Ez lenne a Minecraft film előzetese

Mivel már a játék iránti őrületet sem értettem igazán, így aztán főleg semmit nem jelent ez az előzetes, de még így is… rosszul néz ki? Lehet csak nem értem persze.

4 kívülállót (ha már a Misfits szót használják a leírásban) beránt a képzelet központja, az Overworld. A hazajutáshoz ki kell kupálódniuk ott, és egy kaland során megmenteniük az ottaniakat.

human
írta
2024. 09. 05. 02:20
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Ez lenne a Minecraft film előzetese” bejegyzéshez

  1. Momoa szokás szerint hozza a formáját, Jack Black ennyi alapján eléggé takarékon van, de ez akkor is csak egy teszkós Jumanji

    és igen, az se segít rajta, hogy a játék körüli hype-ot én sem értem

  2. rémesen néz ki, nem játszottam vele régen, úgyhogy nem ismerem a hátteret, de anélkül se akarnám látni

  3. Azottan mi az ott Momoa fején XD
    Kétszer kellett végig néznem ezt a kis videót mert elsőre csak Momoa haját néztem végig mert annyira furcsa, hogy már jó :D

  4. A játékról csak annyit, hogy a gyerekek körében a népszerűsége vetekszik a 90s-évekbeli Mario hype-al, sőt!!! Az már más kérdés, hogy ebből mennyi a moziba járó közönség.

  5. Instant bukta?…Hát nem tudom. A Jumanjit is annak gondoltam aztán megnézve egy elégé szórakoztató film lett. Úgy, hogy várjuk meg a megjelenést.
    Mellesleg a Borderlands-t és most néztem meg és nem lett olyan szörnyű mint ahogy lefestették olyan sokan. Bár elviseltem volna egy karakteresebb fő gonosz de gondolom még nem akarták behozni Handsome Jack-et csak valami noname alakra telet.

  6. Bukta nem lehet, kismillió gyerek viteti majd el magát rá, de hogy ritka fosul néz ki az tény. (vannak shaderek amik köröket vernek erre ingame) Trailer alatt már a woke-al dobálóznak de ami mégszarabb az az animáció meg hogy élőszereplőket ilyen fos design-re húznak rá. Történet max annyi hogy a netherből előjönnek a malacok oszt jajj, a hősök majd leverik őket (asszem ilyesmi az új mc játék alapja amit valszeg másolnak) de ez így wtf.

  7. Illes: Mmint az idei év eddigi legborzasztóbb filmje Borderlands? (Hollót még nem láttam, Madame Web pl. jobb, úgy érdemes elképzelni).

  8. Elcsépelt klisés szöveg tudom de basszus ez most halálkomolyan úgy néz ki mint egy fanmade youtube videó

  9. …kíváncsian várom az “I AM BREAD” adaptációját…
    (Most nyilván viccelek, de ezektől minden kitelik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.