Skull Island-előzetes: megjött Kong

Érdekes nézni néha, hogy miképp alakulnak a filmek, hiszen a Skull Island eredetileg nem is King Kongra koncentrált volna, hanem a sziget többi dolgára, erre a vietnami hangulattal megspékelve szinte csak a nagymajomra van kihegyezve a reklámkampány eddig. Na jó, azért a többi fenyegetés is előkerül, meg az ember-majom barátság alapozása is megtörténik ebben a 2 percben.

Tom Hiddleson mellett Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell is feltűnik Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) filmjében.

skullis

I see the bad moon arising
I see trouble on the way. Trailer a tovább mögött.

human
írta
2016. 11. 17. 11:59
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Skull Island-előzetes: megjött Kong” bejegyzéshez

  1. Na,nekem tetszik,csak már megint ez majom nő dolog,már kicsit uncsi,értem én hogy minden hímnemű a szőkékre bukik ?

  2. Ha jól értem King Kong lesz a jófiú, ugye Godzilla is az volt, mégis harcolni fognak egymással (kb. 50 évvel ezután a film után??).
    Aztán rájönnek, hogy mindkettejüknek Marta az anyja és haverok lesznek?

  3. Kötelező mozis lesz ez tény (vajon IMAX-be megéri nézni vagy nem abba veszik?), de a másik posztnál már leírtam, hogy szerintem túl sokat fed fel ez az előzetes, márciusig többet nem is nézek róla.

  4. Nem rossz, bár én abban azért reménykedem, hogy John C. Riley karakterét nem fogják túltolni!
    Bírom a színészt, a Walk Hard pl. az egyik kedvenc “életrajzi filmem”, de itt nekem picit erőltetettnek tűnik ez a láthatóan comic reliefre épülő karakter, akit játszik.
    Persze remélem, hogy végül nem lesz igazam…

  5. Pedig ő lesz a vicces “feka” ebben a filmben :D

    Egész ígéretes a dolog szerintem, én is azt mondom ezt nézném. És micsoda színészgárda lett összerántva, nem semmi!

  6. Ennek van bármi köze King Kong filmhez csak mert abban meghalt a majmóca a végén.

    Egyébként jól néz ki meg minden de csak én gondolom hogy túl sok film lesz Márciusban?

    Szépség és a szörny, Kong, meg GITS is. Kissé telített a március.

  7. @DarkEagle: előzményfilm egyrészt, másrészt itt még biztos nem hal meg (hacsak nem az lesz a twist, hogy akit mutogatnak az nem Kong, hanem lesz egy másik) mert 2020-ban összedobják Godzillával.

    utóbbi kérdésed meg ízlés kérdése, de nem újdonság, hogy már kora tavasszal jönnek a látványfilmek a mozikba.

  8. Megint az emberek számomra a gyengék, csak úgy mint a Godzillában…Tom Hiddleston tökéletesre beállított haját és stílusos öltözékét az sem tette tönkre látszólag, hogy kényszerleszállást hajtottak végre a szigeten. Akinek ez tetszik, fogyassza egészséggel, de én a legutóbbi Godzilla és pláne az idei katasztrófális blockbusterek után már kivárok.

  9. Jónak néz ki. Én megyek rá moziba majd. Csak ne legyen a végén ez is egy olyan fos mint a Godzilla, mert annál szarabb szörnyes filmet még nem láttam.

  10. A trailer eleje tetszett, de végén agyors vágásoknál átment kicsit gagyiba. Nem tudom még érdemes-e megnézni, de moziba nem megyek érte.

  11. Maga a körítés (vietnámi háború, stb) nagyon bejön, de jobban örülnék, ha a katonák nem óriásmonszták ellen hadakoznának, hanem mindenféle szörnyek ellen álá sztarshiptrópersz.

  12. A ReelRejects srácoknak volt igaza: abszolút B kategóriás film hazást nyújt ez a trailer.

  13. Nekem pont elvette a kedvem ez a trailer, a zenével, John C. Riley karakterével, komolyan az ilyen karaktereket minek kell erőltetni, abszolút nem vicces csak megtöri a film hangulatát…

  14. Huhh emberek végre egy kalandfilm is lesz a mozikban!! (amùgy még mindig nem vágom,hogy lesz egyensùlyban Godzival)

  15. Na meg a nagy kérdés, a a Godzilla vs. King Kong-ban vajon az egyik megöli a másikat vagy barik lesznek? …

  16. Mi az a zene az elején? :D “I see trouble on the way.” És mennyire jó volt valahogy mégis.
    Érdekelni továbbra is érdekel, de azt érzem, hogy simán csinálhattak volna belőle egy jó és félelmetes filmet, persze, ettől még lehet, hogy az lesz, de ebből az előzetesből nem ez jön le, inkább egy átlagos szörnyfilm képét látom magam előtt.
    Kíváncsi vagyok, mi lesz a végeredmény.

  17. am 1:56-nál az egy tipikus keleti ősi állat :D sztem az kivételesen pozitív lesz :D (remélem)
    Az se lepne meg ha ezzel akarnák megfogni a keleti nézőket …

  18. Kal-El: Ez a megoldás durván lehangoló lenne, de ugyan akkor azt se szeretném ha az egyik kicsinálná a másikat :D Akkor már inkább a kisebbik rossz :D

    Konkrétan az lenne a legjobb ha a filmben végig jelen lenne a főboss ezek meg azon akadnának össze hogy melyik legyen az aki lenyomja … :D

    De vélhetően ezek majd egymásnak esnek és lesz valami ember kreálta mutáns mert hát univerzum, és miért is ne kezdenének el az emberek kikísérletezni vmi szörnyet a godzilla után, meg hát nyilván a Kongot is majd beolvasztják a storyline-ba :D Nálam ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

  19. Hát ez olyan tv-ben este 8-tól meg lehet tekinteni kategória. A vége a trailernek gagyi, amikor Kong dobszóra döngeti a mellét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.