The Last Airbender poszterek érkeztek

Végre megjöttek a rendes Avatar poszterek. Vagyis izé, Cameron miatt kicsit át kellett nevezni ezt a rajzfilmfeldolgozást. Természetesen a magyar cím Az utolsó léghajlító lett, nem költötték át. A teasert már mindenki látta, sokszor (tavaly nyáron érkezett!), moziban is nyomatják, szóval készüljetek, nyáron jön és jobb lesz, mint a légkondi.

Last Airbender első poszter

Last Airbender első poszter

31 hozzászólás a “The Last Airbender poszterek érkeztek” bejegyzéshez

  1. Nagyon szeretem ezt a rajzfilmet, remélem nem rontják el vmi nagy baromsággal a filmet…:/:/ De Zuko herceget (2. poszter) sztem másnak kellett volna játszania, legalábbis csak ránézésre de majd kiderül.

    A film város, de csak azért mert ismerem a rajzfilmet:P

  2. Am miért léghajlító és mért nem légidomár???? A mesében idomárok voltak és nem “hajlítók”

  3. Légidomár és kész.
    Amúgy tetszenek az új poszterek, nem rosszak.
    Az új trailer úgy olvastam febrruár 7.én jön majd.

  4. Engem nagyon érdekel mert ő a kedvenc rendezőm, és nagyon remélem, hogy a Happening után most összeszedte magát. A rajzfilmet én nem láttam, őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Kiváncsi vagyok, hogy látvány részéről mit tud majd mutatni.

  5. GI Joe előtt láttam a teasert anno, kicsit füstöltünk film előtt :p így teaser még nagyobbat ütött, ahogy ott pörög a bottal, “varázsol”, nyomatja a kombókat, tök olyan feelingem lett mintha valami játék lenne (imádom az ilyen játékokat), aztán meg jöttek a hajók… Ha ezt a hangulatot tudja nyújtani, akkor oda fog baszatni.

  6. olyan jo lenne már egy nem agyonszíííídzsíííáájozott poszter…a film meg majd eccer dvd-n biztos meg lesz nézve, különosebben nem várom :)

  7. Teljesen egyetértek Trithynnel. Bízom benne, hogy nagy siker lesz neki, és ismét egy jó darabot fog kiadni a kezéből.

  8. Szép poszterek, a rajzfilm eléggé bejött nekem, remélem a film is ütni fog ;)

    Amúgy meg vicces, h a színészek nevét nem tüntették fel a posztereken.:D

  9. A rajzfilmet egyszerűen imádom, remélem sikerül valamennyit visszaadni belőle, mindenképp megnézem.

    Az egyetlen amit nem értek, hogy Zuko-nak miért nem tudtak normális, látható, hatásos sebhelyet készíteni (itt most egyébként se látszik nagyon a megvilágítás miatt, de a korábban kijött promoképeken… na mindegy :D)

    Én örültem volna, ha McCartney marad mint Zuko, még ha nem is tudta, hogy ez amerikai rajzfilm és nem japán. :D

  10. Azért “kedves” lol mert vannak tüz, viz és földidomárok DE a légidomárok közül ő az utolsó. Remélem igy már sikerült megérteni.

  11. “ha o az utolso a fajtajabol (trailer ezt mondja) akkor mert van meg “tuzhajlito” csavo is?”
    Nem követem a rajzfilmet, csak láttam a kezdő epizód egyik ismétlését …
    A fickó elvileg az egyetlen túlélője a levegőt uraló nemzetségnek, a másik három elemet “idomítók” meg sokan vannak. De igazából a főhős is csak “véletlenül” (vagy nem?) maradt meg egy jéghegybe fagyva :)

  12. Spoiler

    A Tűz Birodalma lerohanta a Légidomárok templomát, Aang még előtte elmenekült, viharba keveredett és belezuhant a tengerbe, ahol megfagyott. (Röviden)

  13. SPOILER

    “Aang még előtte elmenekült”
    Nem menekült, de mindegy.

    “A fickó elvileg az egyetlen túlélője a levegőt uraló nemzetségnek”
    Az egyetlen emberi túlélő, hiszen ott van az égibölénye meg a lemúrja is.

  14. csibbe: tudtam hogy valaki bele fog kötni, ezért írtam oda h röviden. De ha szeretnéd részletezem…

  15. Rég volt már a moziban a bemutatója,ehhez képest milyen sokára fogják elnyomni’ Amit láttam belőle,az meggyőző, nem ülők tükön miatta,de megér egy misét!

