38 hozzászólás a “Az Elm Street-reboot első teasere” bejegyzéshez

  1. Ok, egész jónak néz ki. Robert Englund után nehezen lehetett volna találni alkalmasabb személyt a szerepre J.E.Haley-nél. Egy dolog: Én úgy emlékszem Freddy egy elmegyógyintézetben fogant-született, ahol a legocsmányabb bűnözők voltak bezárva. Éjjelre szabadon engedték őket, csak az épület volt lezárva kívülről. Egyszer egy ápolónő benn rekedt, innentől borítékolható a rabok viselkedése…Best genesis ever!

    Ha én voltam láma és valahol már elhangzott, hogy ebben nem így lesz-amit bánnék-,akkor bocs.

  2. hát én egyik rémálmot sem láttam, de ez a videó felkeltette a figyelmemet és asszem, hogy be fogom pótolgatni őket még mielőtt jönne a film :D
    Marhára tetszett a bemutató és kíváncsi leszek rá…

  3. rorschach rulez :)
    remélem azért több lesz a paradicsomszósz mint a cgi vér. azok annyira súlytalanná teszik a filmet.

  4. Safranek85:
    Tényleg így volt a filmben, de ez csak álomként jelent meg, sőt ott egy féregszerű koboldpajtásként született meg. Hogy aztán hogy lett belőle kertvárosi családapa, az nagy rejtély.

  5. SPOILER!!!!!!!

    Én úgy emléxem, hogy az az előzmény, ami a Trailerben is van, hogy az Elm Street-en rabolt vagy zaklatott gyerekeket(talán az iskolagondnok volt?) és a szülők rájöttek és azért gyújtották fel.

    Vagy 15-20 éve láttam és csak 1-2x, lehet rosszul emléxem:)

  6. nem rossz, nekem tul ujszerű, el fogja vesziteni a régi film minden varázsát, tinihorror lesz belőle tuti.
    A kesztyű viszont király!

    Nomeg ott volt az ágy felett lebegős jelenet meg még jópár másik, okay hogy remake, de most ujraforgatnak egy-az-egyben jeleneteket más szereplőkkel más kameraállásból?

  7. nem szeretem a remake-eket, de ez tetszik. visszahozta az érzést amit az eredeti nézése közben éreztem.
    szerintem kap egy esélyt, bár robit nehéz lesz übereleni.

    egy dolog ami nem tetszett, freddy sír és könyörög amikor felgyújtják. ez valahogy nem illik a karakterhez és asszem az eredetiben sem így volt. persze ez csak apróság, de nekem freddy egy igazi elmebeteg szörnyeteg.

  8. Eddíg nem nagyon érdekelt a Nightmare remake, de most engem is KÍVÁNCSIVÁ tettek! Jöhet, de félek, hogy olyan Omen 666-os limonádé lesz, esetleg.

  9. Nekem tetszik, bár ez nálam J.E.H. sokat dob rajta (s nem csak a Watchmen miatt). Így elsőre jobbnak néz ki mint a Péntek 13 remake. Az elég retek lett, de tetszik, hogy belevitték ezt az előzmény dolgot. Azt viszont bánom hogy Freddynek csak az arca, meg a nyaka van összeégve, a kezei nem, s ha már itt tartunk most így elsőre elég fura volt, mert máshogy néz ki mint England – nagyon máshogy. Persze nem gáz, nem is kell ugyanolyanra megcsinálni a maszkot stb. :)

  10. Jól kezdődik, aztán egyre rosszabb lesz. Ugyanolyan középszerű feldolgozás lesz, mint a Péntek 13. volt – Bay igazán abbahagyhatná már ezt az ámokfutását!

  11. hibernálom magam, rohadt messze van az az április. az év leginkább várt filmje, hands down, de ez inkább tűnik remake-nek, mint rebootnak.

  12. Producer Michael Bay? Na akkor el van baxva az egesz. Igy kezdodott az uj Pentek 13 is. Volt egy jo trailer, aztan a vegeredmeny egy szar tini horror lett, ami a 90-es evek cicimutogatos slasherjeit idezi. De most tenyleg erdekel valakit egy olyan jelenet, amit mar lattunk 20 evvel ezelott? Nekem ilyen ujragondolt fudoszobas jelenet inkabb szanalmas, mint erdekes. Azt masoljak, amit mas mar kitalalt.Ha mar mindenaron Freddy és Jason filmeket akartak forgatni, akkor lehetett volna valami teljesen uj tortenet.

  13. “Luxus újat kitalálni?”

    luxus újat nézni? van egy csomó új film, jóval több, mint remake, keress azok között.

  14. “Ha mar mindenaron Freddy és Jason filmeket akartak forgatni, akkor lehetett volna valami teljesen uj tortenet.”

    ha láttad az F13-as, akkor tudhatnád, hogy az teljesen új történet. még a gyilkos is más, mint a régi F13-ban, nem hogy a történet.

    és ez is lehet, hogy az lesz. attól, hogy egy-egy klasszikus jelenet előtt tisztelegnek, még lehet új valami.

  15. “Luxus újat kitalálni?”

    ráadásul nem új kell, hanem jó. minek újat kitalálni, ha a közönségnek a folytatások kellenek?

  16. ” ha láttad az F13-as, akkor tudhatnád, hogy az teljesen új történet. még a gyilkos is más, mint a régi F13-ban, nem hogy a történet. ”

    Láttam sajnos a filmet. És szerintem az a történet, ami Jason vagy Freddy kezdeteit mutatja be, marhára nem új történet. Azt már elmesélte valaki 20 évvel ezelőtt.

  17. ez a winnie vs remake ellenesek vita mindket reszrol unalmas mar… (az mas kerdes, hogy nem ertek egyet winnievel)

  18. A klasszikus filmek, itt figyelnek a polcon mindegyiket szeretem kivéve a 2-est.

    Ez így elsőre, jól néz ki. Nekem teszik, hogy pár klasszikus jelenete is beleraktak, de azért remélem a film többi részébe lesz eredetiség is.

    Freddy Arca elsőre kicsit fura, de majd meglátjuk milyen lesz ha jobban látjuk.

    Csak az a Michael Bay zavaró egy kicsit.

    Nálam egyelőre várós.

  19. Nekem egész tűrhetőnek néz ki! Tetszik ahoyg Freddyt emberi oldaláról is megimserhetjük hoyg még fél és retteg,mert miután megszületik az igazi Freddy aki uralja az álmokat már nincs mitől rettegnie! A szereposztással sincs bajom,tipikus sorozat sztárocskák mint mindne horrorban, kár hoyg a Harper csajszi nem Nancyt játsza:( így tuti meghal! Viszont Én tuti ott leszek áprilisban a moziban és kántálom……..Egy, kettő, Freddy érted jő,Három, négy, most óvatos légy,Öt, hat, a kereszt nem óvhat,Hét, nyolc, ébren forgolódsz,Kilenc, tíz senkiben se bízz.”!!!!!! :):D

  20. Az a helyzet h mikor kucsi voltam ezektől a filmektől féltelm, sőt rémálmaim voltak (milyen ironikus)!!! Alig várom h lássam!!! Egyetértek winnie-vel a vitában kapcsolatban: an egy csomó új film, jóval több, mint remake, keress azok között. És nem csak ezzel a mondatával.

  21. Nekem az benne a legfurcsább, hogy az új Fredy milyen fiatal. Ha jól emlékszem az eredetiben már családapa volt, és az egyik ok, amiért visszatért, hogy bosszútáljon, amiért elvették tőle a lányát.

  22. Sztem is elég gyenge ez a Trailer. Kapásból kéne egy Depp-es cameo bele sztem, ha komolyan gondolják, mert azért az első részben is benne volt.

    A látványvilág nem illik egy ilyen sorozatgyilkosos filmhez, sokkal nyomasztóbbnak és parábbnak kellene lennie.
    Ehhez képest meg egy színes tini filmnek tűnik az egész, ahol esténként kinyírnak párat.

    Ezt sztem bármelyik Supernatural rész is hazavágja simán.

  23. Depp-es cameo szerep??? annak idején Depp legelső filmes szerepe volt ez, tehát még neve sem volt a úgy most! honnan tudták volna akkor hogy évekkel később nagy sztár lesz belőle! ez akár a mostani új részben is megeshet, valamelyikük nagy sztár lesz ennyi erővel!most nézem az 1984-es első részt és tényleg vannak még szereplőbeli hasonlóságok is:) Katiey Cassidy biztosan Nancy barátnője lesz akit annak idején egy szintén szőke (Tina) amanda Wyss játszott! a rossz arcú csávó meg biztos (Rod) Kyle Gallner lesz,de persze más nevekkel:) Freddy,Nancy neve marad az eredetiből::)

  24. Most nem ezért de nem tudom miért kell belekötni már most a filmbe amikor mindössze egy 2perces video van oszt jónapot. Ebből szerintem igazán nehéz leszűrni bármit is. Annyit tudunk, hogy egyenlőre inkább tűnik remake-nek mint rebootnak de mivel több ponton hozzányúlnak az eredeti történethez ezért simán lehet reboot is. Ami engem illet semmi bajom a remake-kel sem, ha az élvezhető minőségi munka.

    Várós film ez is. Gyermek korom egyik meghatározó élménye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.