Carry-On-előzetes: feszült karácsony

Jaume Collet-Serra akciófilmje a Netflixen, ami így elsőre nem is tűnik olyan rossznak, a tipikusnál talán picit jobb is lehet.

A hivatalos magyar leírás: Egy reptéri tiszt megpróbál túljárni egy rejtélyes utas eszén, miután a zsarolásának engedve felenged egy veszélyes csomagot egy zsúfolt karácsonyi repülőgépjáratra.

A poszter alatt ott az előzetes.

3 hozzászólás a “Carry-On-előzetes: feszült karácsony” bejegyzéshez

  1. Nem tűnne rossznak, Bateman és Eggsy telitalálat, a rendező is csinált már tisztességes filmet. Ellenben ez a képi világ olyan, mintha kihányták volna.

  2. ez a zsarolás,a zsaroló emailre emlékeztetett amit pár hete kaptam. Screenshot a desktopról utólag kiderült felkerült egy kémprogram. Régi jelszavak. Azt mondja ha nem utalok 2 ezer bitcoinos számlára egyéb dolgokat is megoszt a világgal. Hiába szólok a hatóságoknak nem fognak tudni segíteni Ő lenyomozhatatlan , hiába távolítok el minden gyanus dolgokat neki meg van minden felhőben.
    48 órám van fizetni xD.
    Írtam ha ennyire jó adja már meg a fb oldalam új jelszavát elfelejtettem felírni. És ha annyire profi miért nem veszi el a pénzt miért az áldozatnak kell szenvedni bitcoinos marhaságokkal.

    1. egy idős ember vagy szamtech analfabéta akiket palira lehet venni nem fog tudni bitcoinnal bíbelődni unoka stb segítsége kell és ha nem buta az illető nem lehet átverni ergo nem fognak pénzt utalni.
    2. én aki érték hozzá sem fog utalni mert nem vagyok birka.

    ergo csak úgy lenne érteleme ennek ha valami kajmán Szigeti számlára kéne utalni azt bárki meg tudja csinálni akinek van számlája.

    Mondjuk ezt elküldik 1000 embernek 1 bedől akkor megérte. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.