Szezon

Két srác ül a balaton nem mély vizébe, az egyik kukoricát kajál
Tegnap a napsutesben elkovetett funyiras utan gondoltam beugrom egy kicsit a Török Ferenc fele magyar valosagba a Szezonnal. A rendezo elozo filmje, a Moszkva Tér kicsit rozsaszines volt, de azert nezheto. Namost ezuttal viszont nem sporolt a kilatastalan magyar eletkeppel, hanem beletolja az arcunkba rendesen, Zagar filmhez keszult nem is olyan rossz zenejevel alafestve.

A film három foszereploje vendeglato sulit vegzett es probal kiugrani a szar eletebol, mindegyik maskepp, de ez persze nem sikerul nekik. A cim onnan jon, hogy a nyaron, a szezonban, leugranak a balcsira pincerkedni, aztan fel pestre, aztan meg tortennek dolgok meg nem dolgok, es vegul visszacsoppennek a szar eletukbe. Sajnos nehol a parbeszedek olyan lukasra sikerultek, hogy az mar faj (foleg az elejen), de valamennyire szemet hunyok felette.

Egy 6/10-et adok asszem es az persze biztos, hogy legalabb tenyleg vannak szep szinesz lanyok Mo-n, legalabbis ebbe a filmbe sikerult talalni parat. A nem tul magas pontszam ellenere azert jo, hogy ilyen filmek is keszulnek a sok oregemberes szar mellett amire megy el a sok penz.

human
írta
2005. 08. 07. 11:45
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.