A Marvel logók és a concept art

A Guardians kép is megjött jobb minőségben, nyilván rajzolt, mert conept art, de nem olvastam 100%-ra, hogy animált lenne maga a film. Csak mert valamelyik kommentelő említette, azért hozom ezt szóba.

Aztán az éjjel már ismertetett Marvel folytatások alcímei a friss logókon, plusz Ant Man, hiszen Wright a tesztvideóval végül meggyőzte a stúdiót.





46 hozzászólás a “A Marvel logók és a concept art” bejegyzéshez

  1. A Kapitányt leszámítva mindegyiknek ultramagas a várási faktora, ebbe a Guardians-ba meg beleásom magam ha már ez lesz a következő nagy dobás.

  2. Én várom az Amerika Kapitány folytatást, most hogy látom az alcímet, és sejtem mit várhatok :)
    De a többi is várós!

  3. Mindegyik várós+moziba nézős, Kapitánynak meg fel kell kötnie a gatyáját, mivel Ő a nyár gyermeke és közeleg a tél…….. XD XD XD :P

  4. Legutóbb még pont arról szólt a hír, hogy nem lesznek hangzatos alcímek, csak szimplán számozzák őket, még a leendő logókat is bemutatták akkor, és csak számok voltak. Na mindegy, csak eszembe jutott.

    Így ránézésre ezt a Guardians nehezen tudom elképzelni élőszereplősen. Esetleg a kardos muksót meg az atlétás izomgyereket, de a másik hármat ha ember is játsza, amit látunk annak 90%-a anim lesz.

  5. Ha össze akarják kötni a többi Marvell filmmel, akkor muszáj élőszereplősnek lennie. Hulk is meg repülő Iron Man is CGI volt, szóval simán megoldhatók ezek is

  6. ThomassLord: a kardos muksó az csaj :D
    Amugy a bal szélső, Draxx is simán lehet ember, mert a képregényben is kb egy Vin Diesel felépítésű fickó zöld bőrrel (meg pár piros harci festés szerű valamivel) és a feje is tök emberi.
    Groot meg Rocket Rackoon azok akiket cgi-vel kell megcsinálni mindenképp, szóval szerintem ez nem indokolja, hogy cgi legyen az egész.

  7. Mint kivülálló nem tudom komolyan venni ezt a Rocket Rackoon karaktert.

    Képregényes arcoknak: nem kell elkezdeni meggyőzni itt a kommentekben, hogy miért is komoly arc ő, majd utána olvasok úgyis, de egy átlag ember egy mosómedvét lát egy puskával, kb kung-fu panda szint.

  8. Leoben: nem is kell, ő egy vicces figura, bár nem kungfu pandásan, gyerekesen vicces, hanem már maga a tény az, hogy ő egy mosómedve gépfegyverekkel (amugy jellemre egy szarkasztikus zsoldos figura).

  9. A Bosszúállókban milyen utalás volt Zemo báróra?

    Ha ők is benne lesznek az Avengers 2-be, Stark szerintem szétfogja oltani Rackoon-t meg Groot-ot :D :D

  10. Dr. Heinrich Zemo a neve és Dr. Heinrich (bár volt még egy neve Schafer azt hiszem, de szerintem ez 1 utalás rá talán) név egyezik.Ez volt a neve egy kopasz űrgének akinek valami köze volt az Iridiumhoz. Csak képen mutatták. Szóval az Amerika kapitány 2-ben benne lehet ellenségnek Arnim Zola-n (robotos testben, ahogy utalás volt rá az Amerika kapitányban) kívül.

  11. Ezt a Guardians Of The Galaxy-t egyáltalán nem ismerem, de érdekesnek tűnik. Az alcímek meg nem rosszak, de hogy elkerüljük a keveredést, jó lenne ha inkább számok lennének, de a logók jók. Nemrég olvastam hogy nem akartak elrejteni a Bosszúálókban semmilyen utalást más filmekre, ehhez képest sikerült az Amerika Kapitány 2-re, a Fekete Párducra, Ant-Man-re és még mittomén mire. De mindegyiket nagyon várom :)

  12. Fekete Párducra azt hittem csak a Vasember 2-ben van utalás (meg Namor-ra is) Bosszúállókban milyen utalás van Fekete Párducra? :D

  13. Nincs valahol egy összesítés, hogy hol, melyik marvel filmben, milyen utalás van mire? :)

  14. Csatlakoznék Kevin223-hoz, jó lenne egy ilyen összesítés lehetőleg videókkal!

  15. múltkori számozásos cikknél nem értettem a dolgot miért csak ennyi, sztem ezért jók az alcímek – marketing szempontból is, mert pl: itt is lehet kicsit sejteni, hogy mi várható, mehet a pletyka fórumokon stb. sehol sincsenek ezek a filmek még, mégis már találgatunk

  16. ez a Rocket Raccoon fantasztikusan néz ki! :D ekkora ökör koncepció nem sülhet el rosszul. :D

  17. Rocket Racoon-ról (meg az egész Guardians-ból) nekem csak egy pokémon paródia ugrik be:

    “Úristen, most mit fogunk csinálni?”
    “Most kérlek szépen azt fogod mondani, hogy Rocket Racoon téged választalak! Én pedig előveszem ezt a k*rvanagy géppuskát és így csinálok”
    *BAM BAM BAM*

    Ez alapján simán nézős. :D

  18. Remélem nincs olyan sok képregényhős, mert nem akarom az elkövetkezendő években ezek hype-olását hallani.
    Kövezzetek meg, de én már unom.

  19. tompy van egy rossz hírem :D annyi képregényhős van (nem csak a Marvel univerzumra gondolok), hogy ha minden évben 2-3 filmet csinálnának, szerintem akkor is több mint 50 évig lenne dolguk a filmeseknek :D plusz azért néha néha akad egy-egy új képregény ami megérdemelne egy nézhető filmet :)

  20. Ez a Guardians nem túl meggyőző számomra. A Bosszúállókban volt idő (előzmények) felvezetni a karaktereket, jó, nem Romanovra gondolok, hanem a főbb karakterekre. De itt mi lesz? Vannak alapból öten.Ellenség is ismeretlen. Sőt, anno vol egy ilyen, hogy ezek a Bosszúállók előtt/után tevékenykednek, szóval remélem nem vezetik bele őket ebbe az univerzumba. Sőt! Nagyon erősen kétlem! Mert akkor már előbb vezethetnék be az X-MENt meg a Pókembert majd, minthogy őket. Ez jó lesz egy popcorn mozinak. Majd az kisiskolás csoportok csöpöghetnek rajta napokig…
    A Black Panthert meg az Aquaman-t vagy kit, azt én is hallottam már, de nem volt időm becsekkolni meg megkeresni. Aztán ott lesz ugye az Ironman 3-ban Mandarin, ami az első részben a 10 Gyűrű Klánnal való “rokonság” miatt is fontos. Aztán lesz itt nekünk az a Patriot, mellette Thanos is majd, meg ugye felvezetik a M.O.D.O.K.-ot is. De kérdéses, hogy az Ironman 3ban HULK benne lesz-e, mert a Bosszúállók végén ugye Stark elvitte magával Bruce-t. De akkor még ott lesz DareDevil, meg a Punisher. A HULK második részének is lett volna folytatása, de az sincs sehol. Vörös Koponya is valahol dekkol. Aztán a 9 világból láttunk eddig hármat… Áhh. Feladom! :D

  21. Elvileg Hulk nem lesz benne az IM 3-ban, de én még azért reménykedem :D Valahol meg azt olvastam,hogy SPOILER Koponya ott van Thanosékkal,de az a jelenet ki lett vágva :) Természetesen ezt ne vegye senki se készpénznek :D

  22. A winter soldier sztorifonal már az első részből is egyértelmű volt. Zolán kívül ez az egyetlen elvarratlan szál, ha jól emlékszem.

  23. én ezt nem értem én ezeken a képregényeken nőttem fel félig (30-hoz vagyok közel :D ) + filmbuzi is vagyok de ettől függetlenül én még mindig ott tartok hogy csak a vasember izgat kissé de annyi…… hmmm?

  24. DvDVDv: behozzák Punishert is ezek közé az új Marvel-filmek közé? Ha igen, akkor mindent láttam az életben, amire vágytam :D

  25. Ha Daredevil visszakerül a Marvelhez akkor szerintem azok megünneplik azzal, hogy belerakják a Bosszúállók 2-be :D Galaxis őrzői a Bosszúállók 2-höz tartozik, tehát a filmes Marvel Univerzumhoz még jó hogy benne lesznek 31. századból jönnek hozzán a 21. századba. A Szellemlovas jogai kerülnének már vissza a Marvelhez a Sony elrontja az egyik legjobb karaktert. Hellboy 3 meg jön ez lesz a befejező része megtudjuk, hogy miért is jött a Földre. A Megtorlóból (már visszakapta a Marvel a jogokat) sorozatot akartak, de elvetették és csak az élőszereplős Hihetetlen hulk sorozat maradt meg ami várhatóan 2013-bvan kerül a tv képernyőjére. Pengének a jogai is visszaszálltak a Marvelhez.

  26. A Guardians előszereplős lesz (a tegnapi liveblogon mondták), ez a csapatfelállás pedig nem a 31. századi, hanem a 21. századi verzió, ami a pár éve futott GotG képregényben futott. Egyébként nekem nagyon várós, mert a képregény szerintem baromi jó volt. A Captain America 2 szerintem mindenkinek várós lett aki ismeri Brubaker Winter Soldier történetét, az Ant-Man is nagyon érderkesen hangzik a tesztfilm leírása alapján. A Thor 2 alcíme pedig remélem Niffleheimre utal ahol Hel van Helával együtt.

  27. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de ez a Thor logó valami leírhatatlanul pocsékra sikeredett. Az első részé egyszerű volt, de hangulatos, ez az embléma meg úgy fest, mintha valami zabpehely mellé adott freeware játéknak lenne a logója.

    A többi korrekt. Ezen a Mordályos Mosómedvén meg nem tudom túltenni magam, haláli, ahogy kinéz :D

  28. Nekem azért tetszett az első Punisher.Nem volt az annyira szar, akkor legalábbis… :) Sőt, még talán a DareDevil sem. Csak ugye ezek is olyanok, hogy megbosszulták, amit meg kellett, aztán csoki. Jó, persze biztos bővebb a karakter, meg ilyenek. De fasza lenne látni a DareDevil-t Ironman mellett. Szépen lassan fel építik az univerzumot azért ahogy kell. A Szellemlovast azt inkább hagyjuk. Remélem a Bosszúállók 2. része csak olyan 2030 körül jön ki, ha benne lesznek ezek a Guardians-ok… Fosh!
    A Pókember szerintem most bejön a Sony-nak, így tuti csak később lesz összefűzve, ha egyáltalán össze lesz valamikor. A Thor 2 meg inkább a maradék 6 világra fog összpontosítani, ha jól tudom. Szerintem ott Földön kívül lesz a film nagy része.
    Béke!

  29. Azért az első Punisher egy limonádé volt, a kettő már inkább adta a képregényhangulatot, csak hát a legvége az…kár volt érte. na mindegy

  30. “billbester 2012. 07. 15. 15:31” hozzászólásomban lévő linket töltse le az aki minden secret, cameo-ra kíváncsi az eddigi filmekkel kapcsolatban :D Milyen hősük lesznek még stb.. mert voltak akik kíváncsiak rá

  31. Billbester, köszi a képet. :D Dr.Strange-et nem ismerem,így nem is tudtam,hogy vannak utalások :D Fing Fang Foom amúgy micsoda? És Samson doktor? :D

  32. Fing Fang Foom az az egyik sárkány akik az űrből jöttek le és övék a 10 gyűrű csak Mandarin nem tudta őt legyőzni és Fing Fang Foom sem őt így szövetséget kötöttek egymással. GOndolom így lesz a Vasember 3-ban is :D

  33. Én így tudom, aki jobban tudja javítson ki. Azt nem írtam, hogy emgszerezte Mandarin a 10 gyűrűt és utánna harcoltak és nem tudták egymást legyőzni így szövetséget kötöttek :D

  34. Segített Hulk elfogásában a doki és a kísérletnél amikor Hulkká változott Banner ezáltal rengeteg sugárzás szabadult fel ami telibe kapta őt. A doki a sugarak hatására, kétméteres zöldhajú izomkolosszussá vált, de Hulkkal ellentét ben tudata teljes mértékben megmaradt.

  35. werdafckawi 2012. 07. 15. 23:30
    “Azért az első Punisher egy limonádé volt”

    Lehet, hogy csak én vagyok ilyen öreg, de nekem az első Punisher az 1989-es Dolph Lungren féle verzió, ami kenterbe veri az összes többit. Persze ízlések és pofonok.

    A másik, hogy sokan kiakadnak a pocokra a képen, pedig szerintem egy hangyaember még röhejesebb. A hősök méretéből kiindulva ki lesz a következő? Amőba-man?

  36. Most olvastam, hogy elvileg lesz Fekete Párduc 2014-re :D Aldis Hodge lenne ő és elvileg a Deadline bele fog menni a dologba. A Comic Con-on meg ahogy olvasom volt egy Megtorlós kisfilm (Thomas Jane-el)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.