Deadpool & Wolverine őszintén

A nyár legnagyobb sikerének PVOD premierjére ráugrotta a Honest Traileresek, hogy vicceljenek kicsit vele. Igyekeztek senkit sem megsérteni? Ezzel a gondolattal mentem neki, de basszus, az elején nem fogták vissza magukat.

human
írta
2024. 10. 09. 04:47
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Deadpool & Wolverine őszintén” bejegyzéshez

  1. Még az elsőbe megvolt az újdonság varázsa, de már harmadjára is ugyanazokkal a b*zi viccekkel kitölteni az egész filmet?

  2. Bele-belemarnak, kerülgetik, van sok találó poén is (hold for applause), de azért ők sem merik egy az egyben kimondani, mennyire rossz is volt ez valójában, ahhoz túl népszerű lett…

  3. Két napja néztem meg moziban, nagy hiba volt… Mintha egy suttyó óvodás rendezte volna. Borzasztó nagy csalódás, pedig Shawn Levy-től nem vártam sokat, tudom, hogy mire képes, úgyhogy nem volt magasan a léc! Az első rész még zseni volt és üde színfolt. Ez egy kalap szar, az idei legrosszabb film, amit láttam.

  4. A hétvégén szenvedtem végig, és hálát adtam a megérzésemnek, hogy nem moziban tettem ezt. Ez egy “nem-film” film, ami tükör a “fejlett” nyugati emberiség mai tudati állapotáról.

  5. Az idei év legjobb mozija, 2x néztem meg, legközelebb majd itthon. Zseniális minden perce, megunhatatlan. Az egyik legjobb képregényfilm.

  6. Szerintem maga a film jó volt (túl nagy Jackman rajongó vagyok :-))).
    De ezen a Honest Traileren el sem mosolyodtam… :-(

  7. Megnéztem itthon, szerintem pocsék. Az asszony (akivel anno régen sok Marvel filmet moziban néztünk még és alapjaiban az első kettő Deadpoolt is nagyjából szerettük, bár újra sosem néztük egyiket sem) úgy a 10-15. perc környékén kérdezte tőlem, hogy “Eeez mi?? Ez film?”. Mondtam, hát az, a Deadpool 3, de tényleg olyan mint egy youtube video vagy nem is tudom. Végignéztük és úgy álltunk fel utána, hogy “Na ezt is láttuk, de minek”. Amit Logan az autóban mond neki monológ, az ennek a filmnek is a kritikája nemcsak a főszereplőjé, néztem is csodálkozva, hogy ez most micsoda. Ez nagyjából olyasvalami volt, amit egy comic-conon vagy egy Marvel rendezvényen kellett volna levetíteni igazi, született nerd-öknek és keményvonalas mindent elnéző és megbocsájtó rajongóknak, ők talán értékelik, én még filmnek sem nevezném.

  8. egyik deadpool se volt erős történetben, max a második szerintem, ott is csak a gyerek-család szál miatt de hát ez van.
    ez a harmadik már csak CGI cameo, meg viccözön minden percben, de szerintem pont jó arra, hogy ne rohadjon le az agyam attól amit látok (Marvels, vagy Joker 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.