Új kép a Star Trek Into Darknessből + Alice Eve

A végtelen marketingkampány elindult a múlt héten a teaserrel, a Hobbit előtt vetített prologue-ot és új trailert pedig az alábbi képpel vezetik fel. A cellában John Harrison látható.

Nem mellesleg elárulták, hogy Alice Eve alakítja Carol Marcus-t. A karakter a Wrath of Khan-ban szerepelt, bár ez nem jelent 100%-os Khan-t, hiszen elég könnyen elárulta az előbbit Abrams cége.

human
írta
2012. 12. 10. 21:10
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Új kép a Star Trek Into Darknessből + Alice Eve” bejegyzéshez

  1. Nem akarok kellemetlenkedni, és lehet, hogy hülyeség, amit írok, de lehetne a promóképeket-videókat a ‘Tovább’ mögé rakni?

    Tényleg nem bunkóságból írok, csupán szeretném elkerülni a lehető legtöbb marketinganyagot az általam legjobban várt filmről.

    Köszöntem :)

  2. Eléggé várom már. De ahányszor csak ránézek ezekre vagy az előző Star Trek képeire, mindig olyan érzésem van, mintha a felnőttek eltűntek volna a hajóról és ottmaradtak volna a nyikhajok játszadozni :D Pedig annyira nem fiatalok már ezek a színészek sem…

  3. Csak nekem tűnik ez a jelenet kicsit olyannak, mint az Avengers-ben a lokis volt? És ezt amúgy jó értelemben mondom :)

  4. “The image information supplied by Paramount:

    (Left to right) Zachary Quinto is Spock, Benedict Cumberbatch is John Harrison and Chris Pine is Kirk in STAR TREK INTO DARKNESS from Paramount Pictures and Skydance Productions.”

  5. Hát, igazából lehetne mondani az Avangersen kívül a Bárányok Hallgatnakot, az X-Ment, a Sötét Lovagot és a Skyfallt is, mindnél volt hasonló jelenet.

  6. az cumberbatch?!? nem ismertem rá;

    a jelenetről meg annyit, h akkor ez már klisének számít nem? :)

  7. A rendes trailer mikor is jön pontosan? Valamiért csütörtökre emlékszem, de nem vagyok benne biztos, inkább megkérdezem. Köszi a választ előre is.

  8. bele: 17-én jön a teljes trailer, bár őszintén szólva szerintem már ez is “teljes trailernek” minősülne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.