29 hozzászólás a “A Doctor Strange szereplői a forgatáson” bejegyzéshez

  1. A vásznon jó fog kinézni a ruha.

    Szerintem is jól áll BC-nek, de azért Johnny Depp-et is megnéztem vna :)
    Kíváncsi vagyok, vajon sikerülni fog-e előbb utóbb őt is berántania a képregénygépezetnek. Ha sikerül is szerintem negatív karaktert fog vállalni.

  2. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a film engem abszolút hidegen hagy. Pedig általában meg szoktam nézni a Marvel filmeket.

  3. Engem is hidegen hagy, nem tördelem az ujjaim h mikor jön már ki.
    Mint pl. annak idején az avengers 1-2 vagy most az am kap 3 esetében.

    De azért tutira első héten nézős :)

  4. Happy Zoidberg: Támogatom! :D Azt lehet tudni, hogy MM kit fog végül játszani?

    Benny Cumberbatch nagyon jól néz ki ebben a szerepben, remélem megtarthatta a brit akcentusát! Nekem nagyon bejön a kosztüm!

  5. Nem látjátok? A Polgárháborút nem várom ennyire xd az univerzum egyik legerősebb hőse, dimenzió váltás, szellem világ az eredetaztorin még zseniális, nem is értem :D

  6. Ugye ebben végre nem lesz poénkodás? (Főleg nem “Language!” szintű ultragagyi “poénok”.)

  7. delkanatra: Ez egy Marvel film. A legkomolyabb filmjüket is meglehet nézetni egy elsőssel.

  8. jaja, nem esik bennük elég eső és öl halomra mindenkit a főszereplőjük (kivéve punisher, de őt sorozatba száműzték). darkkkkkyolo

  9. human: Tony Stark is ölt már, de akkor nevettek az emberek, mert benyomott egy kemény szöveget a gyilkosság után.

  10. A BVS a stúdió kétségbeesett kapkodása miatt lett olyan, amilyen. A Penge 1-2, a Sin City, a V, mint Vérbosszú, a BB, a TDK, a 2012-es Dredd, és a Kingsman nem voltak MCU-s limonádék, és nem belezték ki egyiket sem.

  11. Inkább igazságosztó, mint hős. ha a mindenki által hősnek tekintett Vasember öl akkor az laza, de ha Batman ugyanezt teszi az már felháborodást szűl, pedig sosem állt távol a gyilkosság Batmantől, még a Nolan féle Batman is ölt.

  12. csak nekem furcsa, hogy baron mordo-t egy fekete színész fogja játszani? nem mintha ezen múlna, de nekem feltűnt a kép alapján.

  13. human
    Kár, hogy ennyire szegényes a tudásod a Batman/DC világában. Így nem csodálom, hogy 5-öt adtál rá 10-ből. Robin halála után Batman bedurvul, sőt már gyilkol, nem is keveset, ha már ezt nem tudtad, akkor jó sok érdekes összefüggést nem érthettél a filmből…kár.

    Marvel filmek már nem tudnak lekötni, nekem eléggé tucat lett, moziban már semmit se nézek tőlük. Jól csinálják, amit csinálnak, dől a pénz és maga stílusában/nemében tényleg jó, de így tömörödve, szinte futószalagon ömlesztve ez nekem már sok. Strange-ről amúgy se tudok semmit, de nem is akarom megismerni, érdektelen számomra.

  14. de Robin halála nincs a filmben (az nem az, hogy utalásként ott a ruhája), se semmi, ami konkrétan felépítené Batman gyilkolását (a leveleket sem kapta meg luthortól), azét aki a másik DC filmben nem ölte meg Jokert, a főellenfelét. az nem magyarázat, hogy x képregényben ölt. itt a családja halálát láttuk a filmen belül, azt ami után batman mindig elhatározza, hogy tesz a gonoszok ellen, de nem öl.

    de amúgy kurva idegesítő már, hogy a bvs-t csak úgy lehet védeni h minden marvel poszthoz befostok valamit. és nem mondhatjátok, hogy a posztokban bármit szólok a filmre, hiszen meg sem említettem, ahogy a batman posztoknál sem annyira a marvelt. nevetséges ez a harc, úgy védik a fanok a filmet, mintha valaki beléjük kötött volna és üldözné őket.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.