Táncolni nem táncolnak

Mivel ma még a tvben sem volt semmi, igy elfordulvan a mozgokeptol irok kicsit a minap kiolvasott konyvrol. Cadillac Jack írta Larry Mcmurtry. Semmit nem tudtam rola, es kb 1 evig csak neztem, h ottvan a polcon mikozben olvastam mindenfele mast. De most az egyik nap elhataroztam vegre magam, hogy marpedig en ezt most, mert.

Az elhatarozast azota sem bantam meg, mivel a konyv tenyleg majdnem tizpontos. Egy pasi megkomolyodasarol szol, ugyhogy vegul megsem komolyodik meg. Egy cserkesz, aki regisegeker jarja Amerika bolhapiacait es aukcioit a cadillacjevel. Ez nem lenne tul erdekes, de a konyvben, bar van ilyen ugynevezett cserkeszes, megis a tobbi szamit. A tobbi amiben a kapcsolatok kozott botladozik, meg a felsobb korokben. Ajanlott kategoria.

Cindy láttán az első gondolatom az volt, hogy ez a nő biztos hegymászó – részben kicsattanó egészségéről, részben a kirakatában található antik hegymászó felszerelésekből következtettem erre.
És hegymászó is volt, csak a megcélzott magaslat az amerikai társadalom meredek, jéggel borított oromzata volt – egy olyan csúcs, amit én – ennyi vezetés után – még csak megpillantani sem tudtam
human
írta
2005. 03. 29. 22:53
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.