Gonoszról csak jót?

Természetesen simán nyerte a Beetlejuice Beetlejuice a második hétvégéjét is, csak 54%-ot esett, 51.6 milliót összekalapozva, összesítve már 264 milliónál járva, szóval már most pozitívban van a 100 milliós budgetje mellett.

Na de mi jött még, egy remake és egy komoly kérdés? És persze Bautista buktája.

A remek dán horror-thriller, a Speak No Evil remakeje futott be a mozikba, és igazunk lett, ‘amerikaibb’, de azért jókat olvasni róla, na meg McAvoy elviszi a színésztudásával. Vagyis pontosabban elvitte 11.5 millióig. Tippem sincs mi lehet a nullszaldó itt, hiszen 15-be került, de ennek tuti nagy volt a reklámkampánya, ha nem is Get Out magasságot reméltek, de szerintem nagyobb összeget akartak szerezni az első hétvégén.

Ami érdekesebb, hogy a jobboldal talán egyetlen humorra tényleg képes tagja is jött az Am I Racist filmjével, ami kb. a “jobbos Borat” módon írható le röviden, a kultúrharc baloldali szélhámosairól szól elvileg (nyilván Borat, vagy épp Fahrenheit 911 módon vágva, az üzenethez igazítva mindent, hogy más áldokukhoz hasonlítsuk), és 4.75 millióra volt elég. Költségvetést nem találok, de elnézve a film kinézetét, már most sikernek számíthat a készítő The Daily Wire számára.

Ezen kívül Bautiste bukott a The Killer’s Game akciófilmjével, amiben ugye bérgyilkos aki magára tűz ki vérdíjat, de biztos nem csak 2.6 milliót.

Mivel valaki mindig megkérdezi: az Alien: Romulus saját hazájában megugrotta a 100 milliót, pontosabban már 101-nél jár (összesítve 330, sima siker, tényleg csak a második hetes nagy esés szól ellene). A Deadpool 3 pedig 621-nél (összesítve 1,304 millió), még most is 5.2 milliót hozva

4 hozzászólás a “Gonoszról csak jót?” bejegyzéshez

  1. Speak No Evil kifejezetten jo volt. Nem volt Holocaust metafora, mint az eredeti, de nekem ez jobban tetszett. McAvoy oscar jelolest erdemel

  2. basszus, erre még első oldalon sem talál semmit a google, hogy más szerint is az, bennem fel sem merült, de még belegondolva sem látom bele.

  3. Pedig ott van a parhuzam. A vegen, amikor meztelenre vetkoztetik oket. Meg az, hogy azert teszik, mert hagyjak, hogy megtehetik veluk.

    Zsidok mai napig mergesek magukra, hogyan engedhettek meg, hogy ezt tegyek veluk. Egyszeru kis lepesekkel kezdodik, ahol mar regen megalljt kellett volna parancsolni, de helyette csak jott egy nagyobb es nagyobb lepes ellenuk, csak ugy mint a filmben.

    Nem is ertem mi mas ertelme lett volna a filmnek? Torture porn?

    Az amerikai valtozat ebbol a szempontbol nezobaratabb, de nem is gond.

  4. Irtam a kritikaban, hogy a danok szerint mirol szol a filmjuk. Es mas országban is mond egyeni szinten, boven van holokauszt nelkul is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.