Blockbuster watch: bukta az Expendables 3.

Sosem tudjuk meg, hogy a PG13 vagy a dvdscreener miatt történt ez a blama, de elég gyengén nyitott az EX3. Gondolom cégen belül a szivárgásra fogják majd, mert lehetetlen más indok… 16,2 milliót hozott. Ez 43%-kal kevesebb, mint a második rész nyitánya. Nem árulták el, hogy mennyibe került a film elkészítése, de ez a tv-jogok eladása után lesz csak pénzénél, ebben biztos vagyok. A nézők 66-a volt 25 évnél idősebb, sok fiatalt sikerült becsábítani a korhatárbesorolással srácok.

Akkor kik voltak a sztárok a hétvégén? Teenage Mutant Ninja Turtles 60%-nál kisebb esést produkált, ami példásnak tűnik tőle, főleg, hogy az emberek nem annyira ajánlgatják egymásnak. Két hét alatt 117,6 millió hazájában, amihez a világpiac hozzátett 67-et.

A Guardians of the Galaxy a 3. hetén hozott 24,7 milliót, így 222,2 millió Amerikában, a többi országgal együtt összesítve pedig már 418,6-nél jár. 3 hét alatt.

A végére pedig egy jó hír, miszerint a nem túl nagy sztárokkal összedobott Let’s Be Cops 5 nap alatt már 26,1 milliót hozott, 17+reklámba került (40 millió összesen?), szóval ez már bejött a stúdiónak, főleg, hogy egyelőre csak Amerikában mutatták be.

És közben a The Giver is megbukott. A YA túladagolás nem működik? Csak 12,7 milliót tudott összeszedni a film, szóval megy a City of Bones, Host és többi mellé az alsó polcra. Kíváncsi leszek az izgalmasabb koncepciójú Maze Runner hogy szerepel majd.

25 hozzászólás a “Blockbuster watch: bukta az Expendables 3.” bejegyzéshez

  1. Feláldozhatók nem lep meg a DVD szivárgás miatt, viszont Givert sajnálom. Reméltem, hogy jön majd a többi kötet is…

  2. Hála égnek…hogy szarrábukta magát eza expendables.
    Majd megtanulják a marhák,hogy nem PG13 aznak. A közönség, többek közt én is, BETARTOTTUNK nekik, hogy megnéztük idejekorán, ez volt a SZTRÁYK!! a fikulás ellen.
    Egy olyan sztráyk amiből sajnos valószínű, hogy soha nem fognak tanulni.
    Semmi motiváció nem volt, hogy harmadjára is megnézzem közel ugyanazt moziban. Kurvajólis tettem.
    Snipes Banderas ér valamit az egészben, kb 20 percnyi jelenet. A többi önismétlés, és faszság.

  3. Ha a kalóz kópiát nem is nézzük azért ebből a két részből is le tudták szűrni az emberek,hogy baromira nem azt kapják a pénzükért, mint amit elvárnának. Lehet valakinek elég ha az “öregekre” jut külön külön öt perc meg egy harmatos poén de nekem speciel nem. Az a baj,hogy ennyinél ki is fújt a film,hogy “na most akkor a következőben ki legyen benne?”. Én az elsőben nagyot csalódtam. A második még is elhitette velem,hogy ezúttal más lesz. Én hülye meg bedőltem. Harmadszorra nem fogok. Nem vagyok két színű, meg fogom nézni. Majd letöltöm. Marad a Galaxis őrzői. Hiába titulálják bugyuta Amcsi filmek( pedig tényleg az) de legalább azt kapom azért a 2000 Ft-ért amire végül is befizettem.

    Amúgy a kedvenc momentumom (nem pozitív értelemben) a Feláldozhatókból, amikor a végén Sly és Jason egy erőltetett “de mother fuckerek vagyunk vazze” kaliberű beszólás után összeütik az öklüket, miközben mosolyognak mint a tejbetök. (Már amennyire Sly képes rá a sok botoxtól) Ez úgy mindent elmond az egészről. Szerintem.

  4. EX 3 borzalmasan szar film. Eleve filmet ilyen rosszat rég láttam (eredeti angol nyelven ráadásul).

  5. Ha nem lett volna az a kalóz másolat, sokan megnézték volna! Még az is, aki most itt írja, hogy szar volt az első kettő! S ebből jön a pénz!!

