Még egy ígykészült a Predators

Ezúttal Antal Nimród is feltűnik, Rodriguez dumál arról, hogy milyen módon került hozzá a projekt. Ők is rajongók voltak, így prónálják megragadni a régik hangulatát, visszamenni a dzsungelbe. Nimród jól le is szólja a sima motion capture cuccokat, cool, ha ott egy pedátor akkor az legyen ott, max rásegítés legyen a CGI.

Az előző ígykészült itt volt.

human
írta
2010. 04. 14. 04:28
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Még egy ígykészült a Predators” bejegyzéshez

  1. elhangzott a kulcsszó.
    fanfilm lesz.
    rettentően örülök. és büszke vagyok a magyar vonatkozásra!

  2. Egyetértek én is. Halál ( nem a nyolcadik utas ) a CGI-re :). Egyre jobban bizok ebben a filmben.

  3. Nem vagyok CGI párti, de szerintem nem a CGI ami elront egy filmet, legalábbis ha hozzáértők csinálják. Persze nem feltétlen jó az effektparádé sem, viszont az az alig van CGI dolog sem jelent mindig pozitívumot. A filmmel kapcsolatban azért bízok abban, hogy eltalálják a CGI/nem CGI egyvelegét, és valóban csak akkor használnak, mikor feltétlen szükséges, és akkor is úgy, hogy észre se vegyem.

  4. Milán: Biza, erre az első Jurassic Park film jó példa, hogy kurva jól tud kinézni, ha megfelelő a CGI/nem CGI arány…

  5. Szerintem ez a film klassz lesz! Ha pedig bejön akkor a korábbi AVP-s gyíkságok után új életet lehet lehelni ezekbe a régi karakterekbe. CGI pedig csak a nagyon különleges jelenetekben lesz szerintem, s ez így is lesz jó.

    Bár hozzáteszem, hogy az AVP 2-őt is fanfilmnek szánták, csak kár, hogy nem tudtak rendezni a fiúk…

  6. Én is reménykedem, de ezek a Predator kinézetek…azért remélem, lesz olyan ragadozó is, amelyik megegyezik az első részbeli predatorral.

  7. Nem vágom annyira, ezek a Predatorok máshogy néznek ki? Én várom a filmet és nagyon drukkolok Antalnak mert ha most nagyon alkot akkor bekerülhet az “elitbe” (szerintem) :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.