Ez a kis aranyos cica?

A Mufasa eredettörténet a Lion Kingnek, és “élőszereplős” fajta abból. Remek.

human
írta
2024. 08. 21. 11:11
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Ez a kis aranyos cica?” bejegyzéshez

  1. Nekem felnőtt fejjel is “confusing” ez a koncepció. Fogalmam sincs a célcsoport (a gyerekek) ezt hogyan fogják összerakni fejben. Mondjuk az én gyerekem sehogy, mert nem mérgezem ilyen szarokkal. A Disney magától teljesen elveszítette az egykori varázsát, kreativitását, célcsoportját, szívét és lelkét…nagy szerencséje, hogy van neki a Pixar.

  2. “nagy szerencséje, hogy van neki a Pixar.”

    még! :D

    lehetne cuki is a poszter, de idegrángást kapok a címtől is..nem kérjük, köszönjük, balra el:D

  3. Zolsan, ha esetleg nem magadbol es a sajat csaladodbol indulnal ki es vetnel egy pillantast a 2019es film adataira, konkretan az 1.663 milliard dollarra amit termelt, szerintem maris vilagosabb lenne mi is itt a gyartasi koncepcio :) Hidd el, ugy tunik megvoltak nekik azok a celcsoportok :)
    Amugy anno az unokahugom kicsi volt, teljesen jol elvolt azzal a filmmel
    (en a magam reszerol semleges vagyok, az eredeti Oroszlankiralynal mar gimis voltam, nem fuz hozza semmi erzelmi toltet. Megneztem en is a 3d-set, nem volt vele kulonosebb bajom de persze kedvenc sem lett. De attol mert nekem nem, azert azzal tisztaban voltam hogy boven nagyon sokaknak meg igen)

  4. bvr,
    Annak a 2019-es eloszereplos filmnek megvolt az elonye, hogy nosztalgiara gyurt es raadasul a Disney renaissance legnagyobb filmjet vette elo ujra.

    Es mivel elegge semmilyen lett az eredeti muhoz kepest, ez nyilvan nem lesz akkora dobas mas.

  5. “ez nyilvan nem lesz akkora dobas mar” – ezt anno ezeknek a csinaljunk eloszereploset minden birtokunkban levo mesebol koncepcionak az elejen mar leirtam, ez egy penzugyi befektetes, recept hogy tobbet hozzon mint amennyit beletettek. Es bar azota itt mar korbeert a dolog, itt mar a remake-hez a kovetkezo biztonsagi jatek, az elozmeny, de hat ennyire biznak az IP erejeben. Es (majd persze a budgettol is fugg) de konkretan annak a 2019es bevetelnek a _felével_ is mar hasznot termelnek, szoval annyira nem kell csodalkozni ha raprobalkoznak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.