Tényleg lesz Avengers movie, nem vicceltek

Nos, a Marvel immáron papírra is vetett alapozó anyagokat a geek-ejakuláció előkészítésére. Konkrétan az történt, hogy Downey, azaz Iron Man aláírt az Avengers mozihoz, meg Cheadle az Iron Man 2-re. Eddig is tudtuk ezeket, de mostmár hivatalos.

És mivel a Marvel látja, hogy valami jó banda jött létre a Vasember készítésekor (szemben az épphogy nem bukta Hulkkal pl), így Jon Favreau produceri státuszt kap a várva várt filmnél.

20 hozzászólás a “Tényleg lesz Avengers movie, nem vicceltek” bejegyzéshez

  1. Nagyon, nagyon várom már! Szuper, hogy Downey ismét!
    Remélem Hulk is benne lesz, mert amúgy szerintem jó volt, az új része.

  2. Boldogan alszom el, remek hír!
    Nagy lehetőségek vannak egy Avengers filmben, remélem jól tudják majd kihasználni ezeket. Mindenesetre van okom a reményre :)

  3. Hát ha Edward Nortont meg tudnák még fűzni a stúdióval való mizéria után, akkor nagyon korrekt lenne a dolog. Bár nagyon kétlem…

  4. Csinálják csak az összes képregény feldolgozást, de inkább lassan és baromi jól kivitelezve, mint gyorsan, összecsapva.

  5. szkepticizmusom totálisan határtalan, mert bár nyilván érdekel a film, de ennyi szuperhőssel nehéz lesz elérni, hogy ne rajzfilmes ticsung-ticsung legyen az egész.

  6. Megértelek winnie, valóban nagy munka lesz a hősorgiát kontrollálni. Engem még az érdekel, hogy mennyi időt szánnak a filmnek, valószínűleg 2 óra lesz a minimum.

    Süci: Hulk nagy valószínűséggel benne is lesz, de egy kis *SPOILER*: negatív, vagyis inkább gonosz karaktert alakít majd, amiről megoszlanak a vélemények.

  7. ÁHH! EJAKULÁCIÓ!
    Nem rendező, de producer, azért már ez is haladás.
    Attól én is félek amit Winnie mond, de talán ha minden karakter előtte kap egy saját filmet ez elkerülhető. De reménykedni tudni kell!

  8. Forger: pont hogy nem, a jelenlegi leírás szerint szövetkezniük kell valami nagyon nagyon ellen. Ha egyáltalán Norton vállallja, vagy máris lecserélik? azért ez necces lesz mindenképp.

  9. Remélem, hogy vállalja Norton! Hát ha Hulk gonosz lenne, akkor az Ultimates vonalt követnék, mondju eddig is azt tették. Fury ugye néger stb. A Különítményben volt az, hogy Banner bevette a szérumot, amitől Hulk lett és elkezdett tombolni, a frissen alakult angyaloknak meg meg kellett őt állítani, ami nagy nehezen persze sikerült.
    Na most ebben az nem tetszik, hogy Banner is a szuper-katona szérum elcseszett változatától lett dühöngő óriás, de lehet totál nem ez lesz, ahogy human mondja, s jön valami nagy és gonosz földönkívüli. Hát nem is tudom melyik lenne a jobb. :)

  10. Forge szerintem úgy értette, hogy tuti lesz jelenet mikor Hulk érdekes személyiségével meggyűlik majd a baj és véletlenül félrecsapnak, de majd okosan mikor jön a főgenya (na erre leszek kíváncsi, hogy most földönkívüli vagy valami orosz/iraqi anti-avengers), akkor AmiKapi megmondja Hulknak “nézdcsak, azok a gonoszok leszólták a mamádat”, majd hulk szétver mindenkit!

  11. human: igen az Avengers arról szól, hogy a hősök összefognak a hatalomra éhes, földet elpusztító gonosz ellen. Ebben a harcban Hulk szerepe igen fontos, de igazából ő nem választ oldalt. Viszont hiszek neked, és érdeklődve várom, hogy milyen szerep jut Hulk barátunkra, akit remélem újra Norton alakít.

    Trib: neked is igazad van, mert az eddigi Avengers-ekben Hulk “nehezen illeszkedik be” a szövetségbe(egy-két pofon, morcos tekintet, elejtett megyjegyzés…), akarva-akaratlanul keveredik bele, elvégre is egy olyan képességről van szó, amit nem tud irányítani. DE itt jön képpe az Incredible Hulk, aminek a végén nagyon úgy néz ki, hogy Bruce végre megtanulja irányítani Hulk énjét. Na ez már egy új fejlemény!

  12. Remélem a Hangya,Darázs és Higanyszál benne lesz.
    ..ha már muszáj ebből is filmet csinálni.

  13. Várom, várom, várom… Azt olvastam a mai nap, hogy Eva Longoria is szerepet kap a filmben. Janet Van Dyne (alias Darázs) szerepére esélyes.

  14. Jaj én meg azt hallottam, hogy XYZ szerepel. Komolyan, látták a csajt kezében képregénnyel a stúdió környékén, és rögtön valaki megírta a tippet, hogy szerinte melyik szerep lesz az övé. Semmit nem jelent. (Plusz több hetes pletyka, meg sem írtam annyira légből kapott volt)

  15. Fuzzy: no way. Először szerintem nyomják le a külön moviekat (amikapi, thor) majd azután lehet tippelgetni.
    Sorry Marsattack, de Higanyszál/quicksilver azért esélytelen, mert a mutáns szál már egy másik filmstúdiónál van.

  16. Ha más nem Stark majd elszórakoztat minket! :) Sztem Norton nem fog mégegyszer Hulk bőrébe bújni a balhé miatt. Én mondjuk sohasem kedveltem Hulkot mint karaktert, mert nem tudtak neki nagyon sztorit írni. Megőrül és akkor mivan? leoszt pár pofont, aztán megnyugszik. Bár ez az utolsó jó volt, mert sok akció volt benne, de az egész tényleg Incredible lett a sok CGI-től és nagyon elrugaszkodott a valóságtól. Bár az jó kis Cameo volt, hogy a régi Hulkot szerepeltették egy biztonsági őr szerepben a filmben. :)

  17. A forgatókönyvet Zak Penn írja:
    X-men 3, Elektra, Hihetetlen Hulk, Behind enemy lines…
    Hááát nemtom. Szvsz ezt a filmet nagyon nehéz lesz nem eyecandysra csinálni, ezalatt értem a 0 sztoryt, amihez mondjuk hozzájön a csillagos 5 látvány. De azért szurkolok, hogy valami jó süljön ki a dologból!

  18. Hát lehetőség van a filmben. Csak nehogy elcsesszék minta fantasztikus négyest. Pl ha földön kivüli és az angyalok kellenek ellene akkor Galactus. Alaposan lejáratták a fantastic kettőben röhej volt. Vagy Thannos. Ha a képregényhű Galactust mutatták volna be kissé komolyabb lett volna a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.