Kecsap: Anaconda, The Creature From the Black Lagoon, Crime 101, Voltron, Magazine Dreams, Saw XI, Harley Quinn, Princess Diaries 3, RIP, Counting Miracles

Halle Berry megjött Chris Hemsworth mellé a Crime 101-be. Gyémántrablás lesz a középpontjában, aminél a rendőrség egy kartellt gyanúsít, de egy nyomozó mást gondol elkövetőnek.

Tudom nem írtam meg a Will Smith fingós sztorit, de a telex olyan jól összefoglalta. Gondolom befingott a biztonság miatt teljesen lezárt kocsiba, ki kellett üríteni pár percre, szóval el is mentek utána ebédelni vagy valami, nem 3 óráig volt büdös valszeg. Az azért durva lenne.

Hivatalosan is lesz Dynamic Duo, Warner animációs, amiben keverik a CGI-t és a stop-motiont, és némi élőszereplést. Két Robin lesz benne: Dick Grayson és Jason Todd. Ez a logó jött.

Adele Lim (Joy Ride) rendezi a Princess Diaries 3-at Anne Hathawayjel. Reméljük hozza a bevált és bevállalását, ha még emlékeztek miről hírhedt a Joy Ride.

Az élőszereplős Voltron filmben Daniel Quinn-Toye lesz a főszereplő. A rendező amúgy a zseni Rawson Marshall Thurber, aki ezeket hozta az elmúlt években: Central Intelligence, Skyscraper, Red Notice.

Az új Anaconda film gárdája bővült Daniela Melchiorral.

Nicholas Sparks adaptáció lesz a Counting Miracles, amiben Alan Ritchson (Reacher) lesz a főszereplő, aki visszatér szülővárosába, hogy az apjával rendbe hozza a kapcsolatát, és ott találkozik egy a két gyerekét magában nevelő dokinővel.

A Mickey 17 hivatalosan is R besorolást kapott. Őrült trailer volt nemrég.

Teyana Taylor és Sasha Calle is benne lesz a RIP-ben, amit Joe Carnahan rendez a Netflixnek, és a főszereplők Matt Damon és Ben Affleck. Miami zsaruk házkutatás közben találnak egy valag pénzt.

Todd Phillips lelőtte az esetleges Harley Quinn spinoffot Lady Gagával.

A Jonathan Majorsszal készült testépítős Magazine Dreams talált egy forgalmazót. A film már ugye kész volt, a Searchlight le is csapott rá a Sundance-n, de aztán Majors ellen eljárás indult, szóval végül a Briarcliff Entertainment vállalja a 2025-ben a forgalmazását.

Tobin Bell azt mondja, hogy Kramer még visszatér a Saw XI-ben.

Fran Drescher lesz Chalamet karakterének az anyja a Marty Supremeben.

Megvan a The Creature From the Black Lagoon remake írója Sean Tretta személyében, akinek a legismertebb munkája a 12 Monkeys film… sorozat változata. A rendezésre esélyes James Wan.

Elhunyt John Ashton, többségünknek Beverly Hills Cop, na meg a Midnight Run.

Elhunyt Kris Kristofferson, aki Star is Born, Heaven’s Gate, de millenialoknak talán Blade?

Elhunyt John Amos, legismertebb talán a Coming to America és Die Hard 2 filmekből.

Matt Smith és Austin Butler nem semmi kinézete a Caught Stealingben, amit Darren Aronofsky rendez.

9 hozzászólás a “Kecsap: Anaconda, The Creature From the Black Lagoon, Crime 101, Voltron, Magazine Dreams, Saw XI, Harley Quinn, Princess Diaries 3, RIP, Counting Miracles” bejegyzéshez

  1. “ha még emlékeztek miről hírhedt a Joy Ride.”

    Abszolút nem rémlik. Félnem kéne?

  2. elég sok konténerben lehet itt olvasni hogy Warner így még úgy. DC-vel vergődnek, Joker 2 hatalmas bukásnak néz ki, stb.

    lehet vmit tudni arról hogy a 40+ milliárd dollár adósság amit maga előtt tol a cég milyen téren érinti a film (sorozat) részleget?

  3. A Joy Ride Paul Walkerrel gyerekkoromban az egyik kedvenc thrillerem volt, kíváncsi vagyok, mai fejjel hogy tetszene. Baromi jó volt a hangulata, az tuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.