Uj meg regi sorozatok

A mult heten indult ketto is, az egyik egy Pamela Andersonnal keszulo sitcom, a cime Stacked. Hat az elso resz alapjan baromira nem nagy durranas, azert megnezzuk majd a masodikat is mert hatha.

A masik, Revelations, nagyobb durranasnak igerkezik, bar tulajdonkeppen csak egy 6 reszes minisorozatot terveznek. Ilyen misztikus világvégés valami. A foszereplo prof lanyat egy satanista szertartason felaldozza valaki, akit vegul elkapnak. Aztan meg a keresztre feszitett Krisztus arnyeka feltunik 1 hegyen, egy a tengeren eltunt hajorol csak egy par honapos gyerek kerul elo, es egy villamcsapastol agyhalott kislany latinul mond szovegeket a Jelenések könyvéből. Meg ilyenek. Es ehhez az egeszhez baromi szep kepek tartoznak (az a korhazban a hidan, az nagyon nagyon)

Aztan ami meg tarol, az a Grey’s Anatomy, ami egy hires korhaz sebeszeten tanulo gyakornokok eletevel foglalkozik. Hat bevallom foszereplonek sikerult valasztaniuk egy maga modjan eleg szep lanyt. Nem az a megatonnas bombazo megis van benne valami, ami az állóképeken nem igazan latszik.
Mellesleg bar iden az ABC sorozatai tarolnak, megis nekik a magasan legbenabb a websitejuk. Az a menu felul kegyetlen..

human
írta
2005. 04. 19. 14:47
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.