Bond és a Coke Zero

Míg Batman az egészséges ejet reklámozta, addig Bond nem szarozik, és az egészségtelen de finom Coke Zero reklámhoz adja a nevét. Ami még érdekes ebben az 1 percben, hogy a zenét a White Stripeos Jack White csinálta, és a főcím is az ő keze munkája lesz, viszont énekelni Alicia Keys fog.

human
írta
2008. 09. 13. 15:36
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Bond és a Coke Zero” bejegyzéshez

  1. Hát nem tom, lehet amerikánusban élnek halnak az ilyen reklámokért, de én most egyáltalán nem érezek késztetést hogy vedeljem a kou ke kele-t. xD

  2. Elég gagyi lett ez a reklám szerintem. Nagyon bírom a Bond filmek nyitó képsorait, de ez nem adja azt a hangulatot egy szemernyit sem. Amúgy meg nem értem mi értelme ennek a Zeronak mert ez is csak sima light cola. Egy terméket adnak el két köntösben…

  3. A Coca Cola light és a Coca Cola Zero csak a nevében különbözik, mind a kettő cukormentes cola édesítőszerrel. Hidd el iszom mind a kettőt sajnos sokat is, semmi különbég nincs:).
    Egyébként meg Pepsi:P.
    És ezt most ne vedd kötözködésnek, inkább nem írok akkor semmit.

  4. “Hidd el iszom mind a kettőt sajnos sokat is, semmi különbég nincs:).”

    akkor miért iszod mind a kettőt?:)

  5. Mert nem cigizem, ritkán iszok, nem ihatok kávét, kell valami szar amivel rombolhatom magam. Maradt a kóla:).

  6. a zero-t a cola a férfiaknak találta ki, hisz rájöttek, hogy számukra a light női ital (nézzétek csak meg a reklámokat, meg ezüstlány, meg stb). ez belsőscucc, igaz attól még baromság..én is ittam, oszt nem éreztem magam nőnek.

    On. hát ez a zene… elég lapos lett.

  7. Sztem arra kérdezett inkább, hogy miért mind a kettőt iszod, ha ugyanazok. Mert ilyen megközelítésben már nem csak a nevében lehet a 2 kóla esetében a változatosság. Vagy a szemeidet edzed a 2 címke váltogatásával? :)

  8. Sztem kevésbé édesítő ízű a zero, közelebb van az igazi kólához, és ezt cukorbetegek is ihatják (a pepsi maxot is), míg a lightot nem. Szvóal kell legyen különbség.

  9. Juj de pocsék egy reklám lett! Valahogy olyan kínos volt nézni, talán mert annyira erőltetettnek tűnt.

  10. Sztem megegyezhetünk hogy ez senkinek sem jött be akkor!

    Amúgy elég nagy csalódás, hogy már ilyen tucattermékek támogatják a JB filmeket. Régen nem volt ilyen hogy Bond Ford Mondeo-val feszített, míg a parkolóban állnak a legújabb Land Rover modellek, meg hogy Colát iszogat Vodka Martini helyett. :) A következő az lesz hogy etetőcsúzlival vadássza majd a folyóparton a lazacokat zorall fejet vágva egy Griff Gentlemens öltönyben? :)

  11. Ebben nagyon tévedsz. Ha kíváncsi vagy kigyűjtöm neked, mennyi reklám volt a régi Bond filmekben. Csak néhány:Omega, BMW. Engem mondjuk abszolút nem zavar egy filmben ha feltűnően elautóznak egy reklámplakát előtt, vagy hogy totálban mutatja a kamera a megérkező kocsi márkajelét.
    De ez a reklám szerintem nem adta át azt, amire szánták volna.

  12. Sztem tanulj meg olvasni Balee. Nem a reklámos részével volt a bajom, hanem azzal hogy tucattermékeket reklámoznak Bond nevével, ami azért enyhénszólva is röhejes. Igen, az Omega 1 elég jó & patinás márka és a BMW sem a szar autóiról híres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.