Neil Blomkamp kiöntötte a szívét

Az a helyzet, hogy Neil ha felkínálnák neki a Halo-filmet, akkor sem fogadná valószínűleg el. Azt az indokot hozta fel, hogy amikor még úgy volt, hogy ő csinálja, akkor 5 hónapja idegölő munkát beletolt és végül nem lett semmi az egészből, és ez nagyon megviselte. Innen jutott a District 9-hoz, azt elismeri, de nem biztos, hogy a Halo-t akarná, akármilyen izgalmas is maga az univerzum.

Ellenben a következő projectjéről is elejtett pár szót: erőszakos lesz, nagyon erőszakos. Meg egy idegen bolygón játszódik. Mármint ez még nem tuti, hogy tényleg mostanában valósul meg, de épp ez az ötlet foglalkoztatja jelenleg.

5 hozzászólás a “Neil Blomkamp kiöntötte a szívét” bejegyzéshez

  1. Hát én úgy szerettem volna ha megrendezheti…:(
    Sírtam volna az örömtől. Reméljük egyszer még valóra válhatnak a tervei a Haloval kapcsolatban.
    Tulképp nekem nicknamem is tisztelgés a Halo előtt…:D

  2. Halo film…abszolúte semleges , ha akarok leülök és játszok a játékkal, minek mindezt élőszereplőkkel nézni? Persze lehet hogy valami jó sül ki belőle, meg a hájp is biztos nagy lesz, és aki előre középszerezi illetve ellenérzéseit fejezi ki az nagyon gonosznak lesz kikiáltva mindenhol széles e neten.
    Blomkamp “idegenbolygóserőszakos” projektje meg gondolom marhára függ attól hogy a District 9 hogy szerepel a kasszáknál, illetve hogy hogy reagál rá a közönség…majd meglássuk.

  3. Láttam a Halo “első” 20 percét a YouTube-on.Mitmondjak jó hogy nem lett belőle semmi.

  4. Sose készült el belőle egy perc sem, ami az internetten kint van, az Blomkamp tesztanyagai, amolyan klippes megvalósításban, komolyabb forgatókönyv és színészek nélkül. Pusztán a technikai megvalósíthatóság okán …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.