  6. Szerintem inkább az a bukásának fő oka, hogy ennyi volt ebben a sztoriban és látszólag nem is akartak semmi többet kihozni belőle. Kétszer már láttuk az Expendablest és harmadjára már nem érdekel, akkor se ha mostmár Banderas meg Snipes is szerepel. Nagy cucc…

  7. amatőr hibákat csináltak, nem történt megelepetés. először is a pg13 egy nevetséges húzás, hihetetlen hogy azt feltételezték, hogy ez a hasznukra válik. de a legnagyobb érvágás a dvdrip volt, rengetegen megnézték, és aki megnézte az biztos hogy nem megy el rá moziba, nem ad pénz azért hogy újranézze ezt a filmet mer minek. talán a leggyengébb a 3 közül, se nem látványos, se nem vicces.

  8. “Sosem tudjuk meg, hogy a PG13 vagy a dvdscreener miatt történt ez a blama, de elég gyengén nyitott az EX3”

    Vagy, és ez a legvalószínűbb: Az első két rész is szar volt. A harmadikat már nem ették meg az emberek.

  9. Az Expendables ugyanúgy egyszeri történet volt, mint mondjuk a Hangover. A legnagyobb marhaság volt folytatásokat csinálni neki, pláne ilyen szart, mint a 3-as.

  10. @ human:
    “A nézők 66-a volt 25 évnél idősebb, sok fiatalt sikerült becsábítani a korhatárbesorolással srácok.”
    Ezt én úgy mondanám inkább, hogy az idősebbek basztak elmenni a PG 13 miatt. Meg is lett az eredménye, bár úgyis rádogják majd a dvdscreenerre, és nem tanulnak belőle… :(

  11. Malroth: nem értelek, csak poénkodtam, hogy sok fiatal ment el, mivel láthatjuk hogy akik bementek azok többsége is idősebb volt

  12. Human: egyebken mi az az YA tuladagolas?

    P.s. Kellene az oldalnak egy jo mobilos kinezet is… :)

  13. A Teknőcök meglepetés. Ráadásul a világpiacra nagyon fokozatosan vezetik be, nem egyszerre, mint a GOTG-t. A nagyobb piacok még hátra vannak.

    Ex3…hát, így járt. Ebben tényleg nem volt. Ötletnek jó, de 3 részt nagyon nem ér meg.

  14. EX3-at sajnos nem tudom sajnálni.
    Nézhetetlen a film annyira vér ciki.
    A Teknöcökön viszont meglepödtem lehet beprobáljuk moziban.

  15. Az Expendables első 2 része is gagyi szar volt. Oké poén volt az 1 hogy a régi akciófilmesek együtt meg minden de maga a film dvd-minőségű Steven Seagal színvonal volt… De a másodikat se értettem miért kajálták annyira. Nosztalgia meg kb. 0 volt hisz a régi filmek sokkal jobbak voltak mint ez a zsoldosos-kommandózós óvoda.

  16. pár éve volt ez a Gibsonos botrány, hogy szidott valami szarrágó népséget.
    most volt valami szarkavarás Gibson-Oldman és a majmok bolygójával is.

    a kiszivárgás lehet pont Gibson miatt történt, valaki(k) tönkre akarják vágni, még úgy is hogy nem csak őt hozzák rossz helyzetbe, hanem töb más színészt is.

  17. Hát én csak azért is beülök és megnézem az Ex 3-at is… Nekem bejött a történet, és nekem tök nagy élmény együtt látni ezeket a színészeket, igen, kár a besorolásért, de nekem akkor is nagy élmény.

  18. Nekem az első 2 rész kifejezetten tetszett, de ez a 3 egyszerűen borzalmas volt. A fiatalok bevonásának ilyen formában semmi értelme nem volt és a film végén a harc is elég közepesre sikeredett.

  19. ja, azok a fiatalok…az mi volt? ennek csak úgy lett volna értelme ha õket meg napjaink sztárjai alakították volna, pl. egy Hemsworth, stb. Persze ez nyilván nem fért be a büdzsébe, így meg szar volt.

  20. A Let’s Be Cops sikerének miért kellene örülni, amikor a kritikusok szerint minősíthetetlen rossz lett?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.