Doctor Strange = Benedict Cumberbatch valószínűleg

A sok pletyka után, sok színészt szóba hoztak, úgy tűnik a Marvel választottja Cumberbatch lesz. Még tárgyalnak vele, de a stúdió őt akarja már. Még nem hatalmas sztár, így lehet elvállalja, de ismertsége ellenére sem kerülhet olyan sokba. Gondolom még az Imitation Game Oscarja előtt alá akarnak vele íratni. Haha, az Oscar részét nem gondoltam komolyan.

A film bemutató időpontja még nincs kitűzve, de valószínűleg 2016-ban nézhetjük majd. A rendező már megvan Benedict mellé Scott Derrickson személyében.

22 hozzászólás a “Doctor Strange = Benedict Cumberbatch valószínűleg” bejegyzéshez

  1. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

    Bocsánat itt sikítok mentálisan a gép előtt de félek, hogy felébresztem a lakótársamat!

    Mindig jobban szerettem volna Hugh Dancyt erre a szerepre de BENEDICTEL KIEGYEZEK!:D

  2. Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem. De az biztos, hogy pozitívan állok a hírhez. Simán el tudom képzelni BC-t a szerepben. Mondjuk a rebesgetett nevek 80%-át is, szóval ez nem jelent semmit.

  3. Persze, tökéletes választás lenne, de akkor a 2016 júliusi időpontot valószínűleg elfelejthetik, Benedict 2015-re pl teljesen be van már táblázva.

  4. Kicsit próbáltam utánaolvasni a karakternek. Mit is csinál ő? Ilyen Harry Potter szerű varázsló hogy fér el az Avengers csapatban? Mert mintha arról lett volna szó, hogy szeretnének a scifi-fantasy vonal mellé egy misztikusabb, mágiával teli részt is lefedni a Marvel univerzumban, de nekem valahogy ez az aspektus valahogy nem passzol össze. Mindent mindennel keverni… Érdekes ötlet. :D

  5. Platschu:
    Szerinted a képregényben mi van? Ott minden keveredik: azték egyiptomi, skandináv, görög, indián istenek, vámpírok, démonok, maga a halál, az ördög és ezek mind egy univerzumban(például a 616) persze még sorolhatnám. Egy kis varázslat már meg sem kottyan a filmes univerzumnak, főleg, hogy Skarlát Boszi is az és még bőven jön durvább dolog is ha behozzák Thanos-t, például a Halál ugye.

  6. Platschu:Harry Potter lvl 1-es varázsló Doctor Strange-hez képest. :’D utube-on van róla egy rövid összefoglaló..csekkold le…elég OP a karakter..főleg hogy az egyik talizmán/amulettet még egy pillanatra látni is lehet a Thor-ban. :) Vagy legalábbis hajaz Rá a cumó.

  7. és ő jó vagy gonosz karakter ? ellenfél lesz vagy csapattag ? amúgy azt írják, hogy az avengers összetétele meg fog változni a 2. rész után, felbomlanak vagy ilyesmi, lehet egymás ellen is fordulnak

  8. zsoltiabeka:

    Egyértelműen csapattag! Általában akkor tűnik fel, amikor már minden veszve van!? :D
    Különleges figura, az már biztos!!

  9. ez egy kibaszott jó döntés a Marvel részéről, az egyik legkarakteresebb, legszélsőségesebb szerepeket is elbíró fiatal színészt szerzik meg íg a Marvelnek.

  10. Nekem mindig Omar Sharif ugrott be a karakterről, az Arábiai Lawrence-ből. :D Szóval szerintem ő a legjobb a szerepre.

  11. Csak kapjon a film megfelelő forgatókönyvet, onnantól Benedict teszi majd a dolgát. Jó lenne egy IM-Downey pótló karakter a következőkben, ő alkalmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.