A Dolog részben tényleg maszk lesz?

Az új-új, vagyis Marveles Fantastic Four forgatásáról jött egy videó részlet, amiben láthatjuk a Thing maszkját.

7 hozzászólás a “A Dolog részben tényleg maszk lesz?” bejegyzéshez

  1. Én szinte száz százalékra venném, hogy csak lighting reference a CGI-hoz. Ugyanezt tették Vasember páncéljával is, már a legelső filmben. Hiába volt praktikusan megépitve, a post-production alatt helyettesitették a digitális páncéllal.

  2. Igaz, hogy egy kép alapján mondom, de mintha hasonló környezetet láttunk volna mostanában.

  3. Ez is pont annyira lesz “no CGI”, mint kb. a vadászgépek a Top Gun-ban… Nem tudom miért kell letagadni azt, hogy CGI lesz. Illetve de, balf_sz produceri és art direction miatt béna CGI-al készülnek a filmek (mert nem terveznek vele normálisan előre, illetve nem hagynak rá elég időt), így le kell tagadni, hogy CGI lesz, hogy lelkesedjen a nép. Hollywoodi marketing-populizmus pure…

  4. @BeryG
    Szerinted a moziba járó nézők mekkora része olvas és/vagy ad az ilyen filmes hírekre?

  5. @4: gondolom megmérték, hogy elvileg hype-ot generál, mert ha semmit nem érne, akkor miért csinálnák/feccölnének bele marketing dollárokat? Mindenesetre akkor is érdemes lenne eltöprengeni a miérteken, ha senkit sem érdekel, akkor miért nyomatják a no CGI dumát…

  6. senki nem nyomott no cgi dumát egyelőre, ez egy paparazzi videó, és lehet tényleg csak annyi, amit Venom mondott, referencia a VFX csapatnak.

  7. @6: igaz, ezt tényleg nem írtad, én olvastam bele hirtelen felindulásból, de kisebb tétet mernék rá tenni, hogy később majd fognak kampányolni ezzel – mármint, hogy a Dolog az hú de praktikal effektekkel volt megvalósítva (aztán meg 90%-ban CGI lesz úgyis).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.