Flight of the Phoenix

Megnéztem én is a Főnix Útját (trailer itt). Aki nem akar megtudni semmit a történetből, hoyg moziélménye zavartalan legyen az most ezt a bejegyzést nagyon ne olvassal el. Én szóltam.

Ez a gyerek már írt róla szóval én már csak a látványról fogok röviden ideörvendezni. Merthogy nekem baromira bejött, egyrészt az eleje, amikor meglátják a vihart maguk előtt, másrészt amikor lezuhannak. Egyedül a napbarepülésnél a végén zavart a CGi, mert az bénán sikerült. Azért csak óvatosan menjetek moziban rá, mivel a történet valami iszonyat béna, ilyen tipikus, hú összekovácsolódunk és jó csapat leszünk. Pl amikor meghallottam az unalomig elcsépelt Massive Attack számot, az Angelt akkor féltem, hogy iszonyatgagyi jelenet lesz, de végülis a film legjobbját hozták ki belőle (bár ezt lehet, hogy a nagyon eltalált kameraállásból mutatott lassítások iránti rajongásom mondatja velem).

Ami fájt a a keményfiú kapitány klisé, meg amikor a végén a lezuhant géphez vagy 50 lovas gonosz sivataglakó érkezik, hogy jól elintézze a túlélőket, de pont eltudnak repülni előlük. Meg a nagy klisékupac lelkifröccsök. Egyszeri megnézésre szerintem bizony ajánlott. 6/10.

human
írta
2005. 04. 04. 14:40
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.