Wolverine visszavág a pénztáraknál, Zoë Kravitz csak pislog

Míg a múlt héten az Alien: Romulus letaszította az új Deadpool filmet, az nem hagyta magát. Úgy tűnik az Alienről nem erős a szóbeszéd.

Szóval a mostani hétvégét a Deadpool & Wolverine nyerte 18.3 millióval. Mindezt az 5. hetében hozta össze, szóval továbbra is brutálisan tartja magát Ryan Reynolds és Hugh Jackman kettőse. Az emberek ki voltak éhezve egy jó kis szórakoztató képregényfilmre. Ahogy Reynolds felesége is kaszál, a (check notes) párkapcsolat bántalmazós feelgood filmjével: az It Ends With Us még mindig 11,8 milliót szedett össze, 242-nél tartva világszinten.

Az Alien: Romulus 61%-ot esett, ami azért még manapság is kemény szám, csak 16.2 milliót szedett össze a második hetén. Világszinten már 225-nél jár, szóval siker, ne értsetek félre, de ha stúdió exec. lennék akkor bizony elgondolkoznék azon a folytatáson, mármint azon, hogy ne rendeljem be.

Screenshot

Hogy mi volt az újdonság? A Blink Twice, ami elvileg 20 millióból készült és az Amazonnak jól jön majd streamingen is, de azért lehet nem 7.3 milliós kezdésre várhattak a Get Out ihletésű darabbal.

Valami mintha még lemaradt volna, gondolkozom, ja igen, a The Crow remake, ami 4.6 millióval a földbe állt. “Csak” 50-be került, szóval hatalmas bukta.

12 hozzászólás a “Wolverine visszavág a pénztáraknál, Zoë Kravitz csak pislog” bejegyzéshez

  1. Egyszerűen nem hiszem el, tényleg ilyen nehéz jó Alien filmet csinálni? Nem tűnik annyira bonyolult feladatnak, de sorra törik bele a bicskája a nagyobb rendezőknek is.

  2. Azért ez az Alien szerintem hozott valami alapot a(z esetleges) folytatásokhoz, ahhoz képest, hogy biztonsági játéknak látszik. Lehetett tesztelni, hogy mi kell a népeknek, a zakótól meg messze van. Nem véletlen van tele újrahasznosított elemekkel.

    (Achtung! SPOILER! Achtung!)

    Na jó, Ash-t nem kellett volna, bár szerintem ha csak monitoron mutatják, simán működött volna. De még így is jó lehet egy folytatásra, ami többet ígér.

  3. Az a “baj” hogy a DP túl jól hoz még most is, így nagyon sokára lesz streamingen, pedig megnézném újra itthon is.

  4. blurayfan, jogos, de talán érthető, mire céloztam.
    human, bocs, kicsit túlment, a második fele valóban felesleges ide.
    Csak arra céloztam, hogy ha figyelmbe veszik a nézői visszajelzéseket, de az irányt megtartják, simán jó lehet a stúdiónak egy folytatás, túl nagy név ahhoz, hogy csak úgy félre tegyék. Legfeljebb a költségvetést kell kordában tartani

  5. A Holló filmről már akkor sejteni lehetett, hogy bukás lesz amikor bejelentették egyáltalán, hogy lesz egy ilyen próbálkozás!

  6. Én csak Bill Skarsgård-ot sajnálom, mert tök tehetséges srác, de ezt nem volt jó ötlet elvállalni.

  7. Én nem is értem, hogy a Hollót miért exhumáltak.. már a trailerből áradt, hogy ez valami kilúgozott genZ szarság lesz.

  8. 8. teljesen egyet értek. Azt a filmet kár volt zargatni. Szerintem ha nem lett volna körülötte a tragédia az sem futott volna olyan nagy karriert. És azt a látvágyvilágot sem tudják teprodukálni ami abban volt, illetve nincs is rá kereslet manapság.

  9. Nem lepődnék meg, ha a mostani szolíd Alien siker után, a következő filmre visszahozznák Sigourney Weavert a nosztalgia végett muhahaha. Viszont, ha tartani tudják 100 millió alatt a költségeket, akkor simán lehet itt x folytatás is, lásd a mostani horrorokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.