12 hozzászólás a “A Back to the Future reunionról!” bejegyzéshez

  1. Megszakad nekem is, de hatalmas ember hatalmas túlélő!!!!!

    Ez a jubileumi kiadás megéri az árát bármennyi is legyen, tuti a polcomon lesz és megint újranézős lesz.

    Michael pedig a mi szemünkbe ugyan olyan mint 25 éve ennek SEMMI nem állhatja útját még “az” se!

  2. Szerintem Michael most sokkal jobb formában van, mint pár éve akármikor! Ha jól rémlik tavalyelőtt adott át Golden Globe díjat, és ott tényleg borzalmas állapotban volt; jó látni, hogy ezek szerint sikeresen harcol!

    A videó meg remek! :)

  3. Ezt a trilógiát bármikor meg tudom nézni. Blu-Ray-en most fog megjelenni, igaz picit drágán 20ezerért. Michael J. Fox-nak meg respect.

  4. Ifjonti koromban kisvárosunkba félévente elhozták az első rész tekercseit. Állandóan befizettem rá a 45 Ft-os mozijegyet :-)). Jó volna egy olyan DVD-s trilógia kiadás amin az originál szinkron van, mert ha jól rémlik csak az első jött ki eredeti hanggal a többi a tv-re újrakevert volt.

  5. húú de bomba csaj ez a lea thompson így 49 évesen.
    azta neki.
    lehet tényleg működik az időgép :)

  6. rcs, én is. A legszebb benne az, hogy ezt sok filmmel ellentétben nem az idő szépítette jó néhány év után is ugyannyira tetszik. :)

  7. Érdekes, hogy kishazánkba az ünnepi trilógia változat Blu-Ray kiadását forgalmazzák majd 10.26 után a DVD-s kiadást nem… Azt hittem eddig, hogy a DVD jobban megy nálunk eladásilag.

  8. Számomra a legnagyobb film! Gyerekkoromban kikerekedett szemekkel néztem végig az első részt és tényleg elhittem hogy létezik az időgép… azóta számtalanszor néztem újra a trilógiát és az idő semmit sem koptatott rajta. Mint ahogy a főhősökön sem :)

    Michael megérdemelne egy filmet a betegségről és a küzdelmeiről…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.