Hajra Modellcsajok

Ha belegondolunk ebbe az orszag IQ tesztjebe akkor nyilvanvalova valik, muszaj, hogy konnyu legyen, kulonben nehany ember megutalna az adot butasaganak bebizonyitasabol, es tudjuk a butak altalaban mikepp reagalanak. Abbol szurtem le a konnyuseget, hogy barmikor amikor odakapcsoltam pofonegyszeru kerdeseket lattam es ennyire meg en sem vagyok okos.

Ekkor meg a musor tulajdonkeppeni megvalositasarol nem is szoltam. Katasztrofa. Egyreszt le kene mar szallni arrol, hogy a Vágó a legertelmesebb, es ezert minden ilyesmi musort neki kell vezetni, mert ezek a musorok nem mennek neki (Legyen ön is milliomossal semmi bajom). Masreszt a mellette levo Marsi Anikonak sem megy tulzottan az elo adas. Namost ami kinyirhat egy ilyen musort szerintem azok a tatongo szunetek, amikor meg a bena zenejuk is alig hallatszik, a musorvezeto tobbszor megakad a mondataval es meg a Hajos is feszeng. na ez ilyen volt.
Ami nekem meg nem szimpi az a pár koronkent kuldj emelt dijas sms-t (az, hogy a vegen kuldenel egyet az nem okes), mert hat itt ez a kocsi amit megnyerhetsz de amugy azert cserebe kaptunk, hogy a felajanlot reklamozzuk.
Ami meg huzott, hogy ment ugye a visszaszamalo ora, de ez nem volt eleg, az IQ logo meg be is animalt 2 percenkent egesz nap, apam, golyot nekik.

human
írta
2005. 05. 22. 02:32
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.