Leon

Léon ujranezve, es ekkor (1994) meg tenyleg tudott Besson jo filmet csinalni (a baltas jelenet a film csucspotnja szerintem, ahogy koveti a fegyvert a kameraval). Reno-t is az ilyen szerepei miatt kedvelem, naes az eleg sokszor gonoszt jatszo (nem is emlekszem lattam-e mar a jo szerepeben tetszelegve) Gary Oldman is baromi jo volt .

A masik meg hogy, ugye-ugye nem kell kismillio szamitogepes trukk jo akciojelenetek keszitesehez, es eleg par lakas is meg a film alatt osszesen 3 robbanas, egy par jo feszes tempoju akciojelenethez. A beethovenes csaladirtas is betalalt, foleg, hogy manapsag mikor lattunk utoljara olyat, hogy kinyirnak egy gyereket a mocskos zsaruk (legutobb az Assault on.. remakejeben lattam tokos bevallalos sablonbolkitoros gyilkossagot). Neem nem, mostansag pg-13-al gyartunk akciofilmet (jo, epp van par kivetel), hogy az egesz csalad megnezhesse es meg ha 18 eveseknek keszul akkor is megvagdossuk. De azokat inkabb nem is neveznem akciofilmnek.

Igen, ilyen romlott vagyok es ha ilyesmi filmet nezek akkor azt varom el, hogy mutassanak dolgokat ne csak egy pottyot az ingen meg tok benan lehanyatlo embereket, meg szemermesen elfordulo kamerat. De azert mint latjatok nem ejjel nappal ilyen filmeket nezek.

human
írta
2005. 05. 27. 17:45
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.