8 hozzászólás a “Képeken a Salem’s Lot” bejegyzéshez

  1. Sosem felejtem el, amikor először olvastam gyerekként a Salem’s Lotot, letaglózóan félelmetes volt, utána hetekig nem mertem éjjel ablak közelébe menni. Na most, ránéztem erre az első fotóra, a csoportképekre, és felröhögtem kínomban.

  2. @kriptaőr:
    Az 1979-es első feldolgozást én gyerekként láttam még a 90es években és frászt kaptam tőle, rémálmaim voltak a kifejezéstelen tekintetű, ablakon belebegő vampíroktól meg a Nosferatu utánérzés főgonosztól. Szerintem az egy jó feldolgozás volt.
    A regény is a legjobb King regények közt van.
    Ezeket a képeket elnézve viszont jszkfer véleményét kell osszam: gagyi steril sorozat vibe-ja van. Drukkolok neki, de valahogy biztos vagyok benne, hogy valami langyos műanyag cucc lesz.

  3. Én a TV filmet is szerettem. Kingtől ez a kedvenc regényem, gyerekként rettegtem tőle.
    Kifejezetten várom, King is áldását adta, igy bizton könyvhű lesz.

  4. Azért King áldása nem sokat ér manapság, ha minőségről van szó. :) Pl. gyakorlatilag minden szar könyvre rárakják a nevét marketingbélyegként, hogy eladhatóbb legyen, de annyira nem veszik a fáradtságot, hogy Jane Harper legújabb krimijére már csak annyit írtak, hogy “Nagyon szeretem Jane Harper Ausztráliában játszódó krimijeit. – Stephen King” :D Elvesztette a hitelességét, annak ellenére, hogy a mai napig kijön tőle 1-1 egész jó könyv, pl. Billy Summers.

  5. A David Soul-os gyerekkènt remek volt.
    A Rutger Haueres vèlemènyem szerint gyenge.
    Szerintem Kong , egyik legjobb műve a könyv.
    Sajnos tényleg mindenen ujjong, viszont minden remek írására jut legalább kètszer annyi gyenge sztori. Viszont a mai napig rendkívül termékeny író.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.