Forgatnak az öregfiúk

Olyan csoda filmet, amire a kutya nem fog emlékezni 5 évvel később. Valószínűleg. Ugye most lesznek másodszor egyszerre vásznon, eddig csak a Szemtől szemben c. mesterremekben volt közös jelenetük.

DeNiro és Pacino forgatja a Righteous killt

18 hozzászólás a “Forgatnak az öregfiúk” bejegyzéshez

  1. Ez a kép egyben vicces és kétségbeejtően szánalmas is :D
    Olyan Walter Matthau (rip) vs. Jack Lemmon (rip) szaga van :>

  2. hát tényleg eléggé félre sikerült fotó ez :) nagyon nem kapta el a pillanatot…
    de nem baj, elnézzük nekik!

  3. Laxa: ez itt off, hiszen egy régebbi batman hírnél is válaszolnék. én felismertem más filmekből jeleneteket, szóval tutira rajongói gagyi.

  4. Gondolom ezt a filmet ilyen “nagyvisszatérés”-szerűnek fogják beállítani, ha reklámozni kezdik. De én valahogy sem az íróban, sem a rendezőben nem bízok. Szóval sajna hozni fogja a Pacino/De Niro filmek zuhanó színvonalát. Szurkolok, hogy ne így legyen, de félő…
    Azért 2 ilyen legendának nem kívánok Brando-féle karriert, az senkinek sem lenne jó.

  5. 2008 ban De Niro és Michaell Mann újra közös filmet forgat Frankie Machine címmel .. Abból már csak lesz valami

  6. harmadik közös film, de a második, amiben van közös jelenetük.

    az első film, amiben mind a ketten játszottak, az a Keresztapa 2 volt, ha emlékeztek akkor deNiro játszotta a fiatal Vito Corleone-t, aki öregebben már Marlon Brando játszott (két szilvával a szájában..). közös jelenetük nem lehetett, hisz évtizedek voltak a sztori szerint köztük.

    a második közös filmjük a Heat (Szemtől szemben) volt, ami szerintem a filmtörténet egyik legjobb mozija, és nem csak a rendezés, fényképezés, téma miatt, de attól igazán, hogy a két fickó nem rivalizált a karakterek megformálásakor, hanem összejátszott… egy interjúban azt mondták a színészek és Michael Mann, a rendező, hogy eleinte nem volt egyértelmű, hogy melyik színész lesz a zsaru, és melyik a bűnöző, így azt találták ki, hogy feldobnak egy érmét… nagyon kiváncsi lennék a fordított verzióra, amiben deNiro a zsaru, és Pacino a bűnöző. :)

    a kép csalóka lehet egyébként, számomra nem tisztázott, hogy mi a film műfaja… szóval várjuk meg, hogy mit hoznak össze így együtt.

  7. msot miben írtál újat? Vagy mit javítottál ki? Egyszerre vásznon másodszor lesznek, ahogy írtam, és hoyg előtte a Heat-ben volt közös jelenetük.

    “Ugye most lesznek másodszor egyszerre vásznon, eddig csak a Szemtől szemben c. mesterremekben volt közös jelenetük.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.