A Joker 2 minden rekordot megdönt

A múlt héten érkezett a DC képregényfilm folytatása a mozikba, és 200 milliós költségvetés mellett nem kezdett túl erősen, erre most egy másik bohóc le is taszította a boxoffice trónjáról.

Újonc a Terrifier 3 volt a héten, és be is húzott egy 18.3 milliós kezdést Amerikában. Ez majdnem kétszerese a Terrifier 2 össz hazai bevételének, szóval Art szépen feltört, mint a talajvíz, a szenvedéspr0n rajongók elvannak vele. Mindezt amúgy 2 millióból készülve, minimális reklámkampánnyal, szóval hiába nem nagy összeg, már most hatalmas siker.

Na és akkor a Joker 2 rekordjai: ugye az már megvolt a múlt héten, hogy a Morbius és Madame Web is alulmúlásra került általa a moziból kijövők értékelésében, most pedig egy laza 81%-os esést produkált bevételben a 2. hetére. Ez valami brutális! Csak 7 milliót keresett odakinn. Összehasonlításnak a Morbius 74%-ot esett és 10.2 milliót keresett a második héten, a Madame Web pedig 61%-ot zuhant, bár ugye ő nem túl magasról tette. De “univerzumon kívül”, bizony a The Marvels esés rekordját is elvette, mivel Brie Larsonék “csak” -78%-ot húztak be anno, amivel megszerezték a címet.

Mindez azért is iszonyat durva és hihetetlen, mert a Joker első része konkrétan másik irányba döntött rekordokat, hiszen R besorolású filmek között lett csúcstartó képregényfilmként.

13 hozzászólás a “A Joker 2 minden rekordot megdönt” bejegyzéshez

  1. hát ezek után valszeg valahogy úgy szól majd a Lady Gaga sláger hogy

    Don’t call my name
    Don’t call my name
    Warner Broooo

  2. Ugyan a filmet még nem láttam – majd itthon meglesem, úgyis hamar kint lesz stream-en -, de baromira megérdemli a stúdió. Ezt a filmet csak a pénz miatt folytatták, de tök felesleges volt. Én szerettem az előzőt, de mikor bejelentették, már akkor mondtam, hogy minek ezt folytatni. Majd legközelebb átgondolják, hogy mire adnak ki pénzt.

  3. Igazából az első rész erősen túlértékelt, felhype-olt. Az se érdemelt volna több bevételt, mint ez a második. Akkor legalább nem kapott volna folytatást!

  4. Érdekes látni ezt a gyűlöletkampányt a Joker 2-vel kapcsolatban ,miközben semmivel se rosszabb mint az első rész. Egy kifejezetten erős közepes film.

    Teljesen értem és jogos a felháborodás mikor 1 év sajtóanyagában gyakorlatilag mindenhol feltüntették előre hogy musical lesz, aztán szerencsétlen képregényfilmeken felnőtt generációnak a moziteremben kellett szembesülni váratlanul azzal hogy ebben a filmben énekelnek.

    De akkor ennyi? Ha beülsz egy mozira és nem azt kapod amit vártál ,akkor már feltétlenül rossz is? Fel kell gyújtani a stúdiót és rögtön 1 pontos értékelés cunami, kikiáltani az év legrosszabb filmjének? Miközben pont a Terrifier egy alacsony költségvetésű trash horror, operatőri munka amatőr, a színészeket gyakorlatilag a Barátok közt késői évadában szereplők is lejátszanák a vászonról..

    Nem lehet kicsit sodródni az árral és azt értékelni amit látsz? Mert ez Joker 2 nem gagyi, komolyan mondom a közepén kifejezetten erős, és elejétől a végéig jól fényképezett, Phoenix alakítása pedig ugyanolyan erős mint az elsőben is volt. Vannak hibái de nem egy vállalhatlan szar aminek most be van állítva.

  5. Az elsőt itthon néztem, már akkor is azt írtam, hogy minden elemét láttam máshol jobban, és hogy Phoenix játékát nem szeretem, mert képtelen vagyok a karaktert látni benne az igyekvő színész helyett. Valamikor még ezt is tudom élvezni, de nála ez zavar. Ez a 2. nem érdekelt igazán, Gaga miatt talán picit, mert sztem tehetséges, csak még nem találta meg a hangját. Aztán azzak, hogy musical lett és ezt ráadásul tagadni próbálták, már érdektelen lett az egész számomra. Nem is láttam még, lehet nem is fogom. Gondolom sokan voltak hasonlóan, ezért is nincs bevétel. Miért osztanak 1es értékelést mindjuk 6,75 helyett? Ilyen a világ, szélsőségek vannak. Netflixen is csak thumbs up, thumbs down van.

  6. @Megalaz

    Szerintem nem az a baj a filmmel, hogy musical. En pl. ugy ultem be ra, hogy tudtam, hogy musical lesz es emiatt meg kifejezetten pozitivan is alltam hozza, hogy vegre valami ujdonsag.
    A gond az, hogy a musical betetek nem mukodnek hiaba ertem a funkciojukat inkabb kizokkentenek. A zenek nem jok nem fulbemaszoak egyaltalan nem akartam oket utana ujrahallgatni (ellentetben a Moulin Rougeal vagy akar a The Greatest Showmannel). De a legnagyobb gond, hogy a film köpi kb az elso reszt, sehonnan sehova nem tart valojaban es max nyomokban tartalmaz Jokert ( mondjuk az elso film is de az vegulis egy eredet tortenet szoval oke, hogy a vege fele jelenik meg a karakter teljes valojaban.)
    Szoval szerintem a kozonseg nem azert partolt el mert musical, hanem mert hiaba nez ki jol meg szep az operatori munka stb. egyszeruen nem jo a film, semmilyen szinten nem mukodik es tenyleg semmi koze az alap Joker karakterhez.

  7. Esküszöm, hogy jobban érdekel ez a Joker mint bármilyen Marvel (Deadpool 3 pl., azt se láttam még) vagy más populáris blockbuster szériából bármi. Mert azoktól tudom, hogy mit kapok. Ugyan az mind, rosszul vagyok már tőlük. Ez meg izgi, hogy miért utálja mindenki. :D

  8. @Nandi27

    Detto. Szamomra is ugyanez volt a baj. Szeretem a musical filmeket, de itt csak kizokkentett,
    Es nem haladt sehova az egesz sztori. Pedig nagyon akartam szeretni.

  9. Szerintem le kéne szögezni,hogy ez az alkotás NEM képregényfilm avagy a címén kívűl semmi köze nincs a DC univerzumhoz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.