A Disney már biztos nem kér többet a John Carterből

Bár szerintem egész jó volt a film, de anyagilag hatalmas bukta a borzasztó reklámkampány miatt, szóval nem meglepő módon a Disney nem hosszabbította meg a megfilmesítési jogokat, amik így visszaszálltak Edgar Rice Burroughs Inc.-re. Szóval ha valaki esetleg hozzá akarnak nyúlni, akkor még megteheti, de ebben egyelőre erősen kételkednék. Minden remény elszállt arra, hogy Riggins-szel folytassák.

human
írta
2014. 10. 22. 04:23
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “A Disney már biztos nem kér többet a John Carterből” bejegyzéshez

  1. Hála égnek, hogy ezt a mocskot nem folytatják !! Jó döntés végre, csak így tová

  2. Én nem szidnám ezt a filmet, mert vannak ezerszer szarabbak is, de tény, hogy lapos és unalmas volt…

  3. Kintschnek nem akar összejönni a hírnév… először a Friday Night Lightsot kaszálják ( aztán átmentették másik csatornára, de na ), aztán az X-Men Originst törlik el a köztudatból ( ami nem baj ), most meg ez… már csak a Lone Survivorrel kéne valamit csinálniuk és ez a srác feleslegesen dolgozik :D

  4. szerintem laza kis kalandfilm volt ez, hangulatos, látványos, nem értem miért rinyálnak az emberek ennyire, nincs már senkinek ízlése

    Terror Tarol : ?????? veled mi van ? miért csapta ki ennyire a biztosítékot ? :))))) ez csak egy szórakoztató film

  5. Én nagyon szeretem ezt a filmet engem lekötött. Szép volt látványos, szerethető. Aranyos poénokkal. Tipikus lazítós film. Örültem vna egy 2. résznek.
    A szinészt is nagyon kedvelem, a másik kedvenc filmeme a Csatahajó.

    Nem értem miért kaptak rossz kritikát filmek. Bár csak több “ennyire rossz” film lenne :D

  6. Szerintem is cuki volt az első rész, de szerintem a lezárás így is elég kerek (?) volt.
    Legalább Taylor Kitsch mehet a Resident Evil utolsó részébe Chris Redfield-nek!!! Sokkal menőbb lenne, mint a másik srác.

    (Trolling. Or not?)

  7. Ezt inkább valaki olyannak a kezébe kellene adni, aki olvasta és szerette a könyveket, akkor egy faxa kis filmsorozat lehetne belőle…

  8. Csiki: a nredező imádta a könyveket, pont ez volt a baj amikor a kezébe helyezték a marketinget is

  9. en imadtam a konyvet igy csak orulok hogy nem lett folyatatasa remelem soha elo nem kerul az elso resz se ujra

  10. human: ahhoz képest, hogy imádta a könyveket eléggé összemismasolt mindent :D Szépen tarthatta volna magát az első kötethez és kész… Aki túl sokat markol, keveset fog…

  11. Nos lehet, hogy a Disney leadta a jogokat, s visszaszállt Edgar Rice Burroughs Inc.-re, már az ottani igazgató máris jött egy interjúval, hogy felveszik, vagy felvették a kapcsolatot más stúdiókkal a filmesítés folytatása érdekében!

  12. Ezért is kár meg a Prince of Persiáért is. Mindkettő magas színvonalú, minőségi munka volt, hatalmas és részletes díszletekkel, jó jelmezekkel, nagybetűs hangulattal, a POP esetében kiváló akciójelenetekkel, és egy zseniális Alfred Molinával. A költségvetés minden egyes centje meglátszott a végeredményen, de végül mindkettő elhasalt, tulajdonképpen már a startnál, a forgatókönyvön.

  13. Imtal: és ez miben más mint amit írtam? A Disney nem csinál már vele semmit és tuti nem Rigginsszel csinál valamit egy esetleges másik stúdió

  14. John Carter? na ne már. Néha elnézegetem a könnyed blockbaszó filmeket, Marvelesek egy részét, meg ilyenek, de ez a film egyáltalán nem jött be. Eleve a /nem CGI/ hanem maga a látványkoncepció, ezek a zöld ratyimatyik benne egyáltalán nem tetszettek, meg mióta megnéztem, eltel azért egy jókora időtáv, semmi nem maradt meg ebből a filmből. Az agy kiszelektálja azt, ami élvezetügyileg “szürke” mint a szamár segge.
    Pedig a lány jó benne, pozitívuma a filmnek, pedig őt sem jegyzem túlzottan.

    Kics Chris redfieldnek? Ne már! Chrisnek valami nagy állat kéne, legalább akkora szar választás lenne ,mint amilyen a szökős gyerek volt. /Went./ Kár egyébként h nem Ódéd Fehr lett eredetileg is Chris.

    Am ez a gyerek a Battleshipben is fakított, abból még talán fennmarad, bár azt sem jegyzem egy nagy kattanásként. Egész egyszerüen szar filmekbe választ bele ez az ember. Így nem csoda h nem kreált még legendát magából.

  15. A filmben volt egy jelenet ami vicces volt – talán ugrálni akart, vagy repülni, fene tudja – így mikor vége volt a barátaimmal ezt a jelenetet emlegettük kifelé a moziból, holott mindenki tudta mekkora szar volt, de mégis pozitívabb kiemelni egy 2 órás filmből pár másodperces élvezetet mint siránkozni a pénzkidobáson.

    Szóval nem a marketinggel volt itt baj hanem azon, hogy ez egy bugyuta, értékelhetetlen kliséhalmaz volt.

  16. Terror tarol: Nem akarok mindenáron offolni, meg a Resident Evil castingjához sincs közöm, de azért biztos Kitsch úrfi is ki tudná gyúrni magát valami benga állat méretre : ). Mondjuk szerintem attól függ, hogy az ötödik játék Chris-ét vagy a korábbiakat nézzük, mert ott még nem volt az a kifejezett bouncer típus. Meg hát nem voltak kivehető arcvonásai se, de az már más tészta.

  17. Örülök, hogy már nincs a Disney-nél, mert rengeteget kihagytak az eredeti sztoriból és pár karakter küllemén is változtattak, hogy családbarátibb legyen. Ezt a legkevésbé sem orvosolja a látvány. Remélem a Star Wars-t nem fogják ennyire elcseszni.

  18. 18: Variant, teljesen igazad van. Én amúgy a jelenlegi Kitschre mondtam, hogy ekkora mérettel max az atletikus izomzatú Leont játszhatná el, bár ha szétszteroidozza magát, akkor mehetne a szerepre.
    Bár a jelenlegiek közül én csak Chris Hemsworth /Red dawn/ beli imázsával választanám be Chris karakterére az ismertebbek közül.

  19. Jó film volt, kár érte, szívesen néztem volna mi lett a főhőseel ezután… Sosem értettem a buktáját, mikor jobb film volt az elötte és azóta készült képregényfilmek és hasonló blockbusterek 80%-nál.

  20. Sajnálnám, ha végül egyik stúdió sem csapna le rá és nem lenne folytatás, mert hibák ide vagy oda, van egy olyan hangulata a filmnek, amely végett érdemes néhanapján leemelni a polcról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.