“You never go full retard” azaz bajban van Simple Jack

Tudom, én vagyok az érzéketlen meg akármi, de a legújabb Tropic Thunder fejleményeken már csak nevetni tudok, és remélni, hogy nem vágják meg miatta a filmet. Bizony, berágott egy kisebbség a film miatt, és még csak nem is az afro amerikaiak háborodtak fel, pedig ők azok akik aztán mindenen fel szoktak háborodni (Common a T4 sajtón “legalább van benne egy fekete is” broá), de mégsincs bajuk azzal, hogy egy fehérember feketére opráltatja magát a filmben.

Hogy akkor kik rágtak be? A poszt címéől és a film trailereit ismerve gondolom már leesett, hogy azok az “épelméjűek”, akik felháborodnak (ne olvassátok el amúgy, full spoileres, én b*szoptam a hülye tyúkot baszki) az értelmi fogyatékosok ügyében. Felhozza azt is, hogy a stúdió majd biztos Downeyval védekezik, meg ilyesmi, de még így is nevetséges az egész. Szerintem egy ilyennel egyszerűen jobban árt az ügynek, mert fanatikus karótnyeltként tűnik fel, és úgy várja el a toleranciát, hogy cserébe nem toleráns azokkal akik esetleg elvigyorodnak majd a poénon. Merthogy poén, és még csak nem is azokat támadja akiket ez a nő véd, hanem azokat a színészeket parodizálja ki, akik az Oscarért csinálják csak ezeket a szerepeket. Sajnos annyit már elért, miközben szórta a spoilereket feleslegesen is, hogy a www.simplejack.com website a múlté.

Itt a bizonyíték, amiben Downey beavatja Stillert, hogy a retard szereppel miképp lehet oscart szerezni.

human
írta
2008. 08. 06. 14:47
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a ““You never go full retard” azaz bajban van Simple Jack” bejegyzéshez

  1. még jó h irtad oda h spoileres igy nem olvastam el..
    am sztem pont leszarja a gyépéseket, csak azért nyomja a dumát, mert biztos sok pénzt kasziroz egy ien perrel:)

  2. Ez varhato volt, szerintem a keszitok is szamitottak arra, hogy felbukkan valami tulbuzgo aktivista. Ahogy mondani szoktak, a negativ reklam is reklam…

  3. Elegem van abbol hogy mindenki allanoan ved mindenkit, jon a jogaival, paradet csinal maganak hogy o mas…
    Miert nem lehet hagyni a filmeket ugy ahogy megcsinaltak oket? Mikor fog eljutni a vilag addig hogy ne ugy csinaljanak filmet hogy:

    -Ben, mi legyen a legujabb mozidban?
    -Hat nem tudom, nem fikazhatunk keresztenyeket, zsidokat, feketeket, retartaltakat, noket, kutyakat, stb., stb.
    -Tudod mit? Akkor csinaljunk egy olyat hogy muzeumban dolgozol es minden ami ott van ejszaka eletre kel, es huu es haaa…

    :( szomoru…

  4. az extras kate winslet-es epizódjában ugyanez benne volt. monnyon le akkor az is, meg sarah silverman, stb.

  5. Madcows: én most nem a Blikkről beszélek hanem a filmgyártásról, ahol szerintem nem a fikázás az elsődleges cél hanem hogy mindenből paródiát csináljanak/csinálhassanak.
    A fikázás sztem Michael Moore-nál ki is fullad :)
    Én szívesen megnézek paródiát bármiről, bárkiről anélkül hogy szánnám, sajnálnám vagy bármiféle negatív érzéseket keltsen bennem.
    Brad Pitt a Blöffben sem fikázás volt, hanem paródia, mégsem perelte be őket a Lakatos família.
    Várom a filmet és imádkozom Tom Cruise-hoz hogy ne vágjanak ki semmit belőle.

  6. Amúgy abban igazad van hogy nem a fikázás szót kellett volna használnom, hanem a parodizálást, csak az rövidebb volt.

  7. Tudjátok ezért utálom Amerikát, mert ott mindenki mindenkit beperelhet, mindenki mindenkire panaszkodhat mert ha pénz kell ez talán a legrövidebb út. Paródiát rossz néven venni, mint egy jó poénon sírni, vagy fapofát vágni. Az amcsik pedig annyira belelovagolták már magukat ebbe a peres hülyeségbe, hogy már nincs kiút belőle. Nemhogy örülnének…. Ez nem kifigurázása a szellemileg visszamaradottaktól, inkább a színészekről mint human is mondta… áhh… Amerika… szarabbak a filmek és nem értik miért…. lassan a füvesek is fellázadnak a Seth Rogenes film ellen… :D:D Vagy a dorogosok a Félelem és Reszketés Las Vegasban perelik be, mert nem elég élethűen dolgozza fel a drogozást…. LOL már….

  8. Sracok, gondolkodjunk el egy kicsit…Michael Jacksont is ugye bepereltek gyermekmolesztalasert, hatalmas hajciho volt. Mi lett a per eredmenye? Semmi. Kiveve persze azt, hogy “dzseko” cd-it vittek megint, mint a cukrot. Ebbol sem lesz semmi, szepen elul a dolog es mindket fel jol jar: ingyen reklam.

  9. Kíváncsi lennék, hogy ez a nő vajon Farrelly-éket is beperelte-e anno, mikor a Keresd a nőt!-ben vicceltek a fogyatékos gyerekkel.. Bár biztos volt helyette más idióta.

  10. Remélem valaki majd csinál filmet ezekről a barmokról (az összesről. Akkor aztán bele a képükbe: ,,Szarok vagytok ,otthon unatkoztok nem tudjátok honnan lopjatok kihasználjátok a demokráciát és azokat akinek a nevében pereskedtek” :P

  11. Ezek az amerikaiak… náluk már hobbi szinten megy a felháborodás. IMDB-n is ami van a hozzászólásoknál, súlyos idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki komolyan vegyen egy paródiát. Egyébként is, hogy lehet a színészeket mérlegelni a szerepük személyisége alapján? Ennyi erővel Anthony Hopkins a legundorítóbb ember a világon, mert a Hannibalban embereket eszik… És még lenne jópár példa. Istenem, megáll az eszem az ilyen sötét emberektől. Főleg, hogy nem is az értelmi fogyatékosokat parodizálták, hanem az érzéketlen színészeket.

  12. Egy kicsit a filmről is…
    Remélem valamelyik moziban lesz majd lehetőség a feliratos verziót is megkukkantani mert tegnap sikerült elcsipni a magyar bemutatót szinkesen és finoman szólva is más a hangulat… elég csak a a RDJ féle “Dude,dude,dude” fejtegetést felhozni és máris kitör rajtam a frász…
    nem a fordítással van a baj hanem Fekete Ernő (?) beleélési képessége enyhén szólva sem éri el a “mesterét”…
    szóval ahogy human szokta volt mondani… MOM park jövünk!!!
    vagy akár egyéb más filmszínházi egység is…nekem mindegy csak eredeti hangon!
    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.