Kecsap: Crawl 2, Zootopia 2, Gambit, Bambi: The Reckoning, They Will Kill You, Confess, Fletch 2, Blade, The Drama, J.J. Abrams, Killing Gawker, The Accountant 2, Fixed

A pletykák szerint hiába van új forgatókönyve az MCU-s Blade-filmnek, jelenleg eléggé limbó állapotban található a projekt.

Kristoffer Borgli (Dream Scenario) új filmje The Drama lesz, feltehetően az A24-nél Zendaya és Robert Pattinson szereplésével. Egy esküvő napja előtti dráma kibontakozásáról szól.

Vége a Bridget Jones: Mad About the Boy forgatásának, ezzel a képpel szólt a stúdió.

2025 áprilisra lett beírva az Accountant 2.

Bár a rendező Alexandre Aja visszatér a Crawl 2-re, de a szereplők nem. Viszont a történet ezúttal feltehetően New Yorkban fog játszódni.

A Warner/New Line passzolta a már készen levő Genndy Tartakovsky által készített animációs komédia, Fixed forgalmazását, így visszaszált a Sony-ra, akikről még nem tudni miképp dobják piacra.

David Lynch a dohányzása következményeként tüdőtágulattal kell éljen, de azt mondja még nem vonul vissza, viszont fizikailag nem sok forgatásra tud már menni.

Glen Powell mellett Jenna Ortega is benne lesz a WB-nél készülő titkos J.J. Abrams filmben.

Elvileg Gus Van Sant rendezi majd a Killing Gawker filmet, ami ugye Hulk Hogan hadjáratáról szól az oldal ellen. A pletykák szerint Ben Affleck lehet Hogan és Matt Damon pedig Thiel, de a Deadline szerint még csak korai tárgyalásban vannak velük.

A They Will Kill You a főszereplő Zazie Beetz mellé Patricia Arquette & Tom Felton duójával bővült, bár még nem biztos, hogy tényleg le is forog majd Kirill Sokolov rendezésében.

Mindenféle esetleges új Gambit-film hír mögé oda kell tenni, hogy Tatum valójában csak reméli lesz valami “I sure hope so. From your mouth to God’s ears. “Write it into existence, my friend. Please. […] It’s in Bob Iger and Kevin Feige’s hands. I pray to God.”

A véres Micimackós stúdiótól jön a Bambi: The Reckoning, amiben a gyászoló Bambi egy autóbalesetet túlélő anyát és fiát zaklatja. A rendező szerint Cujo & Jurassic Park keverék a célzott irány. Haha, ennyit a hasonlítgatásokról persze.

A Confess, Fletch folytatása hivatalosan is lefújva.

Felfedték a Zootopia 2 logóját is a D23-on, és kiderült, hogy Ke Huy Quan is szinkronhang is lesz benne.

13 hozzászólás a “Kecsap: Crawl 2, Zootopia 2, Gambit, Bambi: The Reckoning, They Will Kill You, Confess, Fletch 2, Blade, The Drama, J.J. Abrams, Killing Gawker, The Accountant 2, Fixed” bejegyzéshez

  1. Crawl esetében maradnak a krokik vagy cápák jönnek a helyükre? Krokik New York környékén nem nagyon élnek.

  2. Ayrons: Akik jártak már olyanban azt mondják,hogy állatkertekben állítólag szoktak lenni!

  3. Tatum esetében az adott környezetben pont vicces is volt, hogy milyen hiteltelen a Gambit szerepben, de gondolom, senkit sem fog meggyőzni vele, hogy ebből egy egész etés film kellene.

  4. A 2 SW film, de főleg az utolsó, miatt sok szart kap J.J., de a korábbi filmjei miatt még mindig érdeklődésre tart számot nálam minden új filmje. És 2011 óta, 14 éve, nem rendezett eredeti filmet (jó, sokan ezzel is vitatkoznának), úgyhogy én kifejezetten várom, hogy mit alkot. Úgy tűnik, hogy a SW fogadtatása v a munka miatt azért rendesen kivonta magát a forgalomból 5 évig rendezés nélkül.

  5. LasDen +1

    eh SW..:D Mission:impossible 3-ért pl örökké hálás leszek neki:D meg a lostért is, bár abban nyilván nemcsak ő tevékenykedett

  6. “Glen Powell mellett Jenna Ortega is benne lesz…”

    Gőzöm nincs mi ez, de Amerika imádni fogja :D

    Crawl 2 jöhet!

  7. Blade-ről kezdem azt hinni, hogy Snipes beszólása nem véletlen volt, és gyakorlatilag már tényleg elkaszálták, csak nem merik bevallani

  8. Kár a Pengéért:(
    Melyik film az a Crawl?
    JJ Abrams legjobb filmje nálam a Super8 és a Star Trek. Remélem valami sci fi a titkos projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.