  16. SPOILER!!!!

    Aang az uccsó léghajlító, a rajzfilm meg arról szól hogy ő mind a 4 elemet tudja írányítani. Fingom nincs hogy a filmben most avatar vagy levegős lesz:P

  17. a kissrác kezébe füstölő ganja, és a másik fószer a poszteren a tűzgyújtó, minden célja, hogy begyújtsa a kissrác cigiét :D biztos jo lesz x’D by.: dávid :D

  18. A rajzfilmet nem ismerem, de a rendező eddigi munkáit igen. Abból a kb. fél tucat filmjéből nekem a Sebezhetetlen tetszett a legjobban idáig. Aztán a filmjei szépen lejtmenetne csaptak át. A széllel bélelt Esemény pedig valami iszonyat volt. Akkora marhaság volt, hogy bántam azt az időt, amit a film megnézésére fordítottam. No, mindegy ez igencsak szubjektív. Ennek a filmnek az előzetese viszont nem volt rossz, de ha a marketinget nézzük, akkor ez nem is csoda. M. Night Shalamlan eddig írtózott a CGI grafikáktól, szerinte “Nincs szükség bűvésztrükkökre elég az is, ha valamit selytetünk a film bizonyos elemeinél, hogy a néző találgat, a fantáziájára bízva a dolgot.” Lásd az Esemény és a Jelek c. filmek. Egy szó, mind száz azért várós lesz nálam a film, talán fordul a kocka és egy jó kis mozi lesz belőle.

  19. Sokan mondtátok, hogy jó a rajzfilm, és megnéztem, tényleg nagyon jó. Tetszett is nagyon. Viszont így az elvárásaim eléggé megnőttek XD. Már írtam, hogy kiváncsi vagyok, mit tud Shyamalan látványilag mutatni. Mert az a helyzet, hogy itt nem lesz elég gyertyák elfújogatása, meg miegymás. Tudom, tudom, nem csak ennyi lesz, de fura mód most úgy gondolom jó lenne, ha nem lenne több trailer. Vagy legalább rövidek, és csak itt-ott látványosak. Szeretnék elképedni a moziban és azt mondani, “a mesterem visszatért”!XD

  20. poénnak szántuk, de úgylátszik értékelhetetlen volt.. csak próbálkoztunk a sok hozzászólás közé valami frappánsat is vinni -.-” sok komolyface…

  21. csáo mindenki :)
    huu ütni fog ez a film, nagyon várom. a poszteren nemnagyon látszik (vagycsak én nem látom), hogy Zuko herceg arca a filmben is le lesz égve vagy ezt kihagyják belőle? egyébként a rajzfilmben is léghajlítónak hívják Aang-et csak a magyar szinkron lett ilyen csodálatos :) (utolsó légidomár – milyen hülyén hangzik már.) És ő csak a léghajlítók közül az utolsó, de a rajzfilmben mind a 4 természeti elemnek vannak képviselői. inkább nemfolytatom mert még spoil-ért tarkón lőnek :)

  22. SysRq.
    “a rajzfilmben is léghajlítónak hívják “- hát én magyarul néztem és nekem ezért is hangzik jobban az, h légidomár mint hajlító…:D így szoktam meg. Am akkor a többi is hajlító? Tehát tűzhajlító, vízhajlító és földhajlító, mert sztem így elég bénán hangzik, az idomár vhogy jobb hiszen irányítja, idomítja az elemeket…:P

  23. Aang mögött nem a Southern Air Temple lenne? :D
    Amúgy én most kezdtem el a rajzfilmet darálni, így vizsgaidőszak után van hál’ istennek időm is. Meg kell mondjam, eszméletlen jó, épp a második évad felénél járok. Persze vannak benne gyerekes dolgok, de ez egyáltalán nem zavaró, sőt, még így jobb is. Az biztos, hogy némely “felnőtt” cuccot lazán aláz a földig.

  24. már nagyon várom. a mese az egyetlen anime, ami tetszik, ha ezt lehet annak nevezni. de a szereplők egyáltalán nem szimpatikusak. főleg Zuko. nagyon bután néz ki ehhez a szerephez. ugyanez igaz szerintem Aangra is.

  25. Én is nagyon várom a filmet. Remélem nem kell majd csalódnom, mert a rajzfilmet nagyon bírom. Amúgy nem tudjátok van-e könyv is róla? És, hogy szerezhetném meg? (mondjuk e-book)

  26. Én imádom az animét, remélem a film is jó lesz. :) Bár mondjuk hiányolom Zuko sebelyét… Aang-nak pedig mosolygósabb kölykött kellett volna választani. :)
    De attól még NAGYON VÁROM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.