whatcha gonna do when they come for you: Bad Boys 3., Spidey, Voices, WWZ, Indy, Judge, Queen

A Sony azt szeretné, ha David Guggenheim (Safe House) írná a Bad Boys 3. részét. Bay még nem tuti, de Jerry Bruckheimer producerkedése már adott.

Andrew Garfield még nem írt alá az új Spiderman 4. részére. Egyelőre cska arról beszél, hogy ez a trilógia így meg úgy, milyen szépen megalapozták a világot most elkezdhetnek játszani benne. Azért a Sony már kitűzte 2018-at a filmnek… Mi még azt sem tudjuk életben leszünk-e akkor.

Az alábbi képen Ryan Reynolds látható, és a The Voicesből van. Indie film Marjane Satrapi (Perseopolis) rendezésében. A főszereplő véletlenül megöl egy nőt, és a kutyája + macskája útmutatása nyomán nyer feloldozást. Okkkk.

J.A. Bayona (The Impossible) fogja rendezni a World War Z folytatását.

Frank Marshall, az Indiana Jones producer egyik tweetje nyomán arra következtethetünk, hogy nekiülnek a filmnek, most hogy minden jog a Disneynél van az 5. részhez.

Robert Duvall és Robert Downey Jr. látható az alábbi képen, ami a The Judge-ból érkezett. David Dobkin (The Change-Up, Fred Claus, Wedding Crashers) rendezésében. Downey apja bajba kerül, ő pedig visszatér a rég nem látott szülővárosába, hogy segítsen neki.

Ben Whishaw lesz Freddie Mercury az utóbbi életét feldolgozó filmben. Ha a Sony tényleg berendeli Dexter Fletcher rendezésében a művet, még nem 100% az elkészülése.

8 hozzászólás a “whatcha gonna do when they come for you: Bad Boys 3., Spidey, Voices, WWZ, Indy, Judge, Queen” bejegyzéshez

  1. Bad Boys 3! Édes jó anyám! Erre várok! Ide vele, de izibe’! Remélem Lawrence és Smith párost visszahozzák és valami Kertvárosi gettó szintű humorral megáldott színvonalas akciót hoznak majd ki belőle! Isteni egy páros volt az anno… Innentől húzom a strigulákat. :)
    WorldWarZ királyság, bár a könyv ismerete nélkül is kíváncsi vagyok innen hogy fogják folytatni…
    Spidermannál meg miről beszélnek, hogy megalapozták az univerzumot?! Még a másodikat nem is láttuk, az elsőben meg csak sejteni lehet, hogy mi a szitu, de azt is nagyon halványan. Második traileréből már többet le lehet szűrni, de majd valami képregényfan kijavít… Tényleg annyira új dolog ez, hogy most akkor az Oscorptól jön minden főgonosz szinte? Mert szerintem ez valahogy így is volt a képregények szerint. Mert ha a képregényben így van, akkor nem kéne a mellüket verni, hogy milyen jól letették az alapokat…
    Ford bácsinak meg kívánok ezúton is hosszú életet! :D

  2. “A főszereplő véletlenül megöl egy nőt, és a kutyája + macskája útmutatása nyomán nyer feloldozást.”

    wat

  3. Már csak azt várom, hogy mondjuk jövőre kitűzzék a Godzilla’s son-t 2029-re IMAX 9D-be az Avatar 7 után. Vicc már ez a kitűzősdi, stúdiók olvadnak omlanak össze hónapok alatt, ezek meg lassan egy évtizeddel előre tűznek ki filmet.

  4. a bad boys 2-nek valamikor az armageddon után kellett volna lennie, a harmadiknak meg 2003-ban. mindegy, így is várjuk.

  5. DvDvDv: A WorldWarZ-nek semmi köze nincs a könyvhöz. Most nem úgy mint általában szokták, hanem konkrétan semmi. Egy-két karakter feltűnik, egy-két esemény nagy vonalakban hasonlít, de azt leszámítva még csak nem is emlékeztet az eredetire (a megoldás például nem ilyen kifinomult a könyvben) A könyv 95%-a kimaradt az adaptációból, és nagyjából ugyanígy 95% az, ami úgy van benne a filmben, hogy a könyvben nem létezett. Ettől még persze filmnek nem lett rossz, és mentségükre legyen mondva, hogy a könyvet visszaadni a vásznon eleve egy lehetetlen küldetés lett volna, mivel nem arra készült (persze egy Discovery Channel-es ál-riportsorozatot el tudnék belőle képzelni)

  6. Köszi! :) Megéri elolvasni?
    Mellesleg egy normális Rejtő Jenő adaptációt nagyon el tudnék képzelni vásznon, de ez valószínűleg sosem fog megtörténni… :(

  7. DvDvDv: szerintem megéri elolvasni, nekem tetszett. De mondom, teljesen más a film. A könyv gyakorlatilag egy ál-dokumentum történet. Egy ENSZ-nek dolgozó újságíró(?)nak kellett jelentést készítenie a Zombivilágháború után, és amit lehúzattak vele a jelentésből, azt belerakta a könyvébe. Ennyi a bevezetés, innentől kezdve a a háború eseményeit kronologikus sorrendben a túlélőkkel készített interjúkból ismerjük meg. Vannak hosszabb történetek, vannak rövidebbek, de mind hozzátesz valamit a világ megismeréséhez. És épp ettől lett annyira megfilmesíthetetlen, mivel nincs főszereplő, és magát a háborús hátteret leszámítva olyasmi sincs, ami összekötné a történeteket egymással.

    Egy jó Rejtő adaptáció szerintem is jó lenne, de szerintem sajnos ő sem az a jól filmrevihető író. Persze fantasztikusak a karakterei, csavarosak a történetei, de ami igazán naggyá teszi, az a fantasztikus narráció, amit egy filmben nem lehet visszaadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.