Az Apple nagy terve az Ocean’s 14 összehozása volt?

Tim Cook valójában Ocean’s rajongó? Csak mert az Instigators ugye Matt damont és Casey Afflecket emlékeztette a közös munkára, a Wolfs pedig George Clooney és Brad Pitt párosát! Erre éjszaka jött a hír, hogy esetleg Ocean’s 14 film várható! Nyilván semmi konkrétum nincs még, nem hogy berendelés, de jobban zörög a haraszt, vagy hogy mondjam a “momentum building” részt.

A jelenlegi tervek szerint Clooney és Pitt mindenképp visszatérne, de nyilván a többiek is kellenek majd, kivéve sajnos Bernie Mac. Az egyedüli ami rosszabb hír, hogy rendezőnek nem a 11-12-13-at készítő Soderbergh, hanem Edward Berger a kiszemelt, ami kicsit WTF. Mármint nem Soderbergh távolmaradása, hanem pont Berger a helyére.

human
írta
2024. 09. 06. 18:10
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Az Apple nagy terve az Ocean’s 14 összehozása volt?” bejegyzéshez

  1. Berger korrekt rendező, engem jobban aggasztana ha ilyen Shawn Levy féle középszer lenne kinézve.

  2. Carl Reiner is meghalt a csapatbol sajnos.

    Szerintem Sandra Bullockot es Cate Blanchettet behozhatnák a bandába. 2026-ban (tippre a 25 eves evfordulora hozzak ki a filmet) ugyis “ciki” lenne noi tagok nelkul.
    Amugy az Ocean’s Eleven a kedvenc filmem ami a cast stb. mellett leginkabb Soderbergh elegans rendezesenek koszonheto amit meg lehet probalni lemasolni de az Ocean’s 8-nek sem igazan sikerult.

  3. Szerintem Berger kifejezetten jó választás lenne. Stílusa neki is van, ezen biztosan nem múlna. Ha tudnának jó történetet írni, a rendezés és a színészek már nem hiszem hogy elrontanák, de szerintem már 13 története is erőltetett volt

  4. Ennek az Ocean filmnek a harmadik része már bőven a fáradtság jeleit mutatta. Nem tudom mi újat tudnának még elmesélni amúgy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.