Dave Chappelle Londonban

A következő stand-up cuccnak előrántom ezt a Chappelle videót. Vissza a gyökerekhez? Absz kis, hangulatos helynek tűnik ez, ahol most nemrég (elvileg) fellépett londonban. Amúgy a videó nagyon kevés embernek ajánlott, előre szólok. Igazából annak a két filmbuzi olvasó Chappelle rajongónak egyedül, akik létezését sejtem. Ez nem olyan populár cucc, mint a múltkori Achmed-es.

Na persze szokásos Chappelle humor. Aki most ismerkedne vele, annak nem ezt a videó ajánlanám, az említett két ember aki ismeri, az meg már úgyis kattint a playre. Yeah.

11 hozzászólás a “Dave Chappelle Londonban” bejegyzéshez

  1. Hát ezt reggel, friss fejjel próbálom végignézni, hátha akkor jobban bejön. Most sajnos csak pár erőltetett mosolyra futotta tőlem.

    Az első pár mondatnál már attól tartottam, hogy megint az “így táncol a fehérember, így beszél a fehérember” rasszista szöveget veszi elő egy újabb fekete humorista. Semmi bajom egyébként a diszkriminatív viccekkel, csak ez már lerágott csont.
    Szerencsére – amennyire éber voltam – most nem volt ilyen.

  2. i’m rich, bitch…
    we all be beige…
    pussy is what keeps this family together…
    szenzációs. asszem beállok én is a sorba. :)

  3. Dave a király. Már várom hogy kijöjjön egy új special-el, mert a For what is worth már régen volt. Mostanában sajnos nem nagyon hallat magáról, pedig ő az egyik legnagyobb stand upos.

  4. arc: engem kihagytál, pedig én is jeleztem pozitív kritikámat, noha sorszám nélkül. :)
    úgyhogy nyócadik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.