A Marvel bejelenti a jövőt

Asszem a geekek örülhetnek, hogy a Marvel nem csak a filmesitési jogokat adja már, hanem beszáltak a készítés bizniszbe az Iron Mannel, ami ugye tarolt a pénztáraknál, hiszen így jöhetnek az összefüggőbb szuperhősös filmek.

Egyszerűen bejelentették, hogy 2010-11 nyarain 4 filmmel is jönnek. Ennyi? Közel sem. Iron Man 2 jön majd 2010 április 30-án, és abban a filmben mutatják majd be Thor karakterét, aki 2010 június 4-én jön is külön filmben. Innen áttérünk 2011-re, amikor is a Captain America filmmel indítják a blockbuster szezont május 6-án. És végül az utolsó bejelentett, az Avangers mozi 2010 júliusában.

A marvel zombiesra meg várhatunk még vagy 20 évet kb. Csak tipp, erről semmit nem mondtak. Még annyi van, hogy az Ant-Man film is jön majd, de gondolom az már csak 2012, ami messzebb van még.

Vérszemet kaptak az Iron Man pénzt látva? Nagyot markolnak? Nem tudom, hogy mind sikeres lehet-e ezek közül. Majd a nemsokára jövő Incredible Hulk film eldönti, hiszen azt is a Marvel Studios csinálta, azaz már most nyáron is dupláznak. Ha ilyen merészen castolnak, mint Downey Iron Mannek, akkor mindenre van esély.

human
írta
2008. 05. 05. 17:57
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “A Marvel bejelenti a jövőt” bejegyzéshez

  1. Huhú, Avengers! Attól várom a legtöbbet. Mellesleg remélem Thor “méretéhez illő” színészt kap.

  2. Nagyon várom,mind főleg a “Bosszúállókat” LOL.POnt ezen gondolkoztam,ha lenne Thor film,ahhoz nagy színész kéne.Amerika kapitányra meg Thorra kiváncsi vagyok.Ha jól megcsinálják siker is lehet-és hát nem hinném hogy a véletlenre bíznák a dolgot!

  3. mondjuk én nem az amerikai kapitány vonalra gyúrtam volna rá, hanem mondjuk az új mutánsokra. volt egy x-men epizód, amikor kulan gath elfoglalta egész manhattant és visszaröpített mindenkit a középkorba, kivéve pókembert. na azt szívesen látnám filmen. captain america nagy klasszikus, de nekem már túl old school.

  4. Nem tudom, az amcsikon kívül ki lesz kíváncsi pl egy amerika kapitány filmre… Annyira nem jönnek be ezek a filmek, kivéve a vasember 2-őt, az eszméletlen várós, meg jöhetne a pókember 4 is, mert nekem a triológia mindegyik része nagyon bejött!

  5. ááá…soká lesznek még ezek…
    ha kell odaadom a gépem a rendereléshez, ha így hamarabb bemutatják:-)))

  6. Fogtündér: Te a Vörös Szonja, Pókember crossoverre gondolsz? (az gagyi volt)

    Azt hittem az eredeti Avengereket fogják majd nyomni, IronMan, Hulk, Thor, Antman, Wasp.
    De Amikapit is szeretem! Jó lesz, jó lesz!

  7. néhány éve pedig már megpendítették, h lesz amerika kapitány mozi, és h brad pitt lesz a fsz. na persze nem lenne túl jó… nem lepne meg, ha végül pitt lenne a thor : DDD

  8. Hamarabb!? Hát jah, de jó munkához idő kell szal inkább üljenek rajta, ha úgy jobb lesz a film! :D
    Trib, valszeg benne lesznek az alapító tagok, mármin Avengersre gondolok. Pl cameozik Tony Stark az új Hulkban, lehet azért hogy meghívja a bandába. MErt Hulk alapító tag volt. Ez már kettő! A Kap, Thor, akkor már 4. Plusz hangya is lesz tuti stb.

  9. Fogtündér egy magyarul is megjelent X-Men történetre gondol, de nem hiszem, hogy nekünk ezt meg kéne néznünk filmen. :)

  10. Szerintem ebben össz-vissz csak logika van, mivel a bejelentett filmek szereplői mind alapítói az Avengersnek, (kivéve Amerika Kapitány, de ő is elég korán csatlakozott) valószinűleg erre akarnak gyúrni főleg, remnélhetőleg sok jó felvezetéssel.

  11. főleg hogy a kapitány film munkacíme jelenleg The First Avenger: Captain America. Érdekes lesz. Szerintem nem így kerül majd moziba.

  12. Ebből a MARVEL-i gárdából csak ketten életképesek a nagyvásznon: Pókember és Vasember. A többi ilyen szuperhéroszt a való életben farsangi bohócoknak néznék.

  13. Vérszemet kaptak, de már régen. Ezekről már mind tudni lehetett, hogy 2-3 éven belül jönnek, nem újdonság, Pókember után is bejelentettek ezt azt, meg az X-men után is, majd még év végén is bejelentenek valamit, elhúzzák a mézesmadzagot.

  14. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ultimate-esre veszik a dolgokat, szóval Amikapi kezdeti Avengers vezetője lesz (meg amúgy is fekete lett Fury), és azért gondoltam, hogy az eredeti kezdő csapat lesz, mert már tudtam, hogy Iron, Hulk és Thor film lesz.
    De azért kíváncsi leszek, hogy fagyasztottan kapjuk e Kapit.
    Ja és Rozsomákot a csapatba!!
    Bateman: kösz az X-es infót, utánajárok.

  15. Koimbra: rendben, de mostmár napokra bejelentették, nem “távlati terv” “tudni lehetett”. Persze, tudni lehet h idővel minden szuperhőst feldolgoznak, ha 50 év múlva, akkor akkor.

    Ez itt a 95% hogy elkészülő filmek csapata. És nézd már meg a gyártókat újra. Ezeket már ők csinálják, szemben a pókemberrel meg xmennel. Sokkal összefüggőbbek, képregényesebbek lesznek a filmek szerintem. Áthozza a Marvel ezt a mentalitást végre. Az első saját dobásuk az Iron Man, ahol ők a gyártó stúdió – és ezzel taroltak is. Várható volt h ettől függ pár jövő beli film tényleges sorsa.

  16. Véleményem szerint az Iron Man azért lehetett ennyire sikeres, mert relatíve földhöz-ragadt (na meg persze nyilván jó a film is:). És ezért kajolják sokan, nem csak a komik fanok. Egy Keptön Amerika nemtom mennyire lesz blokkbászter…

  17. Szerintem a Kapitány történetében ugyanolyan kihagyhatatlan a fagyasztás, mint a Pókemberében a pók. Ez magyarázza ugyanis az egész karaktert…

  18. Nekem úgy rémlik, hogy Captain America is alapítói rangot kapott.

    Ezek közül mindet baromira várom, de főleg az Avangers-t.

  19. Érdekes ez a képregény remake téma. Az Ironman sztem legalábbis részben Robert Downey-nak és a neki írt szövegeknek köszönheti a sikerét.
    Ugyanakkor a Pókemberbe Parker ugyanilyen karakter a képregényben(viccelődős jópofa), a filmben meg semmi nem jön ebből és mégis sikeres lett (sztem szar de az nem lényeg).

  20. Alapítói rangot kapott, de ettől még nem volt ott az alapításnál. :P Ergo: nem ős Avenger.

  21. CSak nehogy az legyen hogy az Új Hulk,ami sziontén már marvel projekt,meg bebukja a dolgokat,és aztán hagyják az egészet a francba!

  22. Bateman
    Végülis nem:D

    Süci
    Miért bukná be?Ha az Iron Man filmre ennyien elmentek, a Hulkra is el fognak-szerintem.Hulk legalább akkora ikon, mint Iron Man, ha nem nagyobb, és a promózása is jó volt szerintem.

  23. Hulk nagyobb ikon.
    Ha valakinek említed a Marvelt elsőnek a pókember és a hulk jut eszébe.
    Jamesch: Képet megtalálod bárhol csak írd be a keresőbe, hogy marvel.
    Én inkább a Thor film elbukásán félek. Ha oda beraknak valami gagyi színészt akkor halál lesz. (Hulk meg Iron a nagy színészek miatt nyerő szerintem…)

  24. Az Iron Man IMDB-n már 102., nem hogy csökken hanem egyre előrébb kerül

  25. Tudom, hogy lehetetlen lenne minden szineszt osszehozni, de megneznek egy Marvel Civil Wart mondjuk a mostani es jovobeni Marvel filmek szereplogardajaval :) En speciel nagyon orulok a crossovereknek, vegre kozelitunk a kepregenyekhez: ez egy “univerzum” a Marvel filmek meg megis nagyon szeparaltak voltak (eddig).

  26. Örülök az új filmeknek, de leginkább egy új és jó (Ironman szintű :P ) Spider-Man filmért vesznék meg.

  27. Nemhogy kiadnának egy jó Cable and Deadpool filmet….:)

    Ettől eltekintve az Avengerst várom, bár nem tudom mennyi újat fognak majd tudni mutatni mert eléggé lerágott csont.
    Amerika kapitány meg Thor annyira nem fogott meg, sztem kissé egysíkú karakterek elsőre egy saját filmhez.

  28. bakker, most látom, h mettyú mekkánögi (nemtom rendesen leírni) lenne majd amerika kapitány?? csak pletyka, de akkor is jajnemár..

    amúgy spiderman 4 lesz, elvileg 2009-ben.. még rendező sincs : D

  29. jaj ugyanmár, ez még csak naaagyon pletyka. Mint a minap a transformers. 2 napja megírták h jön hill, most meg mindenki megírta, hogy mégsem. Generálják a híreket. Azt nem tudom a fanok miért Matthew McConaughey-t akarják, de valszeg a fanok alapján lett ez a pletyka. Mint a Statham a Hitmannál, aztán látod nem ő lett mégsem.

    A Spiderman is hasonló, hiszen már forgatniuk kéne… Tényleg nem kéne erőltetni a sóderbányákat, ezért is nincsenek megírva ezek a “hírek”, amik messziről sem néznek ki annak.

    De ha akarjátok én is találhatok ki valószínű szkenáriókat, és a 20-ból csak bejönne egy. PL Karib tenger 2010-ben. Meg lehetne írni, valszeg jön (ahogy Spidey 4 is, hiszen marha sikeres a sorozat), csak később módosítanom kéne majd az évszámot, hogy “mégsem 2010, hanem csak 2011”. Semmi értelmét nem látom az ilyesminek.

  30. persze, teljesen 1értelmű, h feldobott labdák csak, de mittomén, ne ezekkel a nevekkel jöjjenek a rajongók.. (slash-en néztem, és ott sokan le is húzták)
    spidey 4-et meg az imdb-n láttam, a dátumon én is meglepődtem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.