Rescue me

Áll a tengerparton és szomorú
Mit mondhatnék, Denis Leary is the man. Nincs apellata. A The Job (ultravicces cancellalt sorozata, mar irtam rola itt) utan 2004-ben beviharzott a Rescue Me-vel, es nalam megint tarolt, ezuttal a 45 perces dramasorozatok csapataban. Az elso evadot neztem most vegig (13 epizod), de junius 21.-en folytatodik uj reszekkel.

A sorozat egy tűzoltó örs eletevel foglalkozik, de felejtsetek el a 3. Műszakot, mert ez nem olyan. Itt sem annyira a tuzeken van a hangsuly hanem a tuzoltok eleten, es szerintem sokkal jobban sikerulten mint a mar emlitett 3. sorozatban.

Par jofej szineszt athozott a Job-bol, hogy ezuttal is viccelodjenek kicsit, de alapvetoen a draman, depresszion ilyesmin van a hangsuly. Altalaban nem tulzottan tetszik a post 911 dolog, de itt igen. Olyan ‘nesztek itt vannak a hős tuzoltok akik tobb mint 300 tarsukat vesztettek el ground zeronál, es nagyon hősök’, na persze semmi hosies nincs a sok lelki serult felnott ferfiban.

They save us. But who saves them?
human
írta
2005. 06. 18. 19:21
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Rescue me” bejegyzéshez

  1. hi.
    nekem is nagyon tetszik, de én a második évaddal kezdtem. most olvastam, hogy lemegy az első évad az rtl-en. biztos nézni fogom!!!

  2. Imádom ezt a sorozatot ettől a világon nincs jobb és bármilyen másik sorozat integethetneki messziről!!!!!!!
    Francó a legjobb ááááááááá de jó pasi IMÁDOM
    Ja és a többi szereplő is naon COOL

  3. Ha már megemlítetted ezeket említsük meg azt is, hogy azok a tűzoltok ott 911-nél nem azért mentek fel oda oltani, mert segg hülyék voltak, s egyik se tudta felmérni a terepet rendesen. Nem lehet hétköznapinak mondani egy ilyen esetet az tény, de a kármegállapítás, biztonságmegállapítás az igen is hétköznapi. Annyi szakemberből, akik ott voltak egy sem mondta azt, hogy: ne mennyünk fel, mert nem biztonságos, le fog omlani az egész. Nem, nem őket szidom, távol álljon tőlem, csak rávilágítanék az esemény hazugságára… a média természetesen az összes szakértőt, akinek kételyei vannak az esettel kapcsolatban nem igazán beszélteti, és természetesen arról sem mennek éles beszélgetések, hogy miért vitték el a roncsokat a nemrég felálló vizsgáló bizottság elől. Ennyit erről.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.