The Monkey-előzetes

Osgood Perkins (Longlegs) ezúttal Stephen Kinget adaptál, méghozzá régit, 1980-ast. A szereplőgárda: Theo James, Christian Convery, Tatiana Maslany, Elijah Wood, Colin O’Brien, Rohan Campbell, Sarah Levy.

Egy ikerpár története, akiknek az életét megváltoztatja egy cintányérozó majomjáték, mivel mindenki szörnyű módon meghal körülöttük. Eldobják a játékot, és sokáig nem is beszélnek, de újra rejtélyes halálok történnek, és valahogy meg kell semmisíteniük a majomjátékot.

human
írta
2024. 08. 13. 03:44
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “The Monkey-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem egyelőre elfogyott a bizalmam Osgood Perkinsszel kapcsolatban. Minden filmjét láttam, és bár tény, hogy bizonyos dolgokhoz van érzéke, főleg a vizualitáshoz és az atmoszférateremtéshez, ugyanakkor meggyőződésem, hogy nem tud írni. Nem tudja, hogyan meséljen el egy történetet, hogyan építse fel a filmjeit, hogyan hozzon ki belőlük valamit. Minden az esztétikáról, a stílusról, a látványról szól nála. Ez volt a baj a Longlegs esetében is: ígéretesen indult, de a végére egy szedett-vedett cucc lett egymásra dobált ötletekkel, modoros jelenetekkel, bárgyúan kínos párbeszédekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.