártam, majd 26ban meglátjuk a végeredményt. :)

  33. Komolyan egy DC-s főgonosz nevét adták alcímként? :D Viccen kívül, ebből nem lehet pereskedés?

  34. human:
    Tudom, hogy nem, szarkasztikusan írtam, hogy AI írta őket, csak sokszor a nézésük közben nehéz elhinni, hogy ebben a végeredményben rengeteg ember munkája van, és hogy több száznyi (vagy több ezernyi?) írott anyagból (képregények), történetekből hogyan lehetett ezt az egészet így elcseszni.
    Úgyhogy bocsi, kicsit túlhasználtam eme szarkazmust most.
    James Gunn egyébként úgy állt neki a DC ráncbaszedésének most, hogy (állítólag, saját bevallása szerint) leült és elolvasott egy rakás DC képregényt előtte, kíváncsian várom mi fog abból kisülni így, és nem bevételileg, hanem minőségileg, mert a Marvelnél a minőségkeresést feladtam ezzel a mai RDJ a megmentő hírrel. Bárcsak új írókat állítottak volna ki arra a színpadra inkább egy pár mondatos, sejtelmes, nem spoileres felvázolt új iránnyal…

  35. a neten terjeng egy kis ízelítő a fantasztikus 4-es ről amit az sdcc-n vetítettek le. Azt mondták higy most kezdik a forgatást de a trailerben már több jelenet is szerepel. Most csak kamuznak h most kezdik a forgatást? De azt minek bekamuzni nem mind1 hogy mar felvettek pár jelenetet?

  36. Vmelyik nemrégi Marvel-film stáblistájában már belengették Doom-t. Érdekesnek hangzik RDJ újrahasznosítása, ilyet még azért nem nagyon léptek meg előttük mások. Amúgy van vmi story, h Doom végül jó lesz és összefognak vmi még nagyobb rossz ellen (pl. az ős-ős-ős Eternals-ok :-)), vagy ő lesz a fő-főgenya, aki ellen mindenki is kell, h legyőzzék? Sorry, nem vagyok járatos a képregényekben.:-)

  37. debali:
    Volt már ilyen. Gemma Chan is a Marvel Kapitány után új karaktert játszott az Örökkévalókban. Az is gáz volt casting téren.

  38. első gondolatom az volt, hogy atyagatya, megint nem látjuk 4-5 évig RDJ-t normális szerepben :D

    Bevallom őszintén, engem sokkal jobban lázba hozott a Michael C Hall/Dexter hír. Aztamindenit!:D

  39. Amúgy tök fura, hogy ebben a pár éve tartó Marveles fiaskóban mindenki szóba kerül, mint hibás, íróktól a rendezőkön át a szar castingik, de viszonylag kevesen firtatják (vagy csak nincs sajtója?) Kevin Feige felelősségét. Ha jól értem, 20+ éve ugyanannak a palinak a kezében fut össze minden, a fő kreatív döntéseket mind ő hozza, ő jelöli ki az irányokat. Lehet emberünk kissé elfáradt így az ötvenakárhányadik Marvel-filmre.

  40. Mennyi fanyalgó, így 2-3 évvel a bemutató előtt már hajszálponotsan tudva, hogy fos lesz, mert miért RDJ, és miért nem Kang. És ha RDJ Kang lett volna? :D
    Senki sem tudja, milyen lesz, de már megy a hőzöngés.
    Jólvan, jólvan… ( Palpatine )

  41. Kraye:
    1 év és 9 hónappal valamint 2 év és 9 hónappal a bemutatók előtt*
    Amerika Kapitány: Bátor ÚJ Világnál a forgatás kezdésétől a bemutatóig 1 év és 8 hónap telik el, és már a trailer alapján belőhető a minőség, igaz ennyi idő alatt vagy kétszer újraforgatták, de a Doomsday-nek jelenleg valószínűleg még egy normális forgatókönyve sincs, vagy épphogy csak elkészült a történet teljes átírása és a dőgonosz kukázása után. Egy ekkora kaliberű filmnél most már a komoly előkészületi munkáknál kéne tartani, arról nem is beszélve, hogy a másik két film még forog, amiknek szereplői ebben lesznek…szóval az előjelek nem túl bíztatóak

  42. Miért nem hallani Pókemberről ,Dr.Strangeről vagy Thorról?

    Daredevil sorozatot is kukázták?

  43. Asszem az új Pókember filmet még idén elkezdik forgatni, Daredevil sorozat tavaszi premier lesz a Disney+-n. Thor új része is tervben van, azt nyilatkozta Hemsworth, hogy komolyabb irányvonalat szeretne mint legutóbb, és elvileg Strange sem került le a napirendről, csak időben nem bizots, hogy belefér a Doonsday előtt.

  44. “Thor új része is tervben van, azt nyilatkozta Hemsworth, hogy komolyabb irányvonalat szeretne mint legutóbb”

    Hát pont tegnap olvastam, hogy Hemsworth azt nyilatkozta, hogy meg sem keresték még a Thor 5. részével kapcsolatban, várja még a telefonhívást.

    Persze ez simán lehet parasztvakítás is, ki tudja. Így kívülről nézve elég nagy káosz van most Marveléknál, amilyen jó lehetett volna ez a multiverzumos téma, annyira elszúrták.

  45. vagy inkább kimaxolták és valamerre másfelé kéne evezni. Csomó alapanyag van még, amit fipmre lehetne vinni (ott van pl King opusza úgymond (setét torony) csoda lesz ha valaha elkészül, de ez nost csak egy példa